Vi bestilte vores bordnumre til brylluppet hos Sternlund, og vi var så glade for dem! De var utrolig flotte og blev den perfekte lille detalje på vores borde. De passede så fint ind sammen me... Leggi di più
Super hurtig og effektivt firma. Super kvalitet på det bestilte. Ordre afsendt kl. 11.00 , ordre modtaget samme dag kl. 15.00 ( bor i samme by som firmaet). Klart en anbefaling herfra.
Super hurtig betjening. Og havde overblik over bestillingen og kunne afhentes få dage senere på det ønskede sted
Service er i top hos Sternlund. Jeg har bestilt bordkort mm til vores bryllup. I forbindelse med min bestilling havde jeg ved en fejl skrevet en forkert mail, men trods det sene tidspunkt omkrin... Leggi di più
Personlige festartikler og bolig interiør. Laserskæring og 3D-print for private og erhverv.
J.P. Skovsvej 7, 7080, Børkop, Danimarca
- Kontakt@sternlund.dk
- sternlund.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Varen lever op til det forventede.
Varen lever op til det forventede.
Hurtig, effekt, yderst tilfreds med indpakning, anbefaler gerne.
Varene kom hurtigt og blev leveret som…
Varene kom hurtigt og blev leveret som aftalt.
Hurtig levering og super smart produkt.
Hurtig levering.
Alt var bare så godt
Hurtig bestilling, hurtig levering og bare så smukt et stykke træ med alle informationerne, så den var perfekt til en barnedåb.. noget der foreviges!
Tusind tak!
Virkelig god kundeservice
Jeg har købt 2 gange hos Sternlund.
Jeg har bestilt kroge til lyskæder, som jeg kun kan anbefale.
Giver dem 5 stjerner for deres kundeservice.
Men 0 stjerner til PostNord.
Sternlund sendte mig en ny leverance, da PostNord åbenbart ikke kunne lokalisere min pakke i over en uge.
Virkelig god service
De er virkelig gode og nemt at sætte op
Super hurtig levering
Super hurtig levering
Købte kroge til tagrende til ophæng af lyskæder. Produktet svarede til forventningerne
Helt fantastisk!
Helt fantastisk!
Super service, fin kontakt med kundeservice med de ting jeg ville bestille . Og så flot leveret produkt . Hurtig levering til den tid vi havde aftalt . Alle 5 stjerner værd og mere til. Varmeste anbefalinger herfra.
Hurtig levering
Hmm hvordan kan det være i blokerer en…
Hmm hvordan kan det være i blokerer en på Facebook fordi man spørg hvad forskellen er på jeres jule ophæng til en gavl eller tagrende frem for dem på TEMU!!! Synes jeg er noget underligt noget ???

Risposta di Sternlund
Hurtig ekspedition 2 dage efter…
Hurtig ekspedition 2 dage efter bestilling kom det jeg havde købt
Hurtig levering og rigtig god…
Hurtig levering og rigtig god kommunikation over mail for at få tekst og skrifttype som det skulle være.
Service udover det sædvanlige
Sternlund levere til tiden og produkterne er flotte og gennemførte. Bestilte de smukke rosebordkort i Birketræ, og de var alle pengene værd. Gæsterne til vores fest tog dem med hjem, fordi de var så fine. Og da vi akut manglede et bordkort prioriterede de det og fik det sendt med hast.
5 ud af 5 stjerner herfra og en kæmpe anbefaling