Byens bedste pizza!
Byens bedste pizza. Har aldrig smagt noget bedre. Det var en formidabel oplevelse, og helt klart alle pengene værd. Vi kommer helt klart igen!
Denne bedømmelsen er taget ud fra et besøg. Meget venligt personale, super Pizza fra stenovn, virkeligt godt. Seperat hvidløg og chili til den der ville ha mere på. Godt fadøl. Og alt til meget rimelige priser, set fra en fra Nordsjælland.
Vi kommer tilbage, så tester vi en bøf, eller noget andet.
Min kone og jeg var på Stenovns Pizza & Steakhouse i Skive i går og spise. Vi bestilte hver en durumrulle og det tog dem næsten 30 min. at lave.. Min kones med falafel og min med kebab. Der var max 10% falafel i min kones og resten var grovskåret/revet icebergsalat. Den falafel der var i, virkede på ingen måde hjemmelavet, men derimod færdigkøbt og kedelig. Min indenholdt tilsvarende en meget lille mængde kød, som i øvrigt var ret tørt, hvilket også indikerer, at det nok er færdigkøbt og herefter skamtilberedt. Men igen, masser af salat! En stor og en lille fadøl bestilte vi, som blev serveret i glas med masser af fedtede fingre på. Fremstilling af maden foregik uden handsker og vi så heller ingen have travlt med at vaske fingre. Øv for en omgang, men det bliver også den eneste gang, vi kommer til at opleve det der. Tænk at nogen ikke har højere standarder og mere respekt for deres kunder...... Det er Low Life !
Er blevet mit nye favorit pizza restaurant i Skive. Sprød bund og velsmagende pizzaer. Efter vulkanpizza er udgået af deres menukort er min nye favorit meatlover. :-) Har ikke prøvet deres burgere mm. men det skulle jf. bekendte også være udmærket. Er endnu ikke blevet skuffet. Kan varmt anbefales!
Oksemørbrad vi havde bestilt måtte retur 3 gange inden de næsten var stegt som vi havde bestilt. Kartoflerne virkede som meget træls glas kartofler. Alt for dyr oplevelse.
Byens bedste pizza. Men tit forsinket især i weekenderne.
Byen bedste mad. Kan klart anbefales. Har fået mad derfra 7-8 gange. Og det er altid perfekt
overdådig restaurant. den bedste pizza jeg har smagt til dato