Alt var helt i top.
Har brugt Stenkilde for første gang, Alt var perfekt og en yderst professionel løsning på opgaven, kan kun anbefales.
Det gamle pillefyr blev skiftet ud med ny Vaillant varmepumpe, og Stenkilde VVS har gjort alt for at gøre denne oplevelse så smertefri som mulig. Professionel service, effektivt arbejde og super gode at snakke med.
Vil helt klart anbefale.
Service gik perfekt og en del blev skiftet lynhurtigt de oplyste var utæt og fremviste dette.
Tidligere, denne her gang og efterfølgende har vi kun oplevet en god behandling og en forståelse for vi lige kom i en uheldig situation og en venlig løsning på denne.
Fra første gang Stenkilde VVS kom på besøg til de afsluttede med at vise hvorledes vores nye varmepumpe virkede var der styr på tingene. Selvom vi fik større vandbeholder osv. gjorde de alt for at vores bryggers komme tilbage til "normalt". Vandbeholder blev installeret så vaskemaskinen kunne komme under osv. De gjorde rent og sørgede for at alt blev reetableret. Selv prisen holdte selvom vi bestilte i Aug. 2022 og fik installeret Feb. 2023. Så smukt arbejde fra det "store" team der var omhyggelige og super professionelle.
Vi har mange år benyttet Stenkilde til servicering af vores gasfyr og har altid været tilfredse.
Derfor var der overhovedet ingen betænkeligheder, da vi ville skifte til varmepumpe, at lade dem stå for installationen.
Og det har vi bestemt ikke fortrudt.
Der var ingen slinger i valsen, men en koncentreret indsats fra hele holdet som afleverede et perfekt resultat. Desuden ekstraordinær service og højt humør med lidt "skønsang".
Vi vil helt klart anbefale dette firma.
Palle.
Fantastisk service - Jesper og hans folk sat hurtigt tid af til at hjælpe mig med service af mit naturgasfyr, da ingen andre ''gad'' at komme forbi.
Jeg vil klart anbefale dem!
For et par måneders tid siden fik jeg skiftet min gaskedel ud med en Arotherm Plus varmepumpe af Stenkilde VVS og udover at det gik hurtigt, så blev installationen rigtig flot. Jeg havde regnet med at skulle mangle varmt vand i en halv dags tid, indtil pumpen havde varmet det op, men det var klar med det samme. Mine naboer har valfartet til for at lytte til pumpen og er alle overraskede over, at man nærmest ikke kan høre den. Jeg er naturligvis også super glad for den. Især nu hvor gaspriserne nærmest er tre-doblet!
Har serviceaftale hos Stenkilde på vores gasfyr. Har lige haft et problem med trykfald på anlægget og kontaktede Jesper som sendte en medarbejder få timer senere. Altid super service kan varmt anbefales.
Har netop haft besøg af Stenkilde VVS, da vores gasfyr stod af juleaften. Har været nogle kolde dage på Helenas alle... SUPER service og mega fair pris. Kæmpe ros til Stenkilde VVS her fra. Kan kun anbefales.
Per fra Stenkilde udførte et par mindre opgaver for mig. Fik ham anbefalet af min tømrer - og det er jeg glad for!
Faglig, serviceminded og hurtig. Og til en god pris.
Hvad mere kan man ønske sig?
Har brugt Stenkilde gennem nogle år nu og Jesper er ALTID så hjælpsom. Har et Vaillant fyr som han servicerer og selvom du ringer uden for åbningstid, ringer han typisk tilbage så snart de åbner og følger op!
Suveræn service. Hurtig, præcis, og loyal håndværker. Kan klart anbefales!
Det var en god oplevelse at ringe til Stenkilde vvs. Dagen efter løste firmaet vores problem.
Da vores gasfyr begyndte at melde fejl først F33, så F29, og stenkilde hade været her 5 gange, og det kunne tyde på at det var brænderen der var årsagen, efter en snak med Jesper, gav han os et tilbud på et nyt gasfyr, som vi synes lyd rimeligt, og jeg må virkelig sige at det er et flot udført arbejde de præster, virkelig flot installeret, så 5 stjerner ✨ med pil op ad, fra os i Kirsebærhaven 28 Bjæverskov
God service og ofte en telefonisk diagnose og servicerings plan. Alt i alt fantastisk oplevelse.
da vi skulle skifte fra oliefyr til naturgasfyr fik vi 3 tilbud som alle var ens i pris, så vidste vi at det var prisen ( ca 40000kr ) Stenkilde vvs var den af de 3 der i væremåde var tiltalende og kompetent, og overholdt aftaler m.m. En dato blev aftalt og overholdt, der mødte 3 svende op kl 07.00 og det viste sig at de levede op til vores forventninger, opgaven blev udført på halvanden dag med fint humør og fagligt godt arbejde...vi kan kun på det varmeste anbefale stenkilde vvs
Har just fået skiftet det gamle, ud-tjente gasfyr ud. Allerede i den indledende fase var der seriøs behandling, opkald og mails blev sagt og gjort, og selve arbejdet var i hånden på dygtige gas- og vvs- folk. Udførelsen var meget tilfredsstillende, og nydelig oprydning efterfølgende. Efterbehandling var seriøs med gennemgang, og instruktion i brug af anlæg. Alt i alt en varm anbefaling af firma! MVH. MR.
Jeg har haft problemer med gasfyret mellem jul og nytår. De kom og kiggede, men kunne angiveligt ikke løse det før efter nytår - over en uge efter tilkald.
En anden vvs'er kunne finde fejlen - en defekt ventil - i løbet af 10 minutter. Men han ulejligede sig også med at skrue den fra hinanden.
Vi har lige fået monteret nyt gasfyr med alt tilbehør. Er super tilfreds med udførslen af opgaven samt servicen efterfølgende.
Er en meget tilfreds kunde.