Stemacteren Recensioni 304

TrustScore 5 su 5

4,9

Valutata 5 stelle su 5

Dit is de leukste cursus die ik heb gedaan! De docenten zaten elke avond vol energie, wat ons als studenten ook enthousiast maakte om uit de comfortzone te stappen. In korte tijd maak je kennis met ee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na het volgen van de basis workshop en de vervolg workshop heb ik nu twee fantastische dagen gehad met de Animatie workshop. Naast een hoop daarvan te hebben geleerd, heb ik ook heel veel gelachen.

Valutata 5 stelle su 5

Dit is echt een ontzettend leuke workshop; naast wat je leert over je stem en stemgebruik, in de basis omgaan met audio opname, ontdek je ook welk soort onderwerpen het best bij je passen om in te spr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Stemacteren.NL verzorgt een absoluut professionele en magische workshop nasynchronisatie. Je wordt ontvangen in werkelijk prachtige studios, die sfeervol en oprecht gezellig zijn. In een kleine groep... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Istituto d'istruzione
  2. Centro di apprendimento
  3. Impresa nel settore dei mass media
  4. Corso di studi abilitante alla professione

Scritti dall'azienda

Sinds 2000 organiseert Stemacteren.nl als grootste opleider voor beginnende stemmen workshops die gericht zijn op het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt als stemacteur. Onze docenten zijn stemacteurs en stemregisseurs met jarenlange inspreekervaring in de stemmenindustrie. Zij delen hun ervaring en passie op energieke wijze met de cursisten van onze unieke workshops. En niet zonder succes, want een aanzienlijk deel van onze oud-cursisten is op radio en televisie, op internet en in apps, en in andere producties te horen. Onze workshops bestaan altijd uit een combinatie van theorielessen en praktijklessen, die in onze commerciële studiofaciliteiten in Amsterdam, Leiden of Utrecht plaatsvinden. Want over stemacteren kun je lang praten, maar je moet het vooral doen. Achter een microfoon, in een realistische studiosetting.

4,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

geweldig genoten

Ik heb geweldiggenoten (met zachte g). Nee echt zonder grapjes: ik heb geweldig genoten! Iedere les weer. Van alles, van alle ervaringen, van alle experts en zelfs van alle onvoldoendes, want daar viel weer veel van te leren. Maar vooral van de mensen, leraren, technici, specialisten, experts EN mijn medecursisten. Het enthousiasme, de inzet, de betrokkenheid en hoe het voor mij gemakkelijk gemaakt werd om kwetsbaar te zijn. Dank, dank, dank.

19 giugno 2021

Risposta di Stemacteren

Dag Rob, wat fijn om zulke mooie feedback te mogen ontvangen. Dank je wel!

Valutata 5 stelle su 5

Stemacteren is niet makkelijk.

Hallo, ik ben Taco en heb onlangs mogen proeven van het vak als stemacteur, voice over en voorlezer in de studio van stemacteren.nl in Amsterdam.
Het bootcamp, drie dagen keihard werken.
Het was fantastisch. Meer dan ik me had voorgesteld.
Uitnodigende professionele studio, inspirerende leraren, fijne cursisten en een waanzinnige website met online support.
In die drie dagen bootcamp, alle uren op de site of tijdens mn thuisopnames heb ik geleerd dat mijn stem potentie heeft maar dat ik nog veel kan leren om beter te worden.
Ik heb me ingeschreven voor de vervolgcursus en hoop op groei van de mogelijkheden van mijn stem voor het vak.
Ik verheug me op het vooruitzicht het komende jaar met de mensen van stemacteren aan de slag te gaan.
Ik hoop alleen dat de verlichting aangepast wordt in het klaslokaal, die scheen nogal in m'n ogen

18 giugno 2021

Dank je wel Taco!

Valutata 5 stelle su 5

Een cursus saai?? Nee joh!!

Als je op een leuke en gezellige manier iets nieuws wilt leren, het niet eng of spannend vindt om jezelf aan anderen te laten horen, zin hebt in enkele avonden plezier en daarbij de variaties in je eigen stem wilt leren kennen, dan ben je bij Stemacteren.nl op de juiste plek.
Ik heb veel lol gehad bij deze cursus!

11 giugno 2021

Risposta di Stemacteren

Dank je wel voor je leuke reactie Saskia!

Valutata 4 stelle su 5

Bootcamp leuk en leerzaam

De bootcamp van Stemacteren.nl was erg interessant en leuk. Je krijgt tijdens de bootcamp echt een goed idee van het vak en je krijgt goede feedback op je eigen werk. De videolessen die je vooraf kunt bekijken geven al een goed beeld en de informatie sluit aan bij wat je in de bootcamp krijgt. De bootcamp is wel vrij intensief, omdat het drie dagen achter elkaar is. Soms moet je lang wachten op je mede-cursisten, maar het is ook erg leerzaam om naar de feedback voor anderen te luisteren. Ik vond de locatie prettig. De informatie via de website is volledig. Helaas kon de feestelijke afsluiting niet doorgaan wegens COVID-19, maar het is netjes dat we later dit jaar nog een vervangende afsluiting hebben.

5 giugno 2021

Risposta di Stemacteren

Dank je wel voor jouw reactie Mayke!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de bootcamp gevolgd in Utrecht

Ik heb de bootcamp gevolgd in Utrecht. Het was onwijs leuk en leerzaam. Mede door mijn hele diverse gezellige groep mensen bij elkaar. De docenten zijn erg enthousiast en geven je goede feedback waar je verder mee kan voor bijvoorbeeld je huiswerk opdrachten. Genoeg opdrachten om thuis lekker aan de slag te gaan en door te kunnen oefenen, ik heb er van genoten! In september begin ik met de vervolg cursus, hier heb ik ook onwijs veel zin in! Lijkt het je leuk? Dan moet je het gewoon écht doen.

5 giugno 2021

Risposta di Stemacteren

Dank je wel voor je leuke reactie Cleo! :)

Aanrader

Ingeschreven omdat het mij leuk leek en dat ik er misschien ook wat aan zou hebben voor mijn werk in de zin van presenteren. Het heeft aan alle verwachtingen voldaan. Uitstekend georganiseerd, de leeromgeving op de site is erg goed! Leuke docenten.....

17 maggio 2021

Risposta di Stemacteren

Bedankt voor deze fijne reactie!

Een échte aanrader!

Ik had al wat ervaring, maar heb heel goede tips gekregen hoe het nog beter kan. Bij deze cursus ging het mij vooral om het inspreken van luisterboeken en animaties én daar heb ik veel van opgestoken. De lessen vinden plaats in een prachtige studio en de begeleiding is uitstekend. Een échte aanrader!

14 maggio 2021

Risposta di Stemacteren

Dank je wel voor deze mooie feedback Elly!

Valutata 5 stelle su 5

De cursus is een en al “feel good”…

De cursus is een en al “feel good” ervaring! Niks is gek en alles is prima. Het is ook leuk om in de “keuken” van het stemmen vak te kijken. Een bijzondere ervaring!

8 maggio 2021

Risposta di Stemacteren

Dank je wel Zoha en de complimenten van de kok!

Ontzettend gezellige

Ontzettend gezellige, leuke en leerzame ervaring!
Vriendelijke en professionele docenten met een goede dosis humor. Zou het zo weer doen!

8 maggio 2021

Risposta di Stemacteren

Wat een fijne reactie, dank je wel!

Super!

Een hele professionele en leerzame omgeving voor een kennismaking met het stemacteervak! De basisworkshop was erg gezellig en één van de leukste workshops om te volgen. De docenten zijn oprecht en geven duidelijke feedback. Daarbij enthousiasmeren ze de cursisten enorm! Ik raad het iedereen aan die kennis wil maken met het vak of als ze zichzelf verder willen ontwikkelen. Deze workshop is naar mijn mening het beste cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven haha!

24 aprile 2021

Risposta di Stemacteren

Dank je wel voor deze geweldige reactie Kim!

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend leuke en leerzame bootcamp!

Ontzettend leuke en leerzame bootcamp!

Na een introductie dag opgegeven voor de basis workshop, in dit geval de 3 daagse bootcamp. Drie intensieve dagen maar het prettige is dat je er echt "in zit". We hadden verschillende docenten en allemaal top. Prettig in de omgang, duidelijke uitleg, geduldig en de benodige humor.

Goed georgansieerd, koffie, thee, water, lunch inbegrepen. Echt een aanrader.

15 dicembre 2020

Risposta di Stemacteren

Wat fijn om te lezen dat je er van hebt genoten Erik! Dank je wel voor je beoordeling.

Valutata 4 stelle su 5

praktijkgerichte workshop

Fijne, praktijkgerichte workshop met trainers uit het vak. Je krijgt de gelegenheid veel te oefenen en krijgt goede feedback en tips om te verbeteren. De sfeer is positief en helpend.

11 dicembre 2020

Dank je wel Anna Maria!

Valutata 5 stelle su 5

De basis workshop stemacteren was supergaaf.

De basis workshop stemacteren was super gaaf.
Ik ging er open in. Ik wist niet, dat de cursus zo professioneel was. Echt heel leerzaam en leuk, maar toch steeds weer die gezonde spanning in de studio. Heerlijk. De feedback, die je kreeg, daar kon je tenminste wat mee. De thuis opdrachten waren heel leuk om te doen en ook daarop kreeg je altijd positieve feedback. Onze groep was erg betrokken met elkaar, wat je meer ontspannen maakte tijdens de opnames.
Echt een aanrader, deze workshop.
Nicoline

6 dicembre 2020

Risposta di Stemacteren

Wat een heerlijke review Nicoline! Heel fijn om te lezen dat je het zo leuk hebt gevonden!

Een hele leuke workshop

Een hele leuke workshop! De docenten zijn goed in hun vak en helpen je met een gezonde dosis humor en positiviteit jouw mogelijkheden met je stem te ontdekken.
Een aanrader!

4 dicembre 2020

Dank je wel Jocelyne!

Aanrader!

De basiscursus stemacteren heeft mij precies gegeven wat ik hoopte. Namelijk met veel plezier, met een leuke groep medecursisten, op een creatieve en professionele manier de diverse mogelijkheden van je stem leren gebruiken. De lessen worden met veel enthousiasme, humor en professionaliteit gegeven: zeer motiverend en inspirerend. Een absolute aanrader!

29 novembre 2020

Risposta di Stemacteren

Dank je wel Udo, wat een fijne. Kleine grap nog dan:

Komt een stemacteur bij de dokter: “Dokter, ik maak stemmetjes.”
“U hóórt stemmetjes?”
“Nee, ik maak stemmetjes. Ik hou geen voice over.” 😂

Voor op je bucketlist!

Ik heb de basis workshop gedaan en kan niet anders zeggen: wat een top ervaring! Ik vond het erg verslavend en was enorm teleugelsteld toen deze afgelopen was :-)
Dit is iets wat iedereen op zijn bucket list moet zetten!

26 novembre 2020

Risposta di Stemacteren

Wat een fijne reactie, dank je wel Michel.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più