Dit is de leukste cursus die ik heb gedaan! De docenten zaten elke avond vol energie, wat ons als studenten ook enthousiast maakte om uit de comfortzone te stappen. In korte tijd maak je kennis met ee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na het volgen van de basis workshop en de vervolg workshop heb ik nu twee fantastische dagen gehad met de Animatie workshop. Naast een hoop daarvan te hebben geleerd, heb ik ook heel veel gelachen.
L'azienda ha risposto
Dit is echt een ontzettend leuke workshop; naast wat je leert over je stem en stemgebruik, in de basis omgaan met audio opname, ontdek je ook welk soort onderwerpen het best bij je passen om in te spr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Stemacteren.NL verzorgt een absoluut professionele en magische workshop nasynchronisatie. Je wordt ontvangen in werkelijk prachtige studios, die sfeervol en oprecht gezellig zijn. In een kleine groep... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sinds 2000 organiseert Stemacteren.nl als grootste opleider voor beginnende stemmen workshops die gericht zijn op het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt als stemacteur. Onze docenten zijn stemacteurs en stemregisseurs met jarenlange inspreekervaring in de stemmenindustrie. Zij delen hun ervaring en passie op energieke wijze met de cursisten van onze unieke workshops. En niet zonder succes, want een aanzienlijk deel van onze oud-cursisten is op radio en televisie, op internet en in apps, en in andere producties te horen. Onze workshops bestaan altijd uit een combinatie van theorielessen en praktijklessen, die in onze commerciële studiofaciliteiten in Amsterdam, Leiden of Utrecht plaatsvinden. Want over stemacteren kun je lang praten, maar je moet het vooral doen. Achter een microfoon, in een realistische studiosetting.
Middelstegracht 89u, 2312 TT, Leiden, Stati Uniti
Super leuke basisworkshop en veel geleerd. Niet alleen over hoe ik mijn stem kan gebruiken voor acteer opdrachten maar zeker ook hoe ik overkom op anderen en of mijn boodschap wel echt duidelijk is. Gaaf om te leren dat het juist je ademhaling, handgebaren, mimiek en expressie zijn die je stem laten klinken of niet. Veel gelachen ook dus ook daarom is het de moeite waard. Ik heb gemerkt dat ik mezelf zeker heb uitgedaagd om het anders te doen dan dat ik ken van mezelf, dat is vooral heel spannend maar wel gaaf. Thanks team

Risposta di Stemacteren
Heb je enige aandrang om je stem te ontdekken en met je stem te spelen? Schrijf je dan in voor de basisworkshop stemacteren! Ik heb mijn stem herontdekt.
Een vriendin vertelde me deze zomer over Stemacteren.nl en ik dacht: wat is dit. En vervolgens: dit moet ik gaan doen. Helemaal iets anders, maar ook weer niet want je stem, dat ben je zelf.
Dus, schrijf je in als je dit herkent en alvast heel veel plezier toegewenst!

Risposta di Stemacteren
Wat een leuke workshop! En wat en enthousiaste docenten / gastdocenten.
De lessen liepen altijd uit en niemand vond dat erg. Komt mede door de leuke groep die deze workshop volgde.

Risposta di Stemacteren
Bijzonder plezierige cursus gevolgd met enthousiaste docenten. Leren en plezier maken ging hand in hand.

Risposta di Stemacteren
Ik wil graag cartoon films kunnen inspreken en mij in heerlijke karakters kunnen verplaatsten. Dankzij Stemacteren.nl ontdek ik zoveel andere dingen van het stemmenvak, dat het er alleen maar leuker op is gaan worden.
Bewust worden van je stem, heeft denk ik mijn persoonlijkheid vergroot.
Dank voor deze leerzame doch ook bijzonder leuke ervaring.
Groetjes Bert

Risposta di Stemacteren
Superleuke Cursus die je met verschillende disciplines van het stem acteren vak in aanraking brengt. De lessen worden gegeven door bevlogen docenten. Je gaat de studio in om demo's op te nemen passend bij het thema van de les vb. Luisterboeken, Commercials of Corporate teksten maar ook het Nasynchroniseren komt aan bod. De groepen zijn niet al te groot zo dat iedereen aan de beurt komt. Buiten dat je handvatten krijgt die voor jou werken zie je verbetering bij iedereen, maar daarnaast is het is ook gewoon erg leuk!

Risposta di Stemacteren
Gezellige mensen, leuke en goede ervaring en een beter begrip voor het vak en mijn eigen stem. Natuurlijk zijn er kleine verbeterpunten zoals bij alle workshops, maar laat dat je vooral niet stoppen om hier een unieke vaardigheid te ontwikkelen.

Risposta di Stemacteren
De prijzen zijn hoog maar je krijgt wel echt waar voor je geld. Veel belangrijke informatie in meerdere uren aan prettig te beluisteren filmpjes.
Maar het beste zijn de studiolessen. Niet alleen krijg je direct vriendelijke feedback, je krijgt ook je eigen materiaal opgestuurd om terug te luisteren wat werkt en wat niet. Daarnaast is het ook gewoon erg gezellig met een groep toegewijde en enthousiaste deelnemers. Ik begrijp nu waarom ze zeggen dat voice-overs over het algemeen leuke, gezellige mensen zijn. Zowel mijn medecursisten als de docenten hebben de dagen erg leuk gemaakt.

Risposta di Stemacteren
Van tevoren wist ik niet goed wat te verwachten. Redelijk impulsief besluit om hieraan deel te nemen. Maar ik kan niet anders zeggen dat ik na de 3 dagen bootcamp wegliep met een heleboel nieuwe kennis en vaardigheden, en bovenal een hoop motivatie en zin om hier meer mee te gaan doen! Voorbereiding voorafgaand aan de bootcamp vond ik redelijk veel, maar uiteindelijk hielp het wel om meer uit de lessen zelf te halen. Heel veel dank aan topdocenten Lune, Rinus, Camilla voor de leuke lessen en waardevolle feedback!

Risposta di Stemacteren
Een leuke ervaring om kennis op te doen in het vak stemacteren. De zenuwen gieren je door de keel als je voor het eerst die studio in gaat. En dat hoor je natuurlijk in de opname. Maar de docent en de technicus weten dit en stelt een ieder op zijn gemak. Zo leer je ook dat de nadruk ligt op acteren en veel minder op je stem. Dat was een eye opener want ik was veel te veel gefocust op de stem en de techniek. Werk aan de winkel dus. Veel oefenen thuis. Al met al hebben we als groep veel geleerd en gelachen in een goed opgezette cursus met kundige en vriendelijke docenten. Vooral het inspreken van een tekenfilm was hilarisch. (En best lastig) Chapeau voor stemacteren.nl

Risposta di Stemacteren
Een leerzame bootcamp en heel gezellig. Er wordt een veilige omgeving gecreëerd, wat heel prettig is.

Risposta di Stemacteren
Door de Vervolgcursus Stemacteren leerde ik mijn sterke punten kennen. Vervolgens kon ik die door de uitstekende begeleiding verder uitbouwen. Fijne mensen, heel inspirerend om te doen.

Risposta di Stemacteren
Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de basisworkshop stemacteren. Hierin hebben we, onder leiding van Sander de Heer, met een klein aantal deelnemers twee fantastische dagen gehad. Er kwamen diverse aspecten van het vak aan bod, zoals het inleven in de karakters, vasthouden van de energie, aanbrengen van kleuren, belangrijk maken en de spanningsboog. Een mooie kennismaking met dit vak, in een fijne setting. Dank!

Risposta di Stemacteren
Je zult je misschien net als mij zorgen maken dat de workshop best prijzig is en of het het geld wel waard is. Ik zal je hierbij gerust stellen: het is het dubbel en dwars waard!
Alleen al bij de voorbereiding leer je zoveel over stemacteren en de workshop zelf (de bootcamp) was echt fantastisch. En dit kwam vooral door de erg goede begeleiding. Het is ontzettend eng om in zo'n studio te staan en teksten in te spreken terwijl je medecursisten meeluisteren. Maar de docenten slaagden er goed in een veilige omgeving te creëren waarin we vooral veel lol hebben gehad. Je wordt getraind door professionals die veel kennis, ervaring en humor hebben, op een positieve manier feedback geven en elke deelnemer de tijd en aandacht gaven die hij/zij nodig had. Het was prachtig om te zien hoe elke deelnemer zoveel beter werd in maar drie dagen.
Samengevat, echt een absolute aanrader als je wilt weten of stemacteren iets voor je is!

Risposta di Stemacteren
Twee dagen laten inspireren door Sander de Heer voor de workshop luisterboeken en storytelling.
Heerlijk om op deze manier met je stem bezig te zijn en - met succes - gouden tips van 'de meester' te krijgen.

Risposta di Stemacteren
Een ontzettend leuke cursus, waarbij je onder zeer positieve begeleiding met opbouwende feedback heel veel leert over je eigen stemgebruik, teksbegrip, tone of voice, presence en mimiek. Je krijgt echt een kijkje in de keuken van een stemacteur / voice-over. Echt een feestje om te doen deze cursus!

Risposta di Stemacteren
Als de cursus je leuk lijkt, maar twijfelt omdat het duur is: gewoon DOEN! Het is het absoluut waard. Je werkt in een professionele studio met deskundige, heel gemotiveerde docenten en leert al snel ongelofelijk veel over jezelf, je stem en het stemmenvak. Ontzettend leerzaam en vooral gewoon heel erg leuk! Ook als je geen ambitie voor een carrièreswitch hebt. Alleen al voor de fun is het de moeite waard.

Risposta di Stemacteren
Ik heb net de basiscursus afgerond. Wat een avontuur!
Ik heb zoveel geleerd over mijn eigen stem, zoveel herkend én zoveel plezier gehad. De stem is zoveel meer dan alleen dat formulerende spraakorgaan. Presence, contact met je publiek, de adem, je lichaam, je armen, je handen, juiste spierspanning, je gezicht, je ogen.. alles doet mee! Het is een nieuwe en toch zo vertrouwde wereld waar ik binnengekomen ben. Een fijne groep, prettige en heel goede en inspirerende docenten. Net een uurtje geleden ingeschreven voor de vervolgcursus....

Risposta di Stemacteren
De vervolgcursus Stemacteren maakt alle verwachtingen waar! Er wordt gewerkt aan het inspreken van allerlei soorten commercials, aankondigingen van radio en tv programma's, audiotours, voice response systemen, bedrijfsfilms, natuurdocu's enz . Met en zonder muziek, met en zonder beeld, heel divers. Ik keek altijd uit naar de lesmiddagen: ze waren inspirerend, er werd hard gewerkt en ook erg veel gelachen.
Je leert ontzettend veel van de docenten die op een positieve manier goede feedback geven; zowel live, tijdens de seminardagen, als op de thuisopdrachten die je instuurt. Hierdoor wordt steeds duidelijker wat voor soort teksten het beste bij jou passen, waarmee je het meest tot je recht komt.
Ik had me wel verkeken op het stukje techniek dat er in de vervolgcursus bij komt. Goede opnames maken, zelf foutjes uit je opnames halen en aanpassingen in de teksten kunnen "inprikken" in een track zonder dat het te horen is: Uitdagingen! maar de video's over de techniek die onderdeel van de opleiding zijn, zijn heel duidelijk. Gewoon een kwestie van oefenen. Ik kan het inmiddels!
De masterclass van Barnier Geerling tenslotte geeft een goed beeld van de mogelijkheden in het werkveld, je krijgt veel suggesties hoe je jezelf in de markt kunt zetten. Lang verhaal kort: De vervolgcursus vind ik echt de investering waard!

Risposta di Stemacteren
Enthousiaste docenten die je met alle takken van het vak kennis laten maken. Het was gezellig en super leuk om aan mee te doen!

Risposta di Stemacteren
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.