Valutata 5 stelle su 5

Een super mooi product, aangeboden door een ontzettend aardig en hulpvaardig team. Ontzettend blij met deze aankoop en de bbq is ook al top!

Valutata 5 stelle su 5

Alles geleverd volgens afspraak. Super goed materiaal, waardoor het zelfs voor iemand met beperkte ervaring prima te doen is. Via de WhatsApp tips en advies en interesse voor de voortgang. Kortom een... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Zelfs vóór mijn aankoop werd ik heel behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan toen ik vragen had. Na mijn aankoop hebben ze ook interesse getoond in hoe alles verlopen was. Top service! En product... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

De service en het online contact waren top. Echter de levering wat minder. Ze kunnen niet specifiek vertellen welke dag het geleverd wordt. Ook is het gat voor mijn kamado te klein gezaagd waardoor... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Mobilificio

Scritti dall'azienda

We zijn gespecialiseerd in het maken van complete bouwpakketten voor buitenkeukens, bars en Douglas overkappingen. Met een enthousiast team leveren we vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Bezoek onze showroom en ontdek wat we voor u kunnen betekenen, de koffie staat klaar.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Keuken Close New

Wij hebben de Keuken Close New gekocht nadat we de werkplaats hadden gezien. Hiervan kregen we een goede indruk en vertrouwen in Steigerhoutje.
Goed pakket en bijna alles klopte en met enige aanpassingen staat hij hier fier in onze tuin. Zijn er blij mee.

16 settembre 2024

Kwaliteit en Service zijn uitstekend

Heel erg behulpzaam en vriendelijk.
Alles kan besproken worden en er wordt met je meegedacht voor oplossingen.
Zeer flexibele houding.
Prijs is ook zeer aantrekkelijk voor een hoge kwaliteit.

30 agosto 2024

Buitenkeuken close

Bouwpakket close gekocht, duidelijke instructies en goed in elkaar te zetten. Bedrijf reageert via whatsapp snel en komt afspraken goed na.
Enige kanttekening is dat ik de nano coating (€99) en stenen blad (2x 60x60 €119) wel duur betaald vind.

Maar ben blij met mijn buitenkeuken.

25 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Update! Koop hier niet!!!!!

1 september- Update: Na het lezen van de reactie op deze review heb ik direct contact opgenomen met Steigerhoutje.nl. Ook al klopt de reactie niet (het product is in December besteld en in mei geleverd dus dat is 3 maand geleden -ten schrijven van de eerste reactie was dit een maand- en dus absoluut geen jaar, er is nooit aangeboden om iemand langs te sturen én de compensatie was voordat de kast bijna uit elkaar viel -het dak kwam letterlijk los van de zijkanten en de planken zijn allemaal verkleurd terwijl dat behandeld zou zijn-. Op de website staat 2 jaar garantie.. onze kast valt uit elkaar, we willen hem retour doen, net zoals dat met ieder ander product gebeurt wanneer het kapot is en je nog garantie hebt) leek het dat Steigerhoutje.nl nu wel open stond om de situatie op te lossen.

Helaas, tot op heden weer geen reactie op de vraag of we het product a.u.b. retour mogen doen omdat het kapot is. Uitgelegd dat €2000,- veel geld is en we er echt voor hebben moeten sparen. Maar empathie is ver te zoeken. Denk dus echt goed na voordat je hier een aankoop wilt doen, zorg dat je alles goed zwart op wit afspreekt!

23 augustus - Een tijdje gelezen bestelden wij een prachtige buitenkeuken/BBQ kast bij Steigerhoutje.nl. Een op maat gemaakte kast, helemaal zoals wij het wilden. Een behoorlijke prijs maar na heel lang twijfelen waren we het er wel over eens dat maatwerk en vakmanschap best wat geld mogen kosten én dat het het wel waard zou zijn omdat we wekelijks meerdere keren buiten eten.

Na lang wachten was dan eindelijk het moment daar. De kast werd geleverd. Helemaal uit het zuiden van het land naar ons mooie Almelo. Bij de levering bleek echter dat de kast, zoals wij hem besteld hadden, niet geleverd werd… hij was kleiner, er zaten wieltjes aan. En toch was het ‘onze bestelling’ en daar moesten we het meedoen.

Toen de ‘bezorger’ (want de beste jongeman kon niets met onze klacht) weg was bekeken we de kast eens goed. Nou, dit was niet alleen geen maatwerk, het was ook nog eens geen vakmanschap!!! Schroeven die verkeerd geboord zaten, spijkers die krom geslagen waren, schroeven die misten, hout wat kapot was, afstanden tussen de schrootjes niet evenredig, vetvlekken en roetvlekken (hallo?! Hebben wij een geroutineerd artikel gekregen?!), schimmel op de planken.. (bekijk de foto’s als je meer wil zien). Nu ben ik geen timmerman dit had ik als DIY project misschien nog beter gekund!

En dan denk je ‘dat regelen we wel met de verkoper’ maar niets was minder waar. Naast dat het trekken aan een dood paard was, was Steigerhoutje.nl van mening dat ze niets verkeerd hadden gedaan. Met €100,- en een potje verf moesten we genoegen nemen. Nou, volgens mij snapt iedereen dat dat niet het geval kon zijn! Retourneren (want defect product) was ook geen optie. Na lang hangen en wurgen hebben we €500,- (ongeveer 1/4 van de totaalprijs) teruggekregen en daarmee de handdoek in de ring gegooid.

Onze mooie, op maat gemaakte, afgewerkte BBQ kast… is nu meer een doorn in het oog. Want ook nu.. is het maar een treurig gezicht.

En op de vraag van Mike; ‘Maar bereik je hier nou echt nog wat mee voor ons?’ Antwoordde ik: ‘Nee, waarschijnlijk niet. Maar als jij zo’n recensie had gelezen, dan had jij waarschijnlijk geen aankoop gedaan bij deze partij. Of wel?’ Nee. En ik hoop dat ik jou zo’n miskoop kan besparen!! Want dit is heeel veel geld wat we nu gewoon kwijt zijn.

23 agosto 2024

Hallo,

We vinden het erg jammer dat u deze review plaatst en dat u het zo ervaart.
Zoals u zelf weet is dit niet precies zoals het gegaan is.
We hebben de keuken bij jullie in Almelo geleverd. Hierna bleek het zwart gespoten frame inderdaad wat minder mooie plekken te hebben. We hebben toen aangeboden om langs te komen, of dat we het op konden lossen met een pot van de gebruikte beits en een vergoeding van € 100 en dat u het zelf bij zou werken. De 2de optie was voor jullie prima en zo hebben we ook netjes geleverd en afgerekend.
Dat u een geretourneerd product zou hebben gekregen is niet het geval. Dat hebben we destijds ook direct aangegeven.

Vervolgens krijgen na bijna een jaar na aankoop te horen dat de kast toch niet meer geheel naar wens is en dat er slecht afgewerkte punten aanwezig waren. Nu weer de keuze gegeven om een monteur langs te sturen of een vergoeding te geven.
Ook hier werd weer gekozen voor een vergoeding. Deze was maar liefst € 500 en dit vonden we beide een hele nette vergoeding.
Ik heb destijds met Mike alles aan de telefoon besproken en overlegd en alles netjes opgelost en naar tevredenheid van Mike. Nu blijkt dat u nog steeds niet tevreden bent, terwijl degene die de keuken bij ons aangeschaft heeft akkoord is gegaan met alle vergoedingen.

We vinden het daarom erg jammer en enigszins ongepast dat u deze review plaatst, omdat we elke keer de optie hebben geboden om langs te komen, of om een vergoeding te geven. Op een gegeven moment houdt het dan wel op.

Hopelijk kunnen we nog iets betekenen voor u om het op te lossen. We vinden het namelijk enorm jammer dat het zo gelopen is, maar naar onze mening hebben we gedaan wat we konden.

Top klantenservice

Top klantenservice. Snel een passende offerte gekregen voor een buitenkeuken op maat. Overleg ging goed, en allerlei aanpassingen naar wens mogelijk.

23 luglio 2024

Risposta di STILT

Goed om te horen Chiara. Dank voor de review!

Valutata 4 stelle su 5

Keurig op de hoogte gehouden met…

Keurig op de hoogte gehouden met betrekking tot levering/ophalen van onze tafel. Alleen jammer dat het bevestigingsmateriaal voor de poten bij thuiskomst er niet bij bleek te zitten. Gelukkig konden wij die gelijk komen ophalen. Wel een voordeel dat het voor ons qua afstand dichtbij is. Maar uiteindelijk heel blij met een hele mooie (voor ons) tuintafel.

24 giugno 2024

Risposta di STILT

Veel plezier met uw tafel ! Dank voor de leuke review!

Top bedrijf

Erg blij met mijn overkapping. Het bouwpakket was snel in elkaar gezet. Ook de materialen waren van mooie kwaliteit. Top bedrijf, bedankt!

20 giugno 2024

Risposta di STILT

Bedankt voor de review Herald!

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben bij Steigerhoutje.nl de…

Wij hebben bij Steigerhoutje.nl de loungebank Jesse besteld. Het is heel mooi geworden en we zijn er heel blij mee. Ze zijn heel klantvriendelijk en doen hun uiterste best om zo goed mogelijk te doen voor de klant. We zijn heel tevreden over de geleverde loungebank.

12 luglio 2024

Risposta di STILT

Dank voor de leuke review. We hopen dat jullie er veel plezier van hebben.

Leuk jong bedrijf.

Alles netjes thuis geleverd met voldoende schroeven e.d. Kast is goed in elkaar te zetten, maar beetje Timmer ervaring is wel makkelijk...
Miste een paar planken, maar die kon ik zonder probleem bij halen.
Al met al een leuk jong bedrijf dat ook open staat voor adviezen.

9 luglio 2024

Risposta di STILT

Bedankt voor de leuke review!

Mooie buitenkeuken

We zijn bij steigerhoutje geweest en werden perfect geholpen in de showroom. Alles netjes op maat kunnen laten maken. Prijs en kwaliteit zijn goed! Ook nadat het geleverd is en er 1 onderdeel vergeten was, is dit direct nagestuurd. We gaan deze zomer genieten van onze buitenkeuken en bar. Bedankt Stijn!

2 luglio 2024

Bedankt voor de review!

Bar besteld bij steigerhoutje

Bar besteld bij steigerhoutje. Zeer goede prijs kwaliteit , komen afspraken na en communiceren duidelijk en snel.
Toen we de bar kwamen ophalen bleek dat wij een fout hadden gemaakt in de afmeting van de tapinstallatie die daardoor niet paste.
Terplekke werd dit probleem opgelost zodat we de bar met gemonteerde tapinstallatie een uur later toch konden meenemen zonder dat zij extra kosten in rekening brachten.
Kortom top service !
Sander Harleman
Buro3o

26 giugno 2024

Risposta di STILT

Veel plezier met jullie bar! En bedankt voor de review!

Valutata 1 stelle su 5

Geen aanrader, slechte ervaring!

Buitenkeuken besteld. Heel duidelijk aangegeven hoe wij het wilden hebben. Voordat onze keuken geleverd werd kregen wij nog een mailtje, dat de buitenkeuken heel mooi werd. Duidelijke afspraken omtrent de levering gemaakt, jammer genoeg kwam de chauffeur ruim twee uur later dan afgesproken. Het uitladen was een drama. Onze buitenkeuken was helemaal achterin van de vrachtwagen geladen. Producten lagen verspreid in de laadruimte. Bij het uitladen kon het niet anders dat sommige hout delen licht beschadigd waren. Alles uiteindelijk hebben we het in de tuin geplaatst. De volgende dag starten met de bouw. Toen zagen we dat het eigenlijk een zooitje was. Planken die krom waren en niet goed geschuurd maar wel betaald. De bouwtekening leek duidelijk maar tijdens de bouw kan je de tekening op verschillende manieren interpreteren. O ja…de afmeting van de planken klopte ook voor geen meter. Echt een drama…en ja ook wij hebben een contact gelegd via mail en Whatsapp, maar geen reactie. Een bedrijf die je niemand aanraadt.

20 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ga met deze firma geen akkoord aan!

Ga met deze firma geen akkoord aan!
Zonder offerte leverden ze ons een nieuw werkblad voor onze kast die we buiten hebben staan. Zogezegd steigerhout dat amper aan elkaar gezet is door balkjes onderaan. Coating werd niet aan de onderkant of tussen de balken gezet. De balken zetten zich zodat tussen de balken spleten zijn. Mits we het blad zwart wilden, krijgen we nu houten spleten, waar het water zo onze kast inloopt. .
We zagen dit soort hout voor € 12,-/stuk in de winkel. 4 balken en beetje slecht coatingwerk, maar we betaalden hiervoor meer dan € 300,-
Eindelijk werd er op mails ed gereageerd en kregen we een compensatie van € 120,-

6 giugno 2024

Rommel meubel - brandhout

@steigerhoutje: dat is ronduit de minst professionele reactie ooit. De keuken valt ondertussen zowat uit elkaar, na maanden zonder reactie. Trouwens nog steeds mijn ingefreesd werkblad niet ontvangen, beschadigde grepen en dergelijke werden ook niet bezorgd zoals jullie wel beloofden, enkel de vraag om mijn review te verwijderen? Zonder oplossing van jullie kant. Heel kort: trekt nergens op!
Buitenkeuken besteld, werd geleverd zonder ingefreesde stenen blad. De chauffeur kreeg het meubel zelfs niet van de bestelwagen. Er waren al beschadigingen van het transport... na een week kwamen de planken al los, na deze opmerkingen willen ze enkel via telefoon zaken bespreken. Oplossingen blijven uit. Missende onderdelen zijn nog niet geleverd.... kortom: rommel en absoluut geen service! Bedrog! Nu anno Mei 2025 vallen de deurtjes uit elkaar, werkblad is ook compleet scheef aan het trekken. Staat trouwens volledig onder een afdak beschut, wat niet de bedoeling was. reden dat je mijn bestelling niet kan vinden is waarschijnlijk omdat deze 2300€ cash werd betaald bij bestelling (dom van mij)... bewijsjes op aanvraag :)

30 maggio 2024

Hallo,

We kunnen uw order helaas niet terugvinden. Ook wanneer we om extra informatie vragen krijgen we geen antwoord. We verwachten dat u ons verward met een ander bedrijf. We willen u daarom ook vriendelijk vragen om de review te verwijderen of aan te tonen dat het daadwerkelijk om een aankoop gaat bij ons.
We horen het graag!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più