Steen voor Steen Diamond Painting Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Steen voor steen heeft aandacht voor de klant. Je kunt met ze praten. Hun diamond paintings zijn van uistekende kwaliteit. Ik spreek uit ervaring. Het enige nadeel is de pakket bezorgdienst. Sle... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Der Klebestift wurde gleich ausprobiert und ich bin begeistert. Diese Wachspitze hält problemlos Glitzsteine von sehr klein bis mittel. Auch ausgestanzte kleinste Schmetterlinge haften einwandfrei. Es... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Pakket werd keurig verzonden en ontvangen. Kon het paket makkelijk volgen. Liefevolle woorden en een kleine attentie erbij. Bedankt en Groetjes vanuit Belgié! Martine

Valutata 4 stelle su 5

Gutes Painting, schnelle Lieferung, Leider Acrylsteine die oft kleiner sind als andere um milimeter, das Raster daher nicht immer Maßgetreu für die Steine die da sind. Besonder DMC 3865 ist kleiner al... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di hobbistica

Informazioni su Steen voor Steen Diamond Painting

Scritti dall'azienda

Steen voor Steen DP is een jonge Nederlandse hobbywinkel/webshop gespecialiseerd in de meest ontspannende hobby: Diamond Painting.

We hebben eigen voorraad en levering duurt daarom maar 1 - 2 werkdagen. In Nederland is verzenden bij ons helemaal GRATIS en voor onze klanten in België en Duitsland slechts €4,95! Andere landen ook mogelijk in overleg.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

432 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

43 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zeer tevreden

Goeie service, met zorg verpakt, mooie painting en alles erbij om meteen aan de slag te kunnen.

13 aprile 2024

Risposta di Steen voor Steen Diamond Painting

Dank je wel voor de mooie review

Goede afhandeling

Goede afhandeling nadat ik contact had opgenomen dat de levering er na 4 dagen nog niet was. Lag aan vervoersbedrijf.

8 aprile 2024

Dank voor de 5 sterren!

super blij mee

ik zocht een nieuwe painting en zoals beschreven op de site heb ik hem ontvangen
alles netjes in zakjes
had er kleurstickers bij gekocht wat het nog makkelijk maakte de steentjes te markeren in de potjes

25 marzo 2024

Risposta di Steen voor Steen Diamond Painting

Dank je wel voor jouw mooie review!

Top bedrijf

Snelle service, goede kwaliteit producten

28 marzo 2024

Risposta di Steen voor Steen Diamond Painting

Graag gedaan en bedankt voor je review!

Top!

Ik ben erg blij met de aankoop. Het ziet er heel mooi uit en het is echt van goede kwaliteit. Snelle verzending ook.

24 febbraio 2024

FIjn!

Ich entschuldige mich

Danke für eure Antwort, dass mit den 2 unterschiedlichen Kids wußte ich nicht.
Das war dann unzureichende Recherche von mir. SORRY!!!
Ich habe aber die Bewertung auf 4 Sterne geändert, da ihr euch um eure Kunden so toll kümmert.
Ich bedanke mich bei euch.
LIEBE GRÜßE

27 febbraio 2024

Risposta di Steen voor Steen Diamond Painting

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir haben derzeit tatsächlich zwei verschiedene Arten von Diamantgemälden. Schade, dass Ihnen nicht klar war, welches Sie bestellt haben. Wir werden diesen Punkt zur Verbesserung berücksichtigen!

Für die DPD-Zustellung können wir leider nichts tun. Wir bedauern Ihre Erfahrung😞
Wir geben Ihr Feedback an den DPD-Kundendienst weiter.

Trotz der 1-Stern-Bewertung wünschen wir Ihnen dennoch viel Spaß beim Diamond Painting.

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een onjuist adres opgegeven

Ik had een onjuist adres opgegeven, en dat is op het laatste moment nog aangepast terwijl de verzending al klaar lag. Grote klasse. En dan ook nog een gezellige verrassing in het pakje, echt leuk.

26 febbraio 2024

Risposta di Steen voor Steen Diamond Painting

Fijn dat we het op tijd hebben kunnen corrigeren! Veel plezier ermee!

Valutata 3 stelle su 5

Ik kreeg van elke kleur 1 zakje

Ik kreeg van elke kleur 1 zakje, wat betekende dat ik
*niet koncontroleren of het bestelde aantal zakjes klopt met de levering
*ikzelf het moest verdelen over 2 schilderijen

8 febbraio 2024

Risposta di Steen voor Steen Diamond Painting

Bedankt voor uw review. Wij verkopen de steentjes inderdaad los per kleur, wij nemen u feedback mee voor verbetering.

Alles super

Sehr schnelle Lieferung, super Düfte. Freue mich auf das Ausprobieren

5 febbraio 2024

Danke für die 5 Sterne!

Die Umarmung, wunderbares Bild

Habe mich gefreut über die kleinen Zubehörteile für den Stift. Dazu gab es diese schöne Karte, auf der geschrieben war viel Spaß mit deinem Diamond Painting. Was ich sehr gut fand ist, diese super schönen Steine, sind alle gleich groß und lassen sich gut verarbeiten, leider ist manchmal die ein oder andere Stelle, wo Steine schon sind und man sie reindrücken muss. Die Leinwand hat die perfekte Größe, alle Details sind super ausgearbeitet, hinzu kommt das der Kleber sehr gut die Steine hält. Etwas irritiert bin ich aber über den Druck, der ist heller als das Hauptbild, ob das so sein soll?
Im großen und ganzen bin ich überglücklich mit dem Bild, mag lieber Runde Steine als eckige.

5 febbraio 2024

Risposta di Steen voor Steen Diamond Painting

Vielen Dank für diese schöne und ausführliche Rezension!
Der Druck hat in der Regel eine andere Farbe/einen anderen Ton als das Hauptbild, wir werden dies bei der Entwicklung unserer Produkte berücksichtigen!

Viel Spaß beim Diamond Painting!

Valutata 1 stelle su 5

levering van steentjes

levering van steentjes. Is het mogelijk om niet alleen het aantal steentjes te vermelden, maar ook het aantal steentjes per vierkante centimeter. Dan kun je berekenen hoeveel zakjes je kunt bestellen.

4 febbraio 2024

Risposta di Steen voor Steen Diamond Painting

Beste, dank voor u review. Vervelend dat er onduidelijkheid was bij het bestellen van het juiste aantal steentjes. We nemen u tip mee als verbeterpunt.

Super

Leuke website met groot assortiment en mooie en goede kwaliteit artikelen en goede en snelle levering

4 febbraio 2024

Risposta di Steen voor Steen Diamond Painting

Dank voor de mooie review!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più