Staples Nederland Recensioni

TrustScore 2 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Nieuwe printer gekocht, omdat oude defect was. Kreeg showroommodel mee, wat op zich geen bezwaar is. Wel is het vervelend dat de nieuwe inktpatronen afwijken van het oude model. Daarom zit ik nog met... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kom al jaren bij Staples (voorheen Office Center) en is altijd plezierig. Personeel is behulpzaam maar laat je met rust als je dat aangeeft. Online een groter assortiment wat je kunt ophalen bij je ei... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Twee maal verkeerde levering ontvangen. Achteraf bleek dat het product verkeerd stond vermeld. Kan gebeuren, maar los het probleem dan op (lees: lever het product alsnog). Klantenservice is vriendelij... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Ophaalservice zeer slecht. Tot 2! keer aan toe problemen met ophalen van 3 pakketten. De eerste keer pakketten geheel niet opgehaald door GLS. Busje stopte voor de deur. en reed plotseling weer weg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di fornitura per uffici
  2. Negozio di mobili per uffici

Scritti dall'azienda

Staples is de toonaangevende totaalleverancier voor de zakelijke markt. Werkt u thuis of op kantoor? Ons doel is om u zorgeloos in uw werk te laten uitblinken.

Scarso

TrustScore 2 su 5

920 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Wat een erg bedrijf

Wat een erg bedrijf. Kunnen een doodgewone Canon cartridge niet leveren. Wij bestelden er een en bij de kassa werd deze cartridge ongevraagd en zonder aankondiging maar meteen afgerekend. Ben benieuwd hoelang ik er op moet wachten!
Vervolgens wilden wij een folderaanbieding bekijken, een IMac 27 inch. Die stond er maar was wel 200,-- duurder dan in Office' eigen folder! Gevraagd: 'o, dan is het bordje fout', '....maar we kunnen deze Apple ook helemaal niet leveren'. Dit bedrijf gaat het niet volhouden op deze manier...........

25 febbraio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Laptop besteld nog steeds niet geleverd…

Laptop besteld nog steeds niet geleverd termijn stond 10 dagen voor. Wacht al bijna 2 maanden

Geprobeerd klantenservice te bellen stond 5 keer 1 uur lang in de wachtrij zonder einde in zicht toch maar weer opgehangen.

Bericht gestuurd via facebook geen reactie al 1 week.

Email gestuurd geen reactie.

Kortom bestel hier niet want je kan niet eens je geld terug krijgen.

Niemand van de klantenservice bereikbaar.

Geen communicatie van wat er nu aan de hand is.

17 settembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

speciale aanbieding via reclame email…

speciale aanbieding via reclame email voor 15.30u besteld, volgende werkdag gratis bezorgd. Netjes bevestiging van bestelling en betaling, maar ook een mail dat sommige leveranciers tijdelijk geen track en trace leveren, en zelf contact zullen opnemen over tijdstip van bezorging. 5 dagen later maar mailtje gezonden waar het product bleef. 3 dagen later nog geen reactie daarop. Gebeld, 10 minuten lang zelfde aantal wachtenden voor u (4), zit dus kennelijk maar 1 medewerker... dan maar facebook pagina, wordt doorgaans binnen een uur gereageerd, maar ook daar 5 u later nog geen reactie...Dit verwacht je van een eenmanszaak, of een start up, maar niet van een bedrijf dat adverteert met 30 jaar ervaring...

11 maggio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Bestel uit de kerst special een tablet

Staples is al een tijdje weer officecenter....Trustpilot !

Bestel uit de kerst special een tablet, voor half 3 besteld morgen binnen. Was pas na die tijd dus vandaag zou deze binnen moeten komen.Voor de deur liggen wachten maar geen postbezorger. Maar eens gebeld waar blijft het......ummmmmm ff kijken zij de medewerker tralalalalal.......wachten........ff kijken bij de leverancier. Niet op voorraad levertijd onbekend! ! Hoe kan dat nu de folder is paar dagen uit....geen idee en nu.....geen idee....dus, geeft aan of er wellicht een ergens bij een vestiging in de buurt op voorraad is? nee maar wat kan doen voor u is, deze vanuit een andere vestiging deze naar u te laten versturen maar dan hebt u deze pas over 3 dagen......WTF waardeloze service
Wat bezwaarlijk is dat ze kunnen weten of producten bij hun leveranciers op voorraad liggen, of je zet ze niet in de folder of je laat weten dat levering onbekend is en u de order kan annuleren als je de klant een orderbevestiging stuurt. voor 9 euro duurder had ik deze elders kunnen aanschaffen, wel op voorraad. o ja de korting zou 30,- zijn maar dat was maar 9,- maar goed dat is dan weer meegenomen:-)! 1 ster voor de service die na door vragen dan toch wordt gegeven.

11 dicembre 2019
Valutata 1 stelle su 5

Verspreiders van ongewenst reclamedrukwerk dat slechts zeer moeilijk stop te zetten blijkt

Één maal heb ik bij Staples/Office Centre iets gekocht.

Ik kwam echter de winkel niet binnen zonder mijn bedrijfsgegevens op te geven. Dit was een zeer slecht idee; jarenlang heb ik van hen ongewenst reclamedrukwerk ontvangen, gewikkeld in plastic en al. Daar gaat je keuze een maatschappelijk verantwoorde onderneming te draaien!

Herhaaldelijk verzoek toezending stop te zetten werd in eerste instantie genegeerd. Slecht na juridische bemiddeling en zeer veel geduld is het uiteindelijk gelukt de ongewenste reclamezending stop te zetten.

12 settembre 2019
Valutata 1 stelle su 5

3 artikelen gekocht maar blijkbaar was…

3 artikelen gekocht maar blijkbaar was er een prijsfout op de website waardoor 2 artikelen 3 dagen na bestellen door staples werden geannuleerd ipv geleverd .... dat was balen maar het 3e artikel werd ook nooit geleverd en ook niet gecrediteerd.
Een mailtje gestuurd naar de klantenservice maar een week later nog geen reactie gekregen
Vervolgens maar gebeld met de klantenservice ik kreeg beloftes maar vervolgens gebeurd er weer niets.

Nu maar een geschil via paypal aangemaakt, ik heb er nu al zoveel energie in gestoken dat een slechte review er ook wel bij kan.

Fijn zo'n prijsfout

14 dicembre 2018
Valutata 1 stelle su 5

Order today - get it next year!

Aangezien ik nu voor de 5e keer in 5 weken elke keer 20 minuten in de wacht zit voor het callcenter van Staples, voel ik mij genoodzaakt om collega ondernemers te waarschuwen voor de dramatisch slechte service van Staples. Een bestelling van 5 weken geleden is nog altijd niet compleet geleverd en alles gaat overal fout bij Staples. Ze beloven van alles: terugbellen, opsturen, etc maar werkelijk geen enkele belofte wordt nagekomen. Hoe moeilijk kan het zijn om een incomplete verzending (cartridges) alsnog na te leveren?

4 dicembre 2018

Onbetrouwbare klantenservice

Anderhalve week geleden een pc online besteld en helaas nog steeds niet ontvangen. Elke keer als ik de klantenservice aan de lijn krijg, wordt er iets beloofd wat ze niet waarmaken. Er werd zelfs aangegeven dat ik de bestelling dezelfde dag dat ik belde zou ontvangen zonder dat ik enige gegevens doorgaf. Ze komen erg onprofessioneel over en communiceren niet of nauwelijks wanneer je er zelf niet om vraagt. En als je er zelf om vraagt krijg je gegevens die niet kloppen. Wanneer je de klantenservice belt krijg je overigens geen informatie over openingstijden. Bel je bijvoorbeeld in de avond wordt je gewoon in de wacht geplaats terwijl ze helemaal niet open zijn. Tip, bestel niks online via hen!

12 novembre 2018

HEEEEL SLECHT dit bedrijf

HEEEEL SLECHT dit bedrijf, ik heb iets op woensdag besteld en het zou Vrijdag binnen moeten zijn. Onderhand is het nog steeds niet binnen, ik probeer ze te bellen maar sta al 35 minuten in de wacht. Wat een slecht bedrijf en wat een rotte service, bestel hier niet mensen!!! Voortaan toch maar weer op BOL/coolblue, die hebben tenminste wel een goede klantenserivce!!!!

12 novembre 2018

VERSCHRIKKELIJKE SERVICE

VERSCHRIKKELIJKE SERVICE! TWEE MAAND LATER NOG GEEN GELD TERUG!! Eerst krijg ik twee week later mijn labelprinter die niet eens werk geleverd, terwijl er op de website staat voor 18:00 besteld, morgen in huis. Melding gemaakt dat ik dit opgelost wil hebben krijg ik eerst geen duidelijk antwoord, ik heb daarna ook gemeld geen nieuwe te willen ontvangen, maar mijn geld terug. De printer is op 19-07 besteld. Ik kreeg toch een nieuwe opgestuurd tegen mijn zin in. Meerdere malen gebeld zodat deze werden opgehaald, steeds na een gemaakte afspraak kwam er niemand. TWEE MAAND LATER heb ik nog steeds mijn geld niet terug, bel wekelijks met ze en er wordt me elke keer van alles beloofd. Bestel hier niet mensen, als je het retour wil sturen wordt je verschrikkelijk behandeld en ik betwijfel of mijn retour wel wordt verwerkt.

18 settembre 2018
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più