Jag tycker att det är viktigt att lämna omdöme när man är som jag nu - lättad & supernöjd men den smidiga & omedelbara kontakten idag. Enda dumma är att jag inte har namnet på personen på Stalands M... Leggi di più
Aldrig mer Stalands i kungens kurva. Tondöva medarbetare och en teflonmarinerad butikschef som inte förstår att handel med kunder också är relation. dåliga reklamationsrutiner, när möblerna väl anlänt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Var och tittade på soffa, de skulle återkomma om leveransdatum, vi ville ha innan jul. De fick telefonnummer och mail. Ingen återkoppling som lovats. Förstår nu efter att ha läst recentioner att det ä... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi köpte dyra matsalsstolar, som nu 3 år senare är superslitna trots vanligt användande. Det var 3 års garanti och hörde av mig några månader för sent och då var det kört. Anledningen till att vi vald... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Din personliga destination för inredning och möbler. Vi är ett familjeägt företag grundat 1946 och har sedan dess haft Stockholms förtroende att skapa drömhem med en inredning som tål att ärvas av generationer. Hos oss hittar du kvalitetsdesign för alla stilar och plånböcker. I våra stora fysiska butiker kan du provsitta och känna, vi löser allt krångel med hemleverans, montering och emballage. Genom vår hemsida erbjuder vi trygga leveranser till hela Sverige. Oavsett vart du önskar handla så erbjuder vi personlig och trygg service som underlättar din vardag.
Månskärsvägen 10, 141 75, Kungens Kurva, Svezia
- 08-7027828
- webbutiken@stalands.se
- stalands.se
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
mycket dyrt i förhållande till kvalité
mycket dyrt i förhållande till kvalité. Överallt i butiken ligger erbjudanden om lån till möbler. Har kunderna ej råd så är det en dålig deal att låna till möbler av halvdan kvalité.

1000kr i sjön
Den enda stjärnan går till Vivian som tog mycket av sin tid till att hjälpa oss hitta den perfekta soffan!
Betyget dras ner pga leveransen av vår nya soffa. Vi fick betala nästan 1000kr för montering, bara för att höra av killarna som leverade att ”det går inte”. De åkte bara därifrån och lämnade oss, utan att ens försökt bära upp soffan för trappen. Jag och min pappa med ryggproblem fick sedan bära soffan själva till ett fönster på baksidan av lägenhetsbyggnaden som soffan gick igenom.
Vi kontaktade varuhuschefen för att hävda ersättning för ej avslutat arbete, men fick höra att det inte går eftersom leverans och monteringstiden redan hade gått ut när killarna burit in soffan, tittat i trappen och konstaterat att det inte går att bära upp den. Ingen ersättning för montering alltså, trots att vi fick göra jobbet helt själva. Så förskräckligt dåligt!

Risposta di Stalands Möbler
Otrevliga och vägrar retur av undermåliga fåtöljer
Köpte 2 fåtöljer som skulle vara toppkvalitet. Upptäckte direkt efter provsittning hemma att dom var av betydligt sämre kvalitet. Ringde omgående och ville returnera dom. Säljarna blev mycket otrevliga och vägrade helt. Pratade bara om hur fantastiska Stalands och deras leverantör var.
Betydligt bättre att köpa på e-handelsföretag med service och returrätt.
Aldrig mer Stalands.

Risposta di Stalands Möbler
Katastrof företag som ljuger om…
Katastrof företag som ljuger om leveransen.
Otrevlig personal som inte kan meddela att leveransen blir sen med 1 månad.

Risposta di Stalands Möbler
Letade efter en soffa strax innan jul
Letade efter en soffa strax innan jul. Säljaren var mycket hjälpsam, hittade en soffa jag verkligen tyckte om. 2 dagar senare befann den sig i mitt hem. Snabbt & enkelt!

Risposta di Stalands Möbler
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.