Staey.dk - Hundetilbehør i skandinavisk design Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

I received a very fast and friendly response when I needed help changing the size of the harness I ordered. The customer service was excellent, and the process was quick and easy. The quality of th... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt bra produkter 😊 välgjorda Tyvärr har dom inte jättemycket till oss med lite större hundar men jag hoppas att det kommer att komma lite senare. Något som jag ser som positivt är att dom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ich bin absolut begeistert von der Marke Staey! Sowohl die Hundegeschirre als auch die Hundebetten überzeugen auf ganzer Linie. Die Produkte vereinen hochwertiges Material, durchdachtes Design und... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I received my products very quickly. They are beautiful and have great quality. Unfortunately my car seat got a few loose threads after 2 weeks, partly because of the material that I choose (bouclé/ t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio per animali

Scritti dall'azienda

På Staey.dk finder du hundeudstyr med et skandinavisk og roligt udtryk til den moderne hundeejer. Gå ind på www.staey.dk og oplev vores kvalitetsudstyr til dig og din hund.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

34 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig ekspedering på hjemmesiden samt…

Hurtig ekspedering på hjemmesiden samt gik der kun 1,5 dag fra bestilling til jeg havde varen. Den var pakket godt ind og med god plads til hunde sengen , så den var ikke mast sammen. Super lækkert design, blødt og godt foret , så hunden ligger som på en god madras.
Det bedste, min hund elsker den

16 gennaio 2023

Designmæssig perle.

Designmæssig perle.
Pris og kvalitet hænger sammen.
Din hund vil stråle!

8 luglio 2022

Hej LVJørgensen,
Det er vi rigtig glade for at høre - Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi pris på ;-)

De flotteste produkter!

De flotteste produkter! Skal man forkæle sin hund med en ny hundeseng eller halsbånd, så er Staey helt klart det bedste bud 🤩

27 giugno 2022

Hej Charlotte,

Utrolig god service

Utrolig god service, imødekommende personale - og i øvrigt gode produkter

16 giugno 2022

Hej Netto,

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og virkelig super lækre varer:-) lever helt op til forventningerne!

18 marzo 2022

Hej Elisa,

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service og hurtig levering.

Virkelig god service og har man spørgsmål, får man hurtigt svar. Sidst men ikke mindst en top lækker hundekurv vi har modtaget.

15 marzo 2022

Hej DA,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig og samtidigt høre, at du er glad for din nye hundekurv - Rigtig god fornøjelse med den :-)

Valutata 3 stelle su 5

Telefon nr

Telefon nr. på bagsiden er næsten ulæselig småt. Man burde se en illustration 1:1 af det færdige produkt ved bestilling.

1 marzo 2022

Hej Dorte,
Vi beklager meget at telefonnummeret på dit hundetegn er mindre end forventet. Vores hundetegn er 25 mm og vores stempelværktøj til telefonnumre er 1,5 mm, hvilket betyder at der ikke er plads til at stemple et større telefonnummer på én linje.
Hiv endelig fat i os på mail (info@staey.dk), hvis vi skal finde en løsning :-)

Valutata 5 stelle su 5

Den bedste kundeservice og kvalitet!

Efter at have modtaget hundesengen få dage efter bestilling, pakker vi sengen ud. Den er desværre lidt underlig i faconen, så vi skriver (sen aften) til Staey på Instagram. De svarer med det samme og guider os til at få den i helt rigtig facon. Perfekt kundeservice! Og lækreste produkt!

17 febbraio 2022

Hej Signe,
Vi beklager rigtig meget, at vores hundeseng var en smule deform i faconen ved ankomst - men hvor er det dejligt at høre, at vi fik løst problemet :-)
Tusind tak for de rosende ord - Det varmer rigtig meget!

Valutata 5 stelle su 5

Flotteste produkter og bedste…

Flotteste produkter og bedste kundeservice. Det eneste “dårlige” er, at de (endnu?) ikke har flere produkter som jeg kan købe

22 novembre 2021

Hej Stephanie,

Topkarakter

Vores hund elsker sin nye hundekurv, og vi elsker det flotte design og den gode kvalitet.
Hurtig levering.

20 novembre 2021

Hej Mette,
Det er vi bare rigtig glade for at høre - Tusind tak for den fine anmeldelse ;-)

Valutata 5 stelle su 5

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Ikke sidste gang, at der handles ind til vores hund der 😊

7 novembre 2021

Hej Charlotte,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre at du er tilfreds med dit produkt. Vi glæder os til at levere produkter til dig en anden gang ;-)

Valutata 5 stelle su 5

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Helt igennem fantastisk oplevelse!
Jeg har netop modtaget min fine nye hundekurv i den lækreste kvalitet, og det flotteste design! Servicen er i top og leveringen var hurtig.

Største anbefaling herfra! 👍🏼

8 ottobre 2021

Hej Sophia,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er glad for din nye hundekurv - Rigtig god fornøjelse med den :-)

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk hjemmeside med lækre produkter

Utrolige fine produkter med lækker kvalitet.
Venlig kundeservice med hurtig respons, samt en lynhurtig levering. Så er det desuden nemt at bestille på den fine hjemmeside.
Kan bestemt anbefale denne hjemmeside.

8 ottobre 2021

Hej Tobias,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har haft en positiv oplevelse med dit køb :-)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più