Jeg er imponeret. Jeg købte fire plantekasser i galvaniseret stål, og konstaterede hurtigt, at Ståloasens plantekasser er gode — materialetykkelsen er god, så kassen er holdbar, hjulene er kr... Leggi di più

Vi havde først bestilt forkert str. plantekasser men leverance blev returneret og vi fik efterfølgende de korrekte str. plantekasser. På trods af det var vores egen fejl blev det uden meromkostning... Leggi di più

Havde lavet en fejlbestilling, som jeg uden problemer fik annulleret. Rigtig god service og hurtig levering til døren.

1. Negozio di articoli per il giardinaggio

Dansk producent af højbede, plantekasser, bålsteder, bed afgrænsning og div. ting til udendørs rum. Salg via webshop.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,6

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Helt usædvanlig god købsoplevelse

Jeg er imponeret.

Jeg købte fire plantekasser i galvaniseret stål, og konstaterede hurtigt, at Ståloasens plantekasser er gode — materialetykkelsen er god, så kassen er holdbar, hjulene er kraftige, så de kan holde i mange år, og produktet er samlet med holdbare bolte.

Men samlevejledningen havde en mindre fejl, der betød, at jeg samlede første kasse forkert og måtte bruge ekstra tid. Men her kommer den fantastiske overraskelse: Efter jeg gjorde Ståloasen opmærksom på fejlen, har indehaver sendt mig en opdateret samlevejledning, hvor vejlen er rettet.

Det er absolut god stil, og det beviser, at Ståloasen målrettet arbejder på, at alle kunder får den bedst tænkelige oplevelse.

Dyb respekt for det. Der handler jeg igen.

4 settembre 2026

Promoveringer der bliver ved

Havde kigget på deres udvalg, men de kunne ikke honorere mine krav.
Men nu er jeg blevet tæppe bombet med promoveringer mange gange i den sidste måneds tid.
Kontaktede dem, men de havde slet ikke sendt mig nogen promoveringer.
Har nu sendt et billed til dem med en promovering jeg har fået i dag.
Uærlig og upassende måde at behandle ikke kunder på.

19 agosto 2026

Hej Bo,
Tak for din anmeldelse.
Vi er kede af din dårlige oplevelse med os. Vi kan ikke nikke genkendende til din beskrivelse af tæppebombning med promoveringer, men eftersom du har bedt os om ikke at kontakte dig, er det svært for os at spore os ind på, hvad du præcist mener med tæppebombning.
Vi tager din anmeldelse til efterretning og sikrer os, at fremtidige kunder ikke får unødige reklamer fra os.
Vi ønsker dig en god dag.

De bedste hilsner
Julie / Stål Oasen

Hurtig levering

Hurtig levering.
Godt produkt.
Dog lidt besværligt at samle.

30 luglio 2026

Hej Gerd.
Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er dog lidt ærgerlige over, at du synes det var besværligt at samle. Det vil vi se nærmere på :)
Endnu en gang for den fine anmeldelse!

Mange hilsner fra Flemming - Stål Oasen

Meget hurtigt levering

Meget hurtigt levering
Bestilte søndag . Tirsdag kom mine vare 👌👌👌👌👌👌👌

3 agosto 2026

Hej Dorthe!
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse med os.
Vi håber du bliver glad for dit køb :)

Mange hilsner fra Julie - Stål Oasen

Bolte de sendte med var ikke acceptable…

Bolte de sendte med var ikke acceptable og der var ikke huller til alle bolte i plantekassen.

16 luglio 2026

Hej Carina

Tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at du har haft en uheldig oplevelse med vores produkter, men håber at du er tilfreds efter vores dialog.

De bedste hilsner fra Flemming/ Stål Oasen

Plantekasser corten stål

På trods af det var vores egen fejl blev det uden meromkostning og stadig lynhurtig levering. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger.

23 luglio 2026

Hurtig og fin levering og godt pakket.

Hurtig og fin levering og godt pakket.
Dog var det eneste minus at bolte/møtrikkerne til at samle kanterne med var så bløde at jeg ikke kunne trække dem ordentligt til før jeg tral gevindet i stykker!

6 luglio 2026

Hej Kenneth,

Tak for den fine anmeldelse!

Ang. bolte og møtrikker, er det ikke et problem vi før er blevet gjort bekendt med, så det er noget vi vil kigge nærmere på. Det er bestemt ikke meningen at det skal være sådan.
Vi håber du bliver glad for dine bedkanter, på trods :)

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering og nemt at samle.

29 giugno 2026

Hej Dorte,

Dejligt at høre! Tak for din anmeldelse :)

De bedste hilsner fra Julie / Stål Oasen

Jeg bestilte mine højbede i lørdags

Jeg bestilte mine højbede i lørdags, og allerede 4 dage senere blev de leveret. Leveringen gik hurtigt, og kvaliteten lever fuldt ud op til forventningerne. Der fulgte en meget brugervenlig og overskuelig vejledning med, som gjorde samlingen nem. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Staaloasen.

7 luglio 2026

Hej,
Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse som kunde hos os.
God sommer!
De bedste hilsner fra Julie / Stål Oasen

Leveret så tæt på brugsstedet som…

Leveret så tæt på brugsstedet som muligt🙂
Produktet virker overskueligt, og let at arbejde med🙂
Kvaliteten i orden🙂

22 giugno 2026

Hej Henrik,

Tak for din flotte anmeldelse og tak fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse med os, som kunde.
Vi håber du bliver glad for dit køb :)

De bedste hilsner fra Julie / Stål Oasen

Hurtig levering og fantastisk…

Hurtig levering og fantastisk kundeservice. Jeg har fået trykket forkert på hjemmeside og havde valgt bedkanter kun med huller i den ene side. Det blev bemærket hos Ståloasen før afsendelse, fulgt op og vi endte med det rigtige produkt i sidste ende. Kæmpe anbefaling herfra

16 giugno 2026

Hej Mike,
Mange tak for din anmelselse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse som kunde hos os :)

De bedste hilsner fra Julie, Stål Oasen