Jeg fik lavet mine (Manbrows) hos Sora. Jeg brugte flere måneder på at finde den rette artist, fordi det er svært at finde nogen, der tør lave bryn til mænd på en naturlig måde. Sora var den før... Leggi di più

Jeg er fast kunde hos Sally og får jævnligt ordnet mine bryn. Jeg har både fået lavet alm retning og farve samt brow lamination og lad mig sige det sådan… Der er INGEN der kan lave dine bryn flottere... Leggi di più

Jeg ankom til salonen med de grimmeste bryn - skæve og gule efter forsøg på at få den tidligere microblading fjernet. Jeg forlod salonen med de smukkeste bryn. Tak til Sora for fantastisk arbejde.

Virkelig dårlig service. GRIMMESTE brow lamination jeg nogensinde har fået!!! Skal aldrig tilbage og ville råde andre til at blive langt væk hvis du ikke vil have ødelagte øjenbryn!!!

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

SSKIN COPENHAGEN er et skønhedsunivers, der er skabt af meget passionerede og ambitiøse artister. Hos SSKIN COPENHAGEN er vi fans af skønhed, der ser naturligt ud og vi oplever, at de bedste resultater er de resultater, der skaber tvivl hos en forbipasserende om hvorvidt din skønhedsforbedring er noget som du er født med. Vi leder altid ivrigt efter nye behandlingsmetoder, nye trends, nye skønhedsidealer og endda gamle, som vi kan genopfinde. Vi er besat af skønhed – uanset om det er ægte eller fake – og vores førsteprioritet er at få dig til at føle dig smuk.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,4

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

✨ Mere end bare fem stjerner ✨

Sjældent at man oplever så stor imødekommenhed og venlighed!
Det rette sted at få den bedste behandling med et fantastisk resultat !

31 marzo 2023

Kære Ayse

Tusind tak for dine venlige ord og din fantastiske anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos SSKIN COPENHAGEN.

Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder føler sig velkomne og godt tilpas under deres behandlinger, og det betyder meget for os at høre, at vores indsats bliver værdsat.

Det er vores mål at levere den bedste behandling og opnå fantastiske resultater for vores kunder, så det glæder mig at høre, at du er tilfreds med resultatet af din behandling.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage og give dig endnu en fantastisk oplevelse. Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er vi altid her for at hjælpe.

Endnu en gang tak for din støtte og din smukke anmeldelse! Vi glæder os til at se dig igen.

SSKIN COPENHAGEN

Jeg har fået lavet hairstrokes…

Jeg har fået lavet hairstrokes microblading hos Sally og det har været den bedste oplevelse.

At lave øjenbryn har været noget jeg har ønsket i lang tid, men har ikke kunne finde en eller et sted hvor jeg var tryg. Derfor er jeg super glad for jeg har fundet Sally, jeg er super tryg hos hende. Derudover er hun bare super sød og perfektionistisk. Jeg er altid taget afsted super glad og tilfreds.

Jeg sender hende og teamet hos SSKIN super mange gode anbefalinger.

Hvis du er i tvivl hvor du skal lave øjenbryn, ligesom jeg har været, så vælg Sally, det bedste jeg har gjort for mit ansigt.

18 marzo 2023

Kære Sonia

Det varmer virkelig mit hjerte at læse dine ord, og jeg er så taknemmelig for din tillid og de smukke anbefalinger.

Det er altid mit mål at sikre, at mine kunder føler sig trygge og tilfredse under deres behandlinger, især når det kommer til noget så personligt som deres øjenbryn. Jeg er virkelig glad for at høre, at du følte dig tryg og tilfreds under processen, og at du er så tilfreds med resultatet.

Jeg sætter stor pris på din støtte og din anerkendelse af mit arbejde. Det betyder meget for mig at vide, at jeg har gjort en positiv forskel for dig.

Hvis der nogensinde er noget, jeg kan hjælpe med, eller hvis du har brug for yderligere behandlinger, så tøv ikke med at kontakte mig.

Endnu en gang, tusind tak for dine venlige ord og for at vælge mig til dine øjenbryn. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen tilbage til SSKIN COPENHAGEN.

Sally
SSKIN COPENHAGEN

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos klinikken, hvor Kristina udførte min laserbehandling for hårfjerning. Kristina var ekstremt professionel og dygtig.
Jeg kan allerede se en forskel efter min første behandling, og jeg er meget tilfreds med resultatet.
Alt i alt kan jeg stærkt anbefale denne klinik til alle, der søger effektiv laserbehandling for hårfjerning.

FANTASTISK…❤️❤️

Sora og resten a teamet har skabt det smukkeste og mest stilfulde sted, hvor vi som kunder kan blive top professionelt behandlet. Jeg er SÅ taknemmelig for at have fundet Sora. Jeg har nu de smukkeste bryn. Tænker at en ansigtsbehandling må blive det næste 😘
Jeg er vild med det sted - og med Sora ❤️

7 marzo 2023

Kære Janet

Mange tak for dine venlige ord og for at dele din oplevelse hos os. Det glæder mig virkelig at høre, at du er så tilfreds med dine bryn og den service, du har modtaget.

Vi gør altid vores bedste for at skabe en behagelig og professionel atmosfære for vores kunder, og det betyder meget for os at vide, at du føler dig velkommen og godt tilpas hos os.

Det ville være en ære at kunne byde dig velkommen til en ansigtsbehandling næste gang. Jeg er sikker på, at du vil nyde den ligeså meget som dine smukke bryn.

Endnu en gang, tusind tak for din støtte og tillid. Vi glæder os til at se dig igen snart!

Sora og teamet hos SSKIN COPENHAGEN

SSKIN Copenhagen kan varmt anbefales!

SSKIN Copenhagen er et fantastisk sted til selvforkælelse. Selve klinikken er så unikt og flot indrettet, og alle medarbejdere er veluddannet og professionelle. Jeg har både fået lavet bryn hos Sora Madani, og fillers hos Kristina (Nobel Cosmetique) som jeg er ekstremt glad for, og har en behandling til gode hos dygtige Sally Madani. Ved også de tilbyder så meget andet som laser og ansigtsbehandlinger m.m. Uanset hvad man skal have lavet, kan klinikken anbefales til alle og enhver.

Kære Maisson

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os! Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med både vores klinik og vores behandlere.

Vi stræber altid efter at skabe en unik og indbydende atmosfære, hvor vores kunder kan slappe af og nyde deres selvforkælelsesoplevelse fuldt ud. Det betyder meget for os, at du har følt dig velkommen og godt tilpas hos os.

Vi vil gerne takke dig for din tillid til vores team og for at vælge os til dine skønhedsbehandlinger. Det glæder os, at du er glad for resultatet af både dine bryn og fillers, og vi ser frem til at byde dig velkommen til din næste behandling hos os!

Endnu en gang, tak for din støtte og anbefaling. Vi glæder os til at se dig igen snart!

Teamet hos SSKIN Copenhagen

Laser behandling hos Kristina ❤️👏🏻

Laser behandling hos Kristina.
Jeg har pco/pcos. Døjer med kraftig hårvækst. Det er blevet reduceret efter 1.behandling hos Kristina. Nu går der længere tid, før jeg kan se hår igen. Jeg er over lykkelig!
Behagelig behandler at komme hos. Jeg er hermed fast kunde ❤️

9 febbraio 2023

Kristina laser behandling

Jeg har været til laser behandling hos sygeplejersken Kristina. Jeg er fuldt ud tilfreds med hendes arbejde og hun er altid imødekommende. Jeg har haft stor effekt af hendes lasermaskine og jeg sætter pris på hendes ærlighed. Hun er altid super hjælpsom og faglig dygtig. Tak til Kristina

Behandling hos Kristina

Jeg har været til behandling hos sygeplejersken Kristina fra Nobelcosmetique ❤️. Hun er yderste professionel og meget imødekommende. Jeg har følt mig tryg og velbehandlet hver gang. Jeg kommer hele vejen fra Helsingør for at få Kristinas gode behandlinger. Hun står for injektioner- og laserbehandlinger.

1 febbraio 2023

Professionelt sted med flotte resultater og det sødeste personale!

Sally er en ekvilibrist indenfor sit felt 🌟 Hun er en fremragende formidler, som har vejledt mig med høj faglighed samt på personlig niveau. Jeg har hele vejen følt mig tryg i hendes hænder.

Jeg kan varmt anbefale SSKIN ❤️

2 marzo 2023

Kære Ebru,

Jeg er dybt taknemmelig for dine smukke ord og den positive anmeldelse! Din tillid og tilfredshed betyder utrolig meget for mig, og det glæder mig virkelig at høre, at du følte dig tryg og godt taget hånd om under dine besøg hos os.

At vide, at jeg har kunnet vejlede dig på både fagligt og personligt niveau, er virkelig opmuntrende. Det er min ambition at sikre, at du altid føler dig godt tilpas og velplejet, når du er hos os.

Det er en fornøjelse at have dig som kunde, og jeg ser virkelig frem til at fortsætte vores rejse sammen og sikre, at dine skønhedsbehov altid bliver imødekommet på bedst mulig vis.

Endnu engang tak for din støtte og tillid. Jeg ser frem til at byde dig velkommen tilbage og skabe endnu flere smukke øjeblikke sammen!

De kærligste hilsner,
Sally