Vi fik sprøjtelakeret et 15 år+ ikeakøkken plus delene til en ikea-hack køkkenbænk. Lågerne var ret slidte og misfarvede, men fremstår som nye nu. Efter begge besøg var der ryddet omhyggeligt op. Rigt... Leggi di più
Super god service. 15 stk låger/skuffefronter på vores 22 år gamle Svane køkken fremstår som helt nye. Flot malerarbejde. Kan varmt anbefales.
Super flot malearbejde, god service og hurtig levering. Vi havde købt et helt nyt køkken, men i den forkerte farve. Låger og skuffer blev afleveret lørdag og hentet næste lørdag. De faste elementer i... Leggi di più
Super service og alle aftaler er blevet overholdt igennem processen. Super flot maler arbejde, eneste jeg har som bekymring er at jeg ikke helt ved hvor slidstærkt malingen er. Virker ikke som om d... Leggi di più
Dit gamle køkken bliver som ny. Højkvalitets sprøjtemaling af køkkenlåger. Få et nyt køkken klar om en uge.
Rugvænget 17, 2630, Taastrup, Danimarca
- info@sprojtemaling.dk
- sprojtemaling.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Super oplevelsr
Super søde. Rigtig god service og rigtig flot resultat.
Fantastisk serviceoplevelse
Fantastisk serviceoplevelse! De leverede et hurtigt og fantastisk resultat. Vi valgte "den store pakke", hvor de afhentede skabslåger, malede lister og rammer, og efterfølgende leverede og monterede lågerne igen. Hele processen tog knap en uge, og vi er utroligt taknemmelige for det endelige resultat. Vores køkken føles som helt nyt. Vi kan varmt anbefale Sprøjtemaling.dk til køkkenprojekter.
Har du brug for at give dit køkken en…
Har du brug for at give dit køkken en make-over så vælg Sprojtemaling.dk. Ultra let proces og dit køkken står knivskarpt en uge senere! Det kan ikke være nemmere! Genialt koncept, 110% thumbs-up!
Rigtig god service og flot resultat
Rigtig god service, alt gik som aftalt, god pris og et flot resultat! Ikke sidste gang vi bruger spojtemaling.dk
Super resultat og service
Highly recommend--beautiful refreshed cabinetry
Great experience--very communicative and helped me solve some problems with pieces I couldn't remove by coming out to paint those quickly and efficiently. I had 24 year old Invita cabinets--high quality, but outdated style. Now I have a refresh that cost much less than a new kitchen, and kept me from disposing of otherwise good cabinetry. Very happy.
Rigtig pænt arbejde og god service👍🏻
Rigtig pænt arbejde og god service og kommunikation vedr aflevering og afhentning. 5 bogkasser/reoler fik nyt liv.
Flot arbejde og meget fin kundeservice.
Flot arbejde og meget fin kundeservice.
Alt gik som aftalt og vi fik de fineste skuffer, bænk og bordplade tilbage.
Jeg kan kun anbefale firmaet til andre,
Tak for det fine resultat vi nu har på badeværelserne. 👍😊
Anderledes maleprojekt med mange farver.10/
Gode aftaler som blev overholdt.
Leveret et fremragende resultat på en uge.
Høflige, dygtige og søde medarbejdere.
Vi er helt tilfredse.
Fantastisk!
Høj kvalitet, god pris og super service! Kan kun anbefale på det varmeste.
Gamle låger lever videre
Vi fik malet vores gamle slidte køkkenlåger. De er blevet så flotte. Vi spartlede selv og dækkede hængsler af. Der er ikke en finger at sætte på arbejdet, lågerne står skarpt, og servicen ved aflevering og afhentning var i top. Dertil er prisen rimelig ig Nan jan købe ekstra maling med til at lappe evt skrammer. Vi vil helt sikkert bruge dem igen.
Fantastik resultat til fantastisk pris
Fantastisk resultat til fantastisk pris.
Vi har fået sprøjtemalet alle fronter på vores køkken. Det var slidt og medtaget.
Vores køkken havde en lidt særlig mat farve som firmaet har formået at matche 100%.
Huller til greb blev spartlet ud og de er fuldstændig forsvundet og klar til nye.
Hele proceduren var smidig, og personalet meget imødekommende.
Og prisen. Ufatteligt billigt trods den høje kvalitet.
Absolut anbefaling.
Fantastisk flot!
Vi afleverede meget gamle IKEA køkkenlåger og skuffefronter, som i den grad havde set bedre dage.
Hvad vi fik tilbage var overraskende flot!
Imponerende arbejde. Meget tilfreds.
Desuden var aflevering og afhentning meget fleksibel, og prisen var rimelig.
Kan helhjertet anbefales.
Yderst tilfredsstillende!
Yderst tilfredsstillende og professionelt arbejde. Kan klart anbefales til alle, der skal have deres køkken shinet op! :) Meget bedre for miljøet end at købe spritnyt køkken, og du får samme effekt til lavere pris.
Varm anbefaling
Hurtigt og præcist tilbud. Virkelig sød og behjælpelig medarbejder ifm. aflevering og afhentning. Virkelig pænt stykke arbejde til den aftalte tid og pris. Varm anbefaling herfra.
Virkeligt et flot resultat
Virkeligt et flot resultat. Alt udført efter aftale og tidsfrister overholdt. Pris helt ok
Flot resultat og hurtig service.
Flot resultat og hurtig service. Undervejs fik jeg gode svar på mine spørgsmål, der betryggede mig i deres erfaring og kvalitet.
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, og vildt flot resultat :) Kan klart anbefales.
Fåes ikke bedre
Det er helt enkelt 😀 for
alt er godt med dette firma. Dygtigt udført arbejde af søde mennesker som holder alle aftaler til punkt og prikke og mere til. Tak 😊
Jeg kan kun give Sprojtemaling.dk mine bedste anbefalinger!
Vi fik spraymalet vores køkkenlåger i en hvid glans. De er bare blevet SÅ fine! Der er intet at udsætte på dem og prisen var meget fair!
Jeg kan kun give Sprojtemaling.dk mine bedste anbefalinger!