Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke communicatie, mooie planten, stipte bezorging. Inmiddels staat het plantgoed in de tuin, op de plek die Sprinklr aangaf. Geplant volgens aanwijzingen en zo te zien slaan de planten go... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie missie. Prachtig aanbod. Persoonlijk, heel fijn. Er wordt echt vanuit de klant en de natuur gedacht en ontwikkeld, promotie, aanbod en tips/adviezen. Prachtig inheems pakket voor winderig, hal... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goed gevoel om biologische planten op mijn balkon te zetten! Deze keer wil slangenkruid nog niet helemaal goed opkomen, maar geduld. Ik weet dat wanneer ik problemen ervaar, ik altijd terecht kan bij... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Giardino

Scritti dall'azienda

Biodiversiteit versterken, da’s de missie van Sprinklr! Dat er bij biologische teelt geen pesticiden in de lucht, de bodem en ons grondwater terecht komen is een enorme winst voor iedereen. Daarom doet Sprinklr er alles aan om de afzet van de pionierende biologische kwekers en boeren te vergroten. Want zij laten zien dat het kan: tuinplanten en bollen telen zonder gif en kunstmest. Door tuinieren met biologische planten zo leuk en toegankelijk mogelijk te maken hopen we samen met de consument de markt te veranderen. Want gif moet weg!

4,7

1 stella

Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 2 stelle su 5

We hebben een potje ontvangen met…

We hebben een potje ontvangen met alleen aarde, zonder plantje. Ik heb nog een beleefd mailtje gestuurd, er kan natuurlijk altijd een keer iets misgaan. Er staat dat ze op klachten/problemen binnen 24 uur reageren, ik ben inmiddels al 3 dagen aan het wachten op een reactie. Slechte klantenservice, en dat voor zulke prijzen. Teleurgesteld.

14 aprile 2026

Wat een fantastisch bedrijf

Wat een fantastisch bedrijf! Om vrolijk van te worden. Ik kan niet wachten om mijn plantjes groot te zien worden en de eerste bijtjes en hommels te verwelkomen!

17 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Mooi assortiment voor een betere toekomst

Mooi assortiment op de website en de bestelling is snel geleverd. Duidelijke instructies zorgden ervoor dat de planten binnen no time goed gepositioneerd in de grond stonden. Helaas was er wel wat mis gegaan met het vervoer en kwam één doos door elkaar geschud bij ons aan: ook dit is netjes met de klantenservice opgelost.

16 aprile 2026

Prachtige plantjes

Prachtige plantjes, snel geleverd, met zorg ingepakt.
Enige minpuntje: de Trunksbezorger had de doos op zijn kant neergezet, niet rechtop. Gelukkig was ik op tijd zodat de plantjes niet omgevallen zijn.

10 aprile 2026

Fijn bedrijf

Duidelijke communicatie, mooie planten, stipte bezorging.

Inmiddels staat het plantgoed in de tuin, op de plek die Sprinklr aangaf. Geplant volgens aanwijzingen en zo te zien slaan de planten goed aan. Laat de vlinders, bijen en vogels maar komen 🙂.

Is het mogelijk om volgende keer geen plastic potten meer te gebruiken?

10 aprile 2026
Valutata 2 stelle su 5

Slechte levering

Borderpakket in 2 dozen ontvangen, waarvan er 1 duidelijk gevallen is tijdens het transport. Met als gevolg verschillende planten uit hun potjes (waarvan ik betwijfel of ze het allemaal gaan doen) en plastic scherven door de aarde. Ook was de aarde vrij droog wat mij doet vermoeden dat het al een tijd in de doos heeft gezeten. Daarbij bleek achteraf een deel van de planten niet op voorraad waardoor ik deels andere planten heb gekregen. Geen goede ervaring dus en helaas reageert Sprinkler niet op mijn klacht dus vandaar deze slechte review.

27 marzo 2026
Logo di Sprinklr Planten

Risposta di Sprinklr Planten

Goedemiddag Jerom, wat vervelend dat er eea is mis gegaan bij jouw bestelling. Excuus hiervoor! We kunnen helemaal niets van je terugvinden, geen bestelling en ook geen eerdere mail. Zou je ons een mailtje willen sturen met wat meer info, zodat we het kunnen oplossen? Graag naar info@sprinklr.co (let op: geen M aan het eind). We hopen snel te horen. Groet, Brigitte

Valutata 5 stelle su 5

Mooi bedrijf. Prachtig aanbod.

Prachtig inheems pakket voor winderig, halfschaduw-/halfzon balkon besteld en vlot ontvangen. En alles goed aangeslagen.

31 marzo 2026

Lievevrouwebedstro

Ik heb Lievevrouwebedstro en zaden besteld. Het was er zomaar, binnen een paar dagen. De planten zaten degelijk ingepakt, met een leuke kaart erbij en informatie. Ze zijn ondanks de kou goed aangeslagen.

15 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

Mooie planten

Mooie planten, op tijd bezorgd door Trunkrs die fijn communiceren wanneer ze er zijn.

9 aprile 2026

Prima service

In eerste instantie ontbrak van een artikel een aantal stuks. Daarover heb ik gereclameerd en zonder problemen de ontbrekende artikelen toegestuurd gekregen.

20 marzo 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più