ik was jaren lang klant van spotstreaming en heeft me op het laatst 1160 gekost voor het lifetime pakket en helaas heeft dat maar 3 maanden mogen duren voordat alles offline was. met veel regelmaa... Leggi di più
spotstreaming is failliet op zoek naar webhosting of streaming met service neem dan contact op Everescast en Mscp.pro Streaming 12,10 voor 100 luisteraars. hosting078
Het is een groot oplichting mensen geld aftroggelen met zijn mooie praatjes geld innen bij meerder stations. Reageert totaal niet op email.telefoon whatts app.aangifte is gedaan spotstreaming is een... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Spotstreaming bied u verschillende mogelijkheden: domeinregistratie webhosting shoutcaststream webdesign mobiele app visichat mobiele telefonie
hoofdstraat 36, 9635av, Noordbroek, Paesi Bassi
- 0598227146
- info@spotstreaming.nl
- spotstreaming.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
ondanks alles toch tevreden
met veel regelmaat fijn contact gehad met danny sonsbeek en dave om de site en stream in orde te maken.
ik schrik van de veroordeling wat ik lees en dat is gewoon buiten proporties.
buiten dat moet ik eerlijk zeggen dat ik zakelijk gezien altijd erg goed ben behandeld en danny en dave altijd oplossings gericht hebben gewerkt dus daarvoor een dikke duim.
ik voel me net als zovele erg benadeeld financieel gezien en hoop op enig moment dat het goed komt al heb ik daar een hard hoofd in.
Hij is inmiddels veroordeelt 4 jaar cel…
Hij is inmiddels veroordeelt 4 jaar cel voor verkrachting en ernstig seksueel misdrijven aan zijn verstandelijk beperkte stiefdochter.
Meneer van sonsbeek is vanmorgen voor…
Meneer van sonsbeek is vanmorgen voor moeten komen voor het meerdere keren misgrijpen aan zijn minderjarige stiefdochtertje.
spotstreaming is failliet op zoek naar…
hosting078
Voor de mensen die een stream nodig…
Voor de mensen die een stream nodig hebben shoutcast of ice cast
Tegen vast tarief per maand 10 euro geen bij komende kosten
Wat spot streaming betreft weet hoe ze werken is niet Oke
De mensen die al voor een periode betaald hebben en de dienst niet ontvangen .kunnen zich melden
Daar stelen wij we we ruimte of een stream terbeschikking voor de periode dat er bij spotstreming .betaald is
ik wil even hier bericht zetten voor de…
ik wil even hier bericht zetten voor de gedupeerde mensen van danny danny is opgepakt heb ik uit bronnen door gekregen nu is meneer speedy hagenaars iedereen aan het benaderen ik heb die persoon ook aangesproken voor jullie om de domeinnaam netjes aan jullie terug te geven maar dat zal denk niet gebeuren of ze moeten iets afnemen ze gaan verder onder de naam accesweb.be ben benieuwd of ik een reactie of iets terug krijg maar dat laat ik jullie zeker weten en hoop dat jullie netjes ook je domeinnaam terug krijgen groetjes rian
Hier zelfde verhaal heb vooruit betaald…
Hier zelfde verhaal heb vooruit betaald met zijn akties tot 2025 al me geld weg wat is nu slim heb al 7 jaar mijn radio waar nu heen ???? Maar ga aangifte doen
Er is op geen enkele manier contact te…
Er is op geen enkele manier contact te krijgen met de heer van sonsbeek van spotstreaming. Veel betaald en laat je zo zitten. Kan niet meer bij m'n factuursysteem en website logt plat en mis hierdoor veel inkomsten. Aangifte gedaan, civielrechtelijke procedure word gestart. Vraag me wel af waarom het ineens gebeurt, want voorheen was de service echt top en altijd te bereiken.
stream werkt niet en geen gehoor meer langs hun kant
hoi
al 2 dagen probeer ik via mail tel enz contackt te krijgen maar niks meer al meer dan 10 jaar klant en nu dit 2 dagen is onze stream weg geraakt daar niet meer op altijd netjes alles betaald enz en nu dit de eerste 8 jaar ofzo nooit problemen nu wel pak weg 1 jaar veel uitval enz en contackt te krijgen bijna onmogelijk wel nog ongeveer 1 maand terug mails over betalingen over bv nog beter serverce enz maar niks dus nee erg hoe dit weer kan ondanks alles hoop ik dat dit nog opgelost geraakt al vrees ik ervoor als ik de laatste recaties hier zie alleen slecht van dit jaar daarvoor goed zoals wij ook altijd gewend waren jullie maken zo radio's zenders kapot die het vr hobby doen dag en nacht inzetten om beetje fun te hebben met radio dus mensen let op want op dit momont stream slecht grts
Ik kan me radio niet meer op nergens te…
Ik kan me radio niet meer op nergens te bereiken en ik heb een lifetime pakket betaald in februari nalatenschap gekregen van me overleden vader en wilde zijn radio in stand houden ineens offline
Het is een groot oplichting mensen geld…
Het is een groot oplichting mensen geld aftroggelen met zijn mooie praatjes geld innen bij meerder stations. Reageert totaal niet op email.telefoon whatts app.aangifte is gedaan spotstreaming is een grote dief
altijd goed geweest maar helaas heeft…
altijd goed geweest maar helaas heeft deze hosting de benen genomen en zijn klanten laten basten,meerdere stations zijn nu de duppe er van vlak van te voren geld binnen harken met zijn acties en zogenaamde kortingen en verlengingen van webhosting wat al niet klopte,vervolgens toch facturen gaan versturen,wat niet klopt ,dus met een mooi smak geld is deze meneer er van door en op geen enkele manier meer berijkbaar ,dus kijk uit mensen,ook ik heb aangifte gedaan en de aangifte is opgenomen,alle gedupeerden aangifte doen en het niet der bij laten zitten
om dat de klant vriendelijkheid altijd…
om dat de klant vriendelijkheid altijd voor op staat ook de kwaliteit is meer dan 100% ik heb echt veeel plezier gehad er was bijna nooit storing van mij krijgt dit bedrijf een dikke 10
Beter communicatie met de klanten
Beter communicatie met de klanten. als er storing is en niet zomaar een mail sturen dat de stream veranderd is. Al ls de stream eruit is gewoon je klant informeren.
Je word altijd vriendelijk geholpen als…
Je word altijd vriendelijk geholpen als er problemen zijn
zeer content
Zeer tevreden
Heel klant vriendelijk een perfecte stream wordt geleverd en nooit geen storing vanuit spotstreaming en een zeer goede en snelle service
super bedrijf goede service 24/7 goed…
super bedrijf goede service 24/7 goed bereikbaar
goed bezig ga zo door
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.