Sportzaak Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Recent voor tweede keer dumbbells gekocht. Eerst 14 kg en nu 12 kg van het merk Kraken Eerste keer naar volle tevredenheid. ECHTER: nu kreeg ik 2 pakketten, die stonken een uur in de wind.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

2x 10kg en 2x 20kg Hex Dumbells netjes verpakt in twee aparte pakketten de volgende dag geleverd voor een prima prijs. 👊

Valutata 5 stelle su 5

De bestelling van 3 sets dumbbells werd de dag voor de Kerstdagen snel geleverd. 1 set was niet compleet. Een mailtje hierover werd direct na de feestdagen opgepakt en beantwoord. Belinda maakte een n... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

82 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

26 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Zwaare en fantastische kwaliteit van…

Zwaare en fantastische kwaliteit van een gewichtschijven standaard, de ik bij sportzaak heft gekocht. Dat had ik niet verwacht. Deze adress, sportzaak.com is echt, een anrader.

Top!

22 ottobre 2024

Risposta di Sportzaak

Bedankt voor je geweldige review, Jäck! We zijn blij om te horen dat je verrast bent door de zware en fantastische kwaliteit van de gewichtsstandaard. Mocht je in de toekomst nog vragen of iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

19 settembre 2024

Risposta di Sportzaak

Bedankt voor je review, Molin! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, helpen we je graag verder. Fijne dag gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Goede prijs-kwaliteit verhouding en…

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd. Betrouwbaar.

25 settembre 2024

Risposta di Sportzaak

Bedankt voor je review, Max! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering. Betrouwbaarheid is erg belangrijk voor ons, dus het is fijn om te weten dat je dit zo hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we weer voor je klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte levering en een goed prijs!

29 agosto 2024

Risposta di Sportzaak

Bedankt voor je positieve review, Joris! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de vlotte levering en de goede prijs. We doen ons best om onze klanten de beste ervaring te bieden. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we graag weer voor je klaar!

Uitmuntend

Vlotte levering, scherpe prijzen en het belangrijkste: uitstekende service achteraf.

24 agosto 2024

Risposta di Sportzaak

Bedankt voor je lovende woorden, R. Taj! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, scherpe prijzen, en vooral met de uitstekende service. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Voor 3 uur besteld, een half uur later al een bericht ontvangen dat de bestelling verstuurd was, volgende dag ontvangen. Ook telefonisch contact gehad en uitstekend geholpen. Betrouwbare winkel!

27 agosto 2024

Risposta di Sportzaak

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat alles naar wens is verlopen, van de snelle verzending tot het telefonische contact. We doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar!

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd.

20 agosto 2024

Risposta di Sportzaak

Bedankt voor je review, EW! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle en goede levering. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we voor je klaar. Fijne dag verder!

Perfecte klantenservice

Na een verkeerde bestelling van mij en dus ongewenste levering bleek de klantenservice zeer behulpzaam, kwam zelf met een creatieve oplossing en volgde het bedoelde product binnen 48 uur!

16 agosto 2024

Risposta di Sportzaak

Bedankt voor je geweldige feedback, Hans! We zijn blij om te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en dat het juiste product snel bij je is afgeleverd. We streven er altijd naar om goede oplossingen te vinden en onze klanten tevreden te stellen. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Product is wat ik ervan verwacht had en…

Product is wat ik ervan verwacht had en was snel geleverd.

20 agosto 2024

Risposta di Sportzaak

Bedankt voor je review, Lisanne! We zijn blij om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent met de snelle levering. Als je in de toekomst nog vragen hebt of als we je ergens anders mee kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar.

Nogmaals bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring!

Valutata 5 stelle su 5

Goede producten, prima service, en mooie prijs

Goede website, mooi aanbod aan o.a. verstelbare dumbbells voor een goede prijs! Producten snel verzonden (met PostNL, dus geen DPD oid) en dag na bestelling in huis. De kwaliteit van de verstelbare dumbbells die ik gekocht heb was boven verwachting! Verstelmechanisme is soepel en werkt snel, dus ideaal om thuis verschillende oefeningen achter elkaar te kunnen doen zonder veel ruimte nodig te hebben voor allerlei losse dumbbells.

6 agosto 2024

Risposta di Sportzaak

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review, Roel! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. Het is goed om te weten dat het verstelmechanisme van de dumbbells naar verwachting werkt en je helpt bij je training. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Helemaal top en super snelle service!

Ik heb twee 15 kg Hexagon dumbells gekocht van Kraken. Ze waren dezelfde dag nog verzonden en ik had ze de volgende dag al binnen. Wat een super service! Ik ben erg blij met mijn aankoop.
Het gewicht van de dumbells ware wel wat zwaarder dan verwacht. 15.4kg om precies te zijn. Ik weet niet of dat normaal is.

13 agosto 2024

Risposta di Sportzaak

Bedankt voor je positieve feedback, Pippi! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat de levering zo snel was. Wat betreft het gewicht van de dumbbells, onze producten worden met zorg gemaakt en kleine variaties in het gewicht zijn mogelijk. We waarderen je observatie en zullen ervoor zorgen dat onze toekomstige producten nog nauwkeuriger worden. Als je verdere vragen hebt of als we je ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met je nieuwe dumbbells!

Alles ging soepel

5 luglio 2024

Beste Rob,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles soepel is verlopen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Top Site!

Overzichtelijk site, en daarnaast een snelle levertijd
Pakket was goed verpakt en had geen beschadigingen, helemaal top!

18 maggio 2024

Beste Thijs,

Hartelijk dank voor je goede feedback! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze overzichtelijke site en snelle levertijd. Het is ook fijn om te weten dat het pakket goed verpakt en onbeschadigd is aangekomen. We waarderen je complimenten en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

positieve ervaring

snel, goede kwaliteit, goede klantenservice

25 giugno 2024

Risposta di Sportzaak

Bedankt voor je geweldige review, Frauke! We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze snelle levering, de goede kwaliteit van onze producten en onze klantenservice. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Valutata 5 stelle su 5

Kwalitatief goed product voor een zeer…

Kwalitatief goed product voor een zeer scherpe prijs!
Gisteravond twee verstelbare dumbells besteld en vandaag al in huis. Was eerlijk gezegd wel iets kritisch omdat de prijs waar ze bij hun voor werden aangeboden echt ver onder de prijs lag die ik elders voor soortgelijke had gezien en verwachte daarom dat deze kwalitatief wel iets minder zouden zijn.
Maar ben echt onder de indruk van de goede kwaliteit die dus toch wel kan voor deze prijs, en daarom 12 points naar SPORTZAAK.NL!

5 marzo 2024

Risposta di Sportzaak

Hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat de verstelbare dumbbells aan je verwachtingen voldoen en je tevreden bent met de goede kwaliteit én de scherpe prijs. Bij SPORTZAAK (recent verhuisd naar SPORTZAAK.COM!) streven we altijd naar het aanbieden van de beste producten voor de beste prijzen. Geniet van je workouts en we hopen je snel weer te zien!

Goede service, prima producten

Producten goed ontvangen, eerste indruk van de kwaliteit is goed (altijd even afwachten hoe lang het mee gaat natuurlijk). Contact gehad over het retourneren van een product en daarvoor werd een prettige oplossing geboden.

Als ik nog een keer iets nodig heb, weet ik ze te vinden.

12 febbraio 2024

Risposta di Sportzaak

Bedankt voor je goede beoordeling! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten. We zijn blij dat we een passende oplossing konden bieden toen je contact opnam over het retourneren. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

ordered a weight vest

ordered a weight vest. top quality and delivered on time. what more can i say..

26 settembre 2023

Risposta di Sportzaak

Thank you, Ionuţ Dan Popa, for taking the time to leave a review. We're delighted to hear that you're pleased with the quality of the weight vest and our timely delivery. We aim to keep our customers satisfied. We look forward to serving you again in the future. Best regards, the team at Sportzaak.com.

Goede Kwaliteit

Goede dumbells waren het geld waard
makkelijk verstelbaar.

2 luglio 2023

Risposta di Sportzaak

Blij te horen dat de dumbbells goed bevallen! Succes ermee 💪

Goed

Goed. Goed prijs kwaliteit verhouding. Snelle verzending

28 luglio 2023

Risposta di Sportzaak

Bedankt voor de goede beoordeling. Nog veel succes met de turnringen gewenst.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più