Bestilte en håndbold til min søn den 31-01-2026, hvilken var i restordre. Forventet afsendelse var den 27-02-2026. I går fik jeg besked om at den var afsendt og i dag modtog jeg den. Ganske enkelt... Leggi di più

Moralen må være at Sportyfied ændre procedure på bestilling af holdtøj, med kommentarfelt eller anden tilføjelse til ordren. Uholdbar løsning, at forbrugeren skal henvende sig for at få tilsendt v... Leggi di più

Jeg har flere gange i form af min idrætsforening bestil hos Sportyfied. God oplevelse hver gang med hurtigt levering indenfor den lovede tid. Under min seneste bestilling, var jeg nødt til at tilføje... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento activewear

Vi forhandler sportstøj, sportsudstyr og holdtøj til en lang række sportsgrene, som f.eks. håndbold, fodbold, basketball, løb, fitness, svømning, e-sport og meget mere. Vi levere til hele Danmark indenfor 2-10 hverdage, det gælder også holdsæt. Vi har fri fragt ved køb over 499 kr.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Perfekt

I går fik jeg besked om at den var afsendt og i dag modtog jeg den. Ganske enkelt perfekt.

31 gennaio 2026

Hej Nicki.
Tak for de meget fine 5 stjerner.
Vi var også selv meget glade for at få bolden hjem før tid, så dejligt vi kunne overraske positivt.

Super service!

Super service!

24 gennaio 2026

Hej Mette.

Tak for de 5 stjerner. Det sætter vi pris på.
Skulle der være noget vi kan hjælpe med igen eller spørgsmål, så står vi altid til rådighed.

Magnus, Sportyfied

Glemte at få tryk på min datters trøje

Glemte at få tryk på min datters trøje. Snakkede med en rar fyr som ud fra ordre nummer nok skulle finde den i post buret og få sat tryk på trøjen alligevel og samtidig stadig sendt samme da

Min datter er vild med trøjen ! Tak for god service :D

12 gennaio 2026

Hej Nicolai.

Tak for din anmeldelse af os og din ros er givet videre til min kollega, som hjalp dig i situationen.
Glad for at det har skabt glæde hos din datter og håber vi kan hjælpe igen en anden gang.

Magnus, Sportyfied

Perfekt kom inden for en dag igen…

Perfekt kom inden for en dag igen skader på produktet eller problemer med levering

10 dicembre 2025

Hej Jens.

Tak for din anmeldelse.
Glad for vi har kunne hjælpe og leveringen har levet op til forventningerne.
Vi ser frem til at yde samme service en anden gang.

Magnus, Sportyfied

Det er virkelig go service

Det er virkelig go service, de Mehey hjælpsomme og gode til at svare når man skriver, kan klar anbefales

21 novembre 2025

Hej Victor.

Tak for din anmeldelse.
Er virkelig glad for du sætter pris på vores service og hjælpsomhed.
Du er velkommen til at tage fat i os.

Magnus, Sportyfied

Fremragende service og god kommunikation

Gentofte-Vangede Håndboldklub 1978 har siden 2014 haft et fantastisk samarbejde med Sportyfied.com. Det har gjort indkøb af rekvisitter og klubtøj både nemt og overskueligt. Vi vil gerne give stor ros til Per, som altid er klar med hjælp og vejledning – hans service er helt i top! Vi kan kun varmt anbefale Sportyfied.com til andre klubber og foreninger, der ønsker en pålidelig og professionel partner.

1 novembre 2025

Hej Tomasz.

Mange tak for de fine ord. Det betyder meget for os at klubberne føler sig godt behandlet. Jeg sender den fine anmeldelse videre til Per og vi sørger for han får et ekstra stykke kage i dag :)

Magnus, Sportyfied

Indbegrebet af imødekommenhed og fleksibilitet

Jeg bestiller jævnligt tøj ifm. vores klubaftale. Jeg bliver til enhver tid mødt med hurtig levering, stor fleksibilitet og ikke mindst STOR imødekommenhed når jeg selv har lavet en kvajer. Kan til enhver tid anbefale foreninger at lave tøjaftale med dette firma.

7 ottobre 2025

Kære Susanne.

Mange tak for den meget fine anmeldelse og rosen er givet videre til relevante personer.
Vi er meget glade for at kunne hjælpe.

Magnus, Sportyfied

Sportyfied har ikke styr på deres lager!

At skulle bestille hos sportyfied bare fordi klubbens trøje samarbejder med dem er bare mareridt! Det holder ikke leveringstid og man skal først kontakte dem for at sørge for din bestilling er gennemført! Og service der ikke tage stilling til kundernes utilfredshed er den sidste skridt mod den kæmpe skuffelse!!! Har bestilt 30.08 og fik kontaktet jer 10.9 og fik dem sendt afsted fra jer 15.9. Og jeg har lige hentet idag!!! Kan du godt se min point nu?

19 settembre 2025

Hej Malene.

Tak for din anmeldelse. Er meget ked af den ene stjerne, da jeg kan se vi har haft dialog på mail, hvor jeg også forklarer det til dig.

De bestilte produkter står med 5-10 dages leveringstid og inden leveringstiden er overskredet tilbyder jeg gratis at dellevere, så din søn kunne få trøje og shorts til den kamp du skrev om. Er ked af du ikke føler jeg har forsøgt at hjælpe dig.

Mvh. Magnus, Sportyfied

Crisp, high quality shirts for my team

Sportyfied made the sweatshirts for the danish national board game team, and they are incredible. The prints are very crisp and bright, and they worked with us to make sure they got it looking the way we wanted them to. We also loved that they had a hoodie with a different color liner--it makes the whole shirt really stand out. I couldn't be happier with how these turned out. Thank you so much!

17 settembre 2025

Dear Customer.

Thank you very much for your review. We’re happy we could help and that the shirts turned out just as you wanted. Please don’t hesitate to let us know if we can assist you again.

Best Regards.

Virkelig lang leveringstid!

Virkelig lang leveringstid!
Meget frustrerende, at det kan tage så lang tid at få sine bestilte varer. Jeg bestilte den 2/9, og varerne er endnu ikke leveret.
Den tredje stjerne skyldes en venlig kundeservicemedarbejder, der svarer relativt hurtigt. Dog er intet blevet hurtigere af den grund.

13 settembre 2025

Hej Trine.
Tak for din anmeldelse.
Er selvfølgelig altid ked af ikke at leve op til forventningerne.
De bestilte produkter står med 4-6 hverdages leveringstid, men kan godt se vi er gået lidt over tid. Først havde vi ikke fået varer inden for den forventede tid fra Craft og nu kan jeg desværre se pakken er forsinket en dag hos GLS, men den forventes fremme i morgen.

Håber vi en anden gang, kan gøre os fortjent til flere stjerner.

Magnus, Sportyfied

Huono kokemus neljän teepparin ostosta = perävalotakuu

Ostin Neutral:in 4 teepaitaa, mitkä olivat rypistyneitä, haisivat oksennukselta ja yhdessä on tahroja. Laitoin kuvineen sähköpostia asiakaspalveluun. Sieltä vastattiin, että olen varmaan ostanut aiemmin pikamuotia mikä on hukannut vettä pestessään paidat myyntiä varten. He eivät toimi niin. Lisäksi minua muunmuassa ohjeistettiin pesemään paita ja jollei tahra lähde, niin ottaa sen jälkeen yhteyttä.
Enpä ole aiemmin vastaavaan töykeyteen törmännyt, ja uumoilin viestien jatkuessa, että turhaa on odottaa mitään korvausta, edes uuden tuotteen pesemisestä käyttökelpoiseksi. En ikinä osta tästä firmasta mitään, enkä suosittele ketään muutakaan hukkaamaan rahojaan tuonne.
Se asiakaspalvelun tyyppi on sen verran hyvä vänkää asiasta yhä uudestaan kunnes asiakas vaan huomaa, ettei kannata enää jatkaa. Rahat meni jo.

6 agosto 2025

Kære Nn.

Tak for din anmeldelse.
Ked af at høre du ikke har følt min kundeservice har været tilstrækkelig og kan måske være bange for der er sket lidt misforståelser i oversættelsen mellem finsk og dansk.
Som skrevet i mail til dig, er det korrekt at tøjet fra Neutral, har en speciel duft, da bomulden ikke er forvasket. Man skal derfor vaske tøjet inden brug.

Hurtigt og pålideligt

Bestilte fodboldtrøje Torsdag og kunne allerede afhente pakke efterfølgende Tirsdag i den lokale pakkepost. - super kvik

5 agosto 2025

Hej Lars.
Mange tak for din anmeldelse. Godt at høre alt var som det skulle være og håber vi kan hjælpe igen en anden gang.

Magnus, Sportyfied

Total god og hurtig service

Jeg var desværre kommet sent igang med at bestille fødselsdagsgave til min datter. Jeg bestilte den fredag og skulle helst bruge den torsdag ugen efter.

Jeg sendte en besked på messenger, og fik hurtigt svar tilbage: at jeg skulle besvare mail med ordrebekræftelse og så ville de se hvad de kunne gøre.

Mandag middag fik jeg besked om at varen var pakket, og i dag tirsdag har jeg hentet den på posthuset.

Tak til Magnus (og alle jer andre) for yderst god service og total hurtig ekspedition.

17 giugno 2025

Risposta di Sportyfied

Tak for den fine anmeldelse og fedt at vi kunne hjælpe. Du siger til hvis vi kan hjælpe en anden gang.

Magnus, Sportyfied

Der var ikke en finger at sætte på…

Der var ikke en finger at sætte på noget!
Vi bestilte vores holdtrøjer herfra.
Ikke nok med det var økonomisk attraktivt, så vendte de selv tilbage med en ny og endnu bedre løsning af vores design på vores holdtrøjer.
Vi havde en stram deadline inden næste stævne og de formåede at imødegå en hurtig ekspedition.
Kontakten og kundeservice helt i top.
Kvaliteten og deres arbejde helt i top.
Ekspeditionen helt i top
Og mod forventning til nogle fantastiske priser.
Vi er meget glade og tilfredse herfra!
Vh. The A Team

2 maggio 2025

Risposta di Sportyfied

Mange mange tak for de pæne ord.
Er glad for at alt lykkedes til tiden og i satte pris på vores forslag til design.
Er sikker på det lige gav jer det sidste boost til at vinde nogle kampe.
Vi glæder os til at hjælpe igen en anden gang.

Magnus, Sportyfied.

Super god kundeservice

Super god kundeservice! Størrelse måtte rettes efter ordren var afgivet. Ingen problem. Og god og hurtig kommunikation. Træningssættet blev leveret efter en uges tid - med navn og nummer - helt som ordret. Glimrende!

29 marzo 2025

Hej Kim.

Mange tak for de pæne ord. Er glad for vi kunne hjælpe og finde den rette størrelse.

Fantastisk

Fantastisk

22 marzo 2025

Hej Oskar.

Tak for din anmeldelse og glad for vi har kunne hjælpe.

Forkerte mål på muleposer

Forkerte mål på muleposer, bestilte 60cm fik en på 45cm. Ligger den fladt er den 60cm, men størrelse bør angives efter den anvendelige plads som bundstørrelsen er angivende for, hvilket de også gør på bredden 14cm.

Vil anbefale man enten angiver mål for bund: 45x14 cm, Eller flad: 60x0.25 cm
Og altså ikke blandet 60x14cm, det misvisende, for den er ikke 14cm bred når den er 60cm, for så skal den ligges fladt.

Ellers fin leveringstid og pris.

Nej det ikke normalt for muleposer med firkantet flad bund, det er normalt for dem uden bund.

20 febbraio 2025

Hej Rosten.

Tak for anmeldelse.
Er ked af at høre at muleposen ikke har levet op til dine forventninger, men målene er nogle vi har fra producenten og er standard i branchen for hvordan muleposer måles.

Er glad for at høre leveringstid og pris har levet op til forventningerne.

Da jeg ikke kan finde din ordre i vores system, har jeg efterspurgt yderligere oplysninger.

Magnus, Sportyfied.

Seriøst god service

Super nemt og at bestille fodboldtøj via hjemmesiden. Jeg manglede dog et sæt tøj som de på magisk vis også fik frem til tiden. God service hele vejen rundt ;)

14 febbraio 2025

Hej Hans.

Mange tak for de pæne ord.
Det var fedt vi også nåede det sidste sæt, så i blev helt klar.
Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

Meget fin service.

Meget fin service, god kvalitet på varer og hurtig svar på mail. Et firma jeg varmt kan anbefale.

6 febbraio 2025

Hej Tove.

Tak for de pæne ord. Dejlig start på weekenden.

Ha´ en god dag.