Sportsmaster Norge Recensioni 64

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Måtte vente litt på produktet men ble underrettet bra om dette. Selger kan være litt mer på overfor kjøper vedrørende tidlig silikon på båndet. Smartskjermen er over all forventning og ble egentlig... Leggi di più

Ble veldig godt motatt ved min henvendelse på tlf. Rask tilbakemelding med et pristilbud og videre rask ordre behandling og forsendelse ved bestilling. Mottok varen raskt levert på døren så godt fornø... Leggi di più

Skulle kjøpe skumgummiballer og racket til min sønn for første gang ifag. Fikk utrolig god veiledning og service av personale- personlig og hyggelig atmosfære i butikken. De gir deg gode råd om ha s... Leggi di più

Veldig god service. Svarer raskt på henvendelser på epost og fikk god hjelp ved kjøp av treningsutstyr. Produktene var av god kvalitet! Jeg har kjøpt treningsutstyr fra flere nettsteder det siste år... Leggi di più

1. Negozio di attrezzature sportive
  2. Negozio di articoli sportivi

Sportsmaster har levert treningsutstyr til privatbruk, treningssenter og bedrifter i over 22 år. Stort utvalg treningsapparater til deg som vil litt mer. Se mer!

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Dårlig kundeservice og kommunikasjon

Bestilte en vare fra nettsiden som skulle være på lager. Mottok ordrebekreftelse og ventet deretter 3 uker uten at det kom oppdatering på status med varen. Svært lite imøtekommende kundeservice når man tar kontakt om dette. Får beskjed om at varen er utsolgt selv om dette ikke var oppgitt på tidspunktet jeg bestilte, og jeg aldri fikk noen oppdatering. Det hele legges over på kunden. Fikk i det minste kansellert orderen.

16 marzo 2026

Risposta di Sportsmaster Norge

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager opplevelsen du har hatt med leveringstid og manglende oppdateringer.
I enkelte tilfeller kan det dessverre oppstå avvik i lagerstatus, men det er vårt ansvar å informere deg raskt og tydelig dersom dette skjer. Her ser det ut til at vi ikke har fulgt opp godt nok, og det beklager vi.

Dårlig kommunikasjon

Flere forsinkelser ifm levering. Jeg som kjøper måtte henvende meg til leverandør hver gang det nærmet seg leveringsdato. Fire ganger ble ny dato utsatt uten at dette ble kommunisert ved mindre at jeg selv tok kontakt.

1 dicembre 2025

Risposta di Sportsmaster Norge

Takk for at du deler din opplevelse. Vi beklager at du har opplevd gjentatte forsinkelser og manglende oppdateringer underveis.
Dette er ikke slik det skal være – vi skal selvfølgelig informere deg fortløpende dersom levering endres, uten at du må ta kontakt selv. Her har vi ikke fulgt opp godt nok, og det beklager vi.
Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre for å forbedre kommunikasjonen vår.

Generelt veldig bra service

Generelt veldig bra service. Det som trekker ned er sen levering på en restordre. Den mangler fortsatt. Antatt levering til deres hovedlager var ca 1/3.

1 febbraio 2026

Risposta di Sportsmaster Norge

Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på!
Vi beklager samtidig forsinkelsen på restordren. Vi forstår at det er frustrerende når levering trekker ut i tid. Dessverre kan det oppstå forsinkelser inn til vårt lager, men vi jobber kontinuerlig med å forbedre informasjonsflyten rundt dette.

God service på levering

Dårlig informasjon om produktets ankomst etter å ha lagt inn bestilling, så jeg måtte ringe selv og purre. Men etter det var det god service på levering og oppsett av apparatet.

11 gennaio 2026

Mye mølle for pengene

Måtte vente litt på produktet men ble underrettet bra om dette.
Selger kan være litt mer på overfor kjøper vedrørende tidlig silikon på båndet.
Smartskjermen er over all forventning og ble egentlig underkommunisert før kjøp.
Føler jeg fikk mye mølle for pengene den kostet.

22 dicembre 2025

the products arrived incomplete

the products arrived incomplete, broken, stained.
I tried to talk to them...but after a month of discussions in which I gave them all the necessary information, they ask me for the same information again without solving anything.
I do not recommend.

1 dicembre 2025

Hi!
Could it be that you have reviewed the wrong company? We sell fitness equipment in Norway. There is a webshop in Denmark (Sportsmaster DK) that sells, among other things, sportswear. We are not affiliated with each other in any way.

Best regards,
Nordic Sportsmaster AS

Ingen gode avtaler med oss som har…

Ingen gode avtaler med oss som har flere senter, ingen kontaktperson som følger opp og har kunderelasjon med oss

5 gennaio 2026

Risposta di Sportsmaster Norge

Takk for tilbakemeldingen, den tar vi på alvor.
Vi forstår at det er viktig med gode avtaler og en fast kontaktperson, spesielt for kunder med flere sentre. Her ser vi at vi ikke har vært gode nok, og det beklager vi.
Vi ønsker gjerne å følge deg bedre opp fremover og etablere en mer personlig dialog. Ta gjerne kontakt med oss, så finner vi en løsning som fungerer bedre for dere.