Det startede lidt trægt med at få kontakt til firmaet, men da kom igennem med min reklamation, var de super hurtige og de handlede straks! Mega hurtig levering! 👍😉
Fra jeg bestilte varen, til den var sendt med pakkepost, gik utroligt hurtigt. Dog kunne æsken have været mindre, eller fyldt ud med pap eller plast, da varen har raslet rundt i en alt for stor æske,... Leggi di più
Jeg havde læst på nettet at deres ure vandt bedst i test og skulle bruge et der kunne måle kalorie forbrænding. Det levede dog ikke helt op til det behov jeg havde så jeg skrev sammen med dem på mail... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg er fint tilfreds med dette produkt
Jeg er fint tilfreds med dette produkt. Selvom at jeg HADER at gå med ur og aldrig vænner mig til det. Men nu gør jeg forsøget og så må vi se om det ændrer sig. Det er kun for at tracke skridt og lidt andet da jeg aldrig har telefonen på mig hele tiden.
Leveringen var der absolut ingen problemer med. Top service!
intet svar fra kundeservice.
Købte et Sportsbuddy ur til en konfirmationsgave. Bestilte et ur i pink, da det var hvad konfirmanten ønskede sig. Har så modtaget et sort ur, hvor der var lagt et sæt pink remme i konvolutten. Men det ændrer jo så ikke ved, at selve huset på uret er sort. På alle billeder på deres hjemmeside er selve uret pink.
For at gøre det helt bøvlet. Så er adressen på kuverten udstedt til mig, men følgebrevet i pakken, er udstedt til en anden, og det er heller ikke det rigtige ordrenummer. Jeg har ordre nr. #14751 og på følgebrevet står der ordre nr. #xxxx2. Så det kunne tyde på, at der er blevet byttet rundt på 2 ordre.
Firmaet skilter ikke med et telefonnummer, så der er ingen mulighed for at tale med en kundeservice.
Jeg har skrevet til deres chatfunktion. Har ikke modtaget et svar
Har sendt en mail med samme indhold. mail er sendt den 9. april. Har modtaget en bekræftelsen samme dag på, at de har modtaget min mail. Men har derudover ikke modtaget et svar.
På baggrund af ovenstående vil jeg ikke anbefale Sportsbuddy. Uret kan måske være meget fint, det er som sagt en gave, så det er ikke taget i brug. Men selve servicen fra webshoppen er langt under standard for en dansk side, så gå et andet sted hen.
Hurtig levering
Jeg fortæller mere når jeg har fået min…
Jeg fortæller mere når jeg har fået min pakke 7/4
Tilsendt en forkert ekstra urrem
Fået tilsendt en forkert ekstra urrem 🙈 Klaget - ikke hørt noget - men ok, det er påske 🐣
Hvor er kundeservice??!!!
Jeg har reklameret vedr. en vibrationsmaskine jeg har købt hos sportsbuddy (ganske pebret), hvor displayet ikke virker.
Jeg har ikke hørt fra dem overhovedet.. reklamerede 17 marts
Det nærmer sig ingen kundeservice
Jeg har købt et aktivitesur i januar, men da der manglede en brugsanvisning og den heller ikker var at finde på hjemmesiden kontaktede jeg virksomheden. Der stod ligeledes på hjemmesiden at uret havde indbygget kompas - det kunne jeg heller ikke finde.
Virksomheden henviser til at deres teknikere skal finde det frem.
Jeg har rykket flere gange for svar, i starten henviste de til at deres teknikere arbejde på sagen, men de sidste 2 gange jeg har forsøgt at kontakte virksomheden (som alene kan ske på mail) har de ikke engang ulejliget sig til at svare.
Så her handler jeg helt sikkert aldrig mere.
Gnidningsfri oplevelse
Bestiller søndag, afsendes mandag.
God information i e-mails. Alt ok!👍
Dårligt design og ingen mulighed for returnering
Mit ur fungerede fint i næsten 5 måneder, men så gik USB-opladeren i stykker. Den har et dårligt design, hvor remmen skal trækkes af USB-stikket, og siden da er det hele gået helt skævt. Først var deres returportal offline, derefter ville den ikke genkende mit ordrenummer, og i over en måned har jeg ikke fået noget svar på mine mails til deres kontakt[at]sportsbuddy.dk. Da jeg ikke kan finde et telefonnummer på deres danske hjemmeside, og deres adresse i DK er et lagerhotel, ville jeg gå langt uden om dem.
Billigt men ok
Jeg har netop modtaget mit ur fra sportsbuddy. Uret er endelig fint nok, appen som er tilknyttet er dog meget ala kina sider. Jeg kan endnu ikke bedømme om dens effekt er god. Dog kom pakken åbnet og uret flød rundt i pakken. Samt remmen lå uden nogen indpakning. Ikke de 500kr værd dsv.
hurtig ekspedition
Svært at bedømme,da jeg stadig ikke har…
Svært at bedømme,da jeg stadig ikke har modtaget produktet🤷🏼♀️
Hurtig levering
Hurtig levering, men uden den rigtige manual, og sløv kundeservice, som nu på 3 uge ikke har svaret.....
Godt tilbud og vi er meget glade for…
Godt tilbud og vi er meget glade for vores ure. De fungerer som de skal og ankom også meget hurtigt efter at have bestilt dem!
hurtig levering
hurtig levering, men lidt mangelfuld vejledning i opsærning.
Ubrugelig efter et par uger
Deres ure er standard-kinamodeller der bare har fået virksomhedens eget navn på æsken. App'en til uret bliver ved at sige, at der er en firmware-opdatering tilgængelig. Men opdateringen fejler hver gang. Nu vil beskeden om opdatering i app'en ikke gå væk, og gør praktisk talt app'en fuldstændig ubrugelig - og dermed også uret selv, da man ikke kan se og følge sine data. Support er ubrugelig og kan ikke hjælpe.
Fin lille gave til lillemor
Fin lille gave til lillemor. Trods udfordringer hos PostNord kom pakken frem
I god tid til valentinsdagen ❤️