Scopri cosa dicono le persone
Maskinen er lige til mit behov......lidt manglende vejl. Til montering af display....det ligner noget som er beregnet til en anden maskine...en masse skruehuller uden mening....batterierne rustne og u... Leggi di più
Var lidt i tvivl efter jeg læste anmeldelser. Men var bestemt ikke skuffet enten over levering eller selv varen. Leveringstid 3 dage. Lidt lang svartid på førespørgsel, flere skriver også om lang le... Leggi di più
Det koster 1/4 af cyklens pris at sende den retur, så jeg synes det er en rigtig dårlig fortrydelses ret.. Mener heller ikke varen blev sendt samme dag selv om jeg bestiltet den inden 12. Så det at je... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
pakken kom som aftalt
Største minus
Største minus, er helt klart at man selv skal hente vejledning. At man betaler for en hjemmelevering, men som betyder, den bliver afleveret ved en kantsten, ikke så smart når det er på den anden side af ejendommen og selv skal flytte den op på anden sal.. så lidt bedre oplysning om, hvad og hvor lidt en hjemmelevering betyder. Okay produkt, absolut ingen overraskelser, hverken gode eller dårlig, larmer dog mere end ønsket. Lang leveringstid, selvom der står hurtig levering.
Fin med enkelte mangler...
Maskinen er lige til mit behov......lidt manglende vejl. Til montering af display....det ligner noget som er beregnet til en anden maskine...en masse skruehuller uden mening....batterierne rustne og uvirksomme...
Der er plads til forbedringer
Cykle er god og den er som den skal være.
Men jeg er ked af at jeg ikke kan få eller finde en manual på dansk.
Hold jer langt væk fra Sportig.dk
Hold jer langt væk fra Sportig.dk
Jeg bestilte en vare hos Sportig.dk og fik den 20. januar besked om, at min ordre var afsendt. Vi skriver nu den 2. februar, og jeg har stadig ikke modtaget varen.
Jeg har gentagne gange forsøgt at kontakte Sportig.dk telefonisk, men telefonerne er lukket, og der er ingen form for kundeservice eller support. Til gengæld blev min betaling trukket med det samme – helt uden problemer.
Det virker ekstremt useriøst at tage imod betaling, men hverken levere varen eller være til at komme i kontakt med. Mit klare råd er derfor: Hold jer langt væk fra Sportig.dk.
Jeg var utilfreds med leveringstiden på 10 dage
Jeg var utilfreds med at der står levering efter 2-4 dage, men der gik 10 dage før varen blev leveret
Well it arrived quickly and I am…
Well it arrived quickly and I am pleased with the product
OK produkter. Sen levering
Jeg modtog pakken senere end hjemmesiden beskrev. Måtte skrive til Sportig, men kontaktede selv DHL da der var lang svar tid.
Produkterne virker fine. Er kun benyttet 1 gang pt
Jeg har ikke modtaget noget endnu
Jeg har ikke modtaget noget endnu, og jeg kan ikke tale med nogen om pakken.
Justerbare håndvægte bestilte jeg…
Justerbare håndvægte bestilte jeg Torsdag og leveret Onsdag ugen efter. De virker perfekt.
Det levede helt op til forventningerne
Det levede helt op til forventningerne. Alt passede sammen, som Hans i Grethe.
som sådan gik det ok
som sådan gik det ok, pakken blev hurtig pakket og afsendt, men et stort % er at man ikke kan følge sin pakke, på intet tidspunkt fik jeg tracking nr. , så jeg anede ikke hvordan pakken kom, det er ikke optimalt.
Bad delivery.
Bad delivery.
Dhl desn't elevate order to the door, only ground floor.
The box was demeged and shredded. So i had to take parts one by one to get to my apartment.
Jeg bestilte tre sæt indlæg såler
Jeg bestilte tre sæt indlæg såler. Men da de desværre ikke hjælper på mine fod smerter. Skrev jeg til deres mailadresse, angående min ret til returnering. Som de reklamerer med.Langt om længe fik jeg svar. Og accept på returnering. Her 10 dage efter har jeg IKKE hørt fra dem eller fået mine penge tilbage. Så stol ikke på det svindel firma.
Der sker ingenting
Bestilte på webshoppen d. 25/12, og pakken lader til at være strandet i udlandet (i skrivende stund d. 5/1).
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.