Nu-și respectă termenul de livrare.
Nu-și respectă termenul de livrare.
Am plasat o comandă pe 30 iunie, iar până în prezent aceasta nici măcar nu a fost livrată. După ce au trecut mai mult de 5 zile lucrătoare, statusul comenzii era în continuare „Expediată”, însă cei de la FAN Courier nici măcar nu intraseră în posesia coletului.
Am contactat serviciul de suport, unde am discutat cu aceeași doamnă de fiecare dată. La primul apel, după ce mi-a spus că „a verificat”, m-a asigurat că livrarea va avea loc a doua zi. Au mai trecut însă încă 3 zile fără niciun colet și fără nicio modificare a statusului comenzii.
La al doilea apel, aceeași persoană mi-a transmis că vina aparține celor de la FAN Courier, deoarece nu ar fi ridicat coletul. Această explicație nu este plauzibilă, întrucât curierul ridică expedierile atunci când sunt predate de expeditor, nu decide pur și simplu să nu le ridice.
Din păcate, experiența cu serviciul de suport a fost la fel de dezamăgitoare ca întârzierea livrării. Atitudinea a fost nepoliticoasă, informațiile oferite au fost contradictorii, iar impresia lăsată este că nu s-a verificat efectiv situația comenzii, ci s-au oferit răspunsuri doar pentru a încheia conversația.
Este prima și ultima comandă pe care o fac aici. Din păcate, nu pot recomanda un magazin care nu își respectă termenele de livrare și oferă un serviciu de relații cu clienții atât de slab.