Geweldige service, mijn dochter kon ontzettend snel terecht! Mijn dochter wilde heel graag haar scooterrijbewijs halen, maar bij de reguliere rijscholen hier in de buurt liepen we tegen enorme w... Leggi di più
Me zoon heeft het maandag in één keer gehaald. Wij zijn super tevreden! Wij hadden andere rijschool in Amsterdam totaal onduidelijk hij had pas in september plek. Gelukkig konden we bij Spoedscooter A... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb een super fijne ervaring gehad met deze rijschool! Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en duidelijk. De communicatie was snel en vriendelijk, en ik kon ook verrassend snel be... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De lange wachttijden zijn voorbij! 🎉Bij ons kun je al met spoed afrijden binnen 1 week!🚀 Bij Spoedscooter.nl haal je razendsnel je rijbewijs. Binnen één dag kun je al je praktijkexamen doen met onze spoedcursus. Met een gemiddeld slagingspercentage van 90% weet je zeker dat je goed voorbereid bent. 🛵
Door heel Nederland!, Paesi Bassi
- 0619384665
- info@spoedscooter.nl
- spoedscooter.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Wil je op korte termijn slagen
Wil je op korte termijn slagen? Neem dan hier contact op. Snelle service en duidelijke communicatie

Risposta di Spoedscooter.nl
In één keer geslaagd en super snelle service!
Ik ben vorige week in één keer geslaagd en ben super tevreden over Spoedscooter.nl. Alles werd snel en duidelijk geregeld en ik kon veel sneller terecht dan ik had verwacht. De communicatie verliep soepel en professioneel, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde.
Er zijn tegenwoordig veel onbetrouwbare aanbieders, maar Spoedscooter.nl heeft echt laten zien dat ze wél betrouwbaar zijn. Ik kan ze zeker aanraden!

Risposta di Spoedscooter.nl
snelste rijschool die er is
snelste rijschool die er is, binnen 2 dagen geslaagd! 11 november theorie gehaald 12 november kunnen afrijden. allebei ook in 1x geslaagd door het goeie communiceren.
aanrader!!!

Geweldig bedrijf!
Geweldige service! Duidelijkheid! Ronduit top!
Geen probleem ervaren en was snel aan de beurt!
Dikke 5 sterren en ze hebben grote bijdrage aan mijn rijbewijs! Geweldig!
30-10-2025
Goede communicatie , snel lessen, snel geslaagd!
Ik kon binnen twee weken lessen en afrijden met de scooter.
Het had nog eerder gekund alleen dan was het in een andere regio.
De communicatie verliep goed, ook met de rijschool.
Ben direct geslaagd!

Risposta di Spoedscooter.nl
Top bedrijf duidelijke communicatie…
Top bedrijf duidelijke communicatie meestal via WhatsApp waardoor het ook makkelijk terug te lezen is
Goede instructrice die er voor gezorgd heeft dat me zoon is geslaagd
Erg vriendelijk contact
Echt een aanrader!!!

Risposta di Spoedscooter.nl
Spoedscooters is heel erg aan te raden!
Vanwege een gebeurtenis een paar weken geleden kon ik me niet meer met een veilig gevoel op de fiets verplaatsen. Ik heb toen besloten om met spoed mijn scooterrijbewijs te gaan halen. Nadat ik mijn theorie had gehaald deden ze er alles aan om mij zo snel mogelijk te kunnen helpen, iets meer dan een week nadat ik mijn theorie had gehaald kon ik al terecht voor praktijk. De les werdt gegeven door een hele fijne instructrice die alles goed en duidelijk uitlegde ook gaf ze iedereen evenveel aandacht en kansen om voorop te rijden. De dag erna had ik mijn examen, dit ging super! En ik heb nu met dank aan spoedscooters met scooterrijbewijs. Zonder hun had ik het nooit zo snel kunnen doen, bij andere bedrijven was de wachttijd namelijk vaak meer dan 2 maanden.
Heel erg bedankt voor de goede hulp spoedscooters!
En ik raad ze zeer zeker aan :)

Snelle en goede service
Heel snel, correct, meedenkend geholpen door Natan. Door een eerdere mindere ervaring gaf hij goed advies en kon mijn zoon snel weer afrijden en is hij geslaagd! Top geregeld. Dankjewel Natan!

Hele goeie service
K had heel snel een datum en best flexibel, het was niet in mijn eigenstad maar toch ben k in 1 x geslaagd super fijn!

Snel herexamen
Na gezakt te zijn in Rijswijk wilde ik zo snel mogelijk opnieuw praktijkexamen doen. Via spoedscooters werd ik heel snel en fijn geholpen. Ik kon na 2 weken opnieuw praktijkexamen doen. Deze keer bij een hele goede rijschool, die mij wel echt heeft geholpen waardoor ik ook ben geslaagd! Nu met vertrouwen de weg op na de fijne hulp van spoedscooters, ik zou het zeker aanraden!

Risposta di Spoedscooter.nl
Ik had makkelijk en goed contact via…
Ik had makkelijk en goed contact via whatsapp en heb snel mijn praktijk kunnen doen! Ook ben ik hierdoor in een keer geslaagd omdat ze goede rijscholen aanbieden. Dus helemaal top en zeker het geld waard!

Risposta di Spoedscooter.nl
Ik werd goed geholpen en mocht snell al…
Ik werd goed geholpen en mocht snell al mijn examens doen

Risposta di Spoedscooter.nl
Het is een top rijschool
Het is een top rijschool, ik kwam zelf van ver maar kon alles in uit eindelijk twee dagen doen(zelfs een uurtje extra les gekregen, omdat ik het er dus 2 dagen achterelkaar naartoe moest). Heel gezellig en je leert hier super snel en goed!! Echt een aanrader!!!

Super geregeld!
Ik ben echt mega tevreden! Ik heb 3 dagen nadat ik 16 ben geworden afgereden voor mijn praktijk en in 1 keer gehaald. Ik ben super goed en snel geholpen. En heb mega veel vertrouwen gekregen in het rijden na alle stukken en plekken waar we hebben gereden. Ik kon makkelijk contact opnemen en kreeg super snel reactie terug. Wat mij betreft echt een aanrader!

Review
Super aardige begeleider, in 1 keer geslaagd, scooter waar ik op reed was super, en begeleider heeft me zelfs nog naar het station gebracht daarna.

Super goed geregeld
Super goed geregeld. Fijne instructeur en ook echt begaand met je. Echt een aanrader.

Risposta di Spoedscooter.nl
In Groningen was het te lang wachten…
In Groningen was het te lang wachten voor men zoon voor zijn praktijkexamen voor de scooter ( 2 a 3 maand) , via Google kwam spoedscooter tegen. Gebeld en de beste man heeft meteen een plek kunnen regelen binnen 2 weken. Kortom , goed geholpen, altijd te woord gestaan , een aanrader als je het mij vraagt

Super!
1 woord kan spoedscooter.nl omschrijven, TOP! Ik werd goed geholpen door Natan voor het behalen van mijn theorie examen ondanks ik alleen het praktijk pakket gekozen had. Theorie uiteraard in 1 keer gehaald door de duidelijke goede uitleg van Natan. Na het behalen van mijn theorie examen werd ik direct na mijn theorie examen in contact gebracht met de rijschool, ook hier goede uitgebreide instructies gehad van Dennis, Dennis legt alles goed, rustig uit en verteld goed wat je van hem kan verwachten en wat hij van mij verwachtte. We hebben zo’n 4 uur les gehad en daarna gelijk het praktijk examen gedaan. Uiteraard ook mijn praktijk in 1 keer gehaald.
Kortom, super goed geholpen door beide partijen en echt een aanrader als je snel je rijbewijs wilt en goed uitgebreid geholpen wil worden.

Risposta di Spoedscooter.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.