Utroligt dyrt ift. hvor lidt tapas man fik. Skulle holde et arrangement, hvor jeg havde bestilt 50 styks. Antallet dækkede åbenbart også pålægsskiver. Men helt uden brød. Jeg måtte bestille hos anden... Leggi di più
Virkelig lækker catering til min 25-års fødselsdag! Bestilte de 9 nordiske hapsere - alt fungerede så godt, leveringen var smooth og til tiden, og møden var så lækker og fik mange komplimenter! Kæmpe... Leggi di più
Spizz er bare en stor oplevelse. Kommunikationen mellem køkkenchefen og mig var venlig og nem. Fleksibel levering, som passede min situation og fantastisk, velsmagende og dekorativ mad. Jeg kan kun va... Leggi di più
Tusinde tak for mad Super lækkert mad vi fik 11 forskellige hapser til min reception og fik kun ros fra gæsterne, og en super service af seb han var helt fantastisk lige fra første spørgsmål til si... Leggi di più
Spizz Catering tilbyder tapas ud af huset til både private og virksomheder. Vi leverer mad til fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, bryllupper, receptioner, firmaarrangementer og andre selskaber. Vi har fokus på velsmagende tapas, friske råvarer og flotte anretninger, så kunderne får en nem og lækker cateringoplevelse. Vores menuer består blandt andet af spanske og italienske inspirerede tapasretter, oste, charcuteri, brød, små specialiteter og mulighed for vegetariske og glutenfri løsninger. Hos Spizz Catering går vi op i god service, tydelig kommunikation og levering til aftalt tid. Vores mål er at gøre det nemt for kunden at holde et arrangement, hvor maden både smager godt, ser flot ud og mætter gæsterne.
Vi laver altid på dagen
Gladsaxevej 130 st. 1, 2860, Søborg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Det var en rigtig god tapas rigeligt med mad men for lidt smør. Rigtig god service og leveringen kom til tiden. Vil handle der igen.
Tak for rigtig god mad det var så lækkert og ville med alt fra mit hjerte anbefale dette sted
Det levede op til forventningen ❤️❤️
Jeg syntes det var virkelig godt🙂
Det var det bedste 👌
Det Hele kunne jeg godt lide
I andre skal prøve det😍😄
God service
I var meget serviceorienterede og imødekommende, da jeg fx lavede om i antallet af kuverter.

Risposta di Spizz | Tapas ud af huset
Overhovedet ikke frisk lavet. Fik gammel tapas, hvor lime var så tør at den ikke kunne trykkes ud over maden.
Brød, som skulle ha været sprødt, var helt blødt.
Rejer hvor tarmen ikke var fjernet.
Ost som var så tør at det næsten ikke kunne tygges.
En kartoffelkroket der var melet, tør og gammel.
noget udefinerbart “spinat” gumme, uden smag og mærkelig konsistens.
Italiensk salat i en spiselig pap skål, intet andet.
Uden tvivl den kedeligste, uspiselig og mærkelige tapas nogen sinde.

Risposta di Spizz | Tapas ud af huset
Tak for god mad og service
Vi bestilte tapas til 29 gæster og alle roste maden.

Tak til Seb for lækkert Spansk Tapas
Alle vores gæster synes det smagte vildt godt. Vi var 45 gæster og alle roste maden.
Helt klar en anbefaling.

Risposta di Spizz | Tapas ud af huset
Tak for god service og betjening. Lækkert mad og leveret til tiden

Risposta di Spizz | Tapas ud af huset
I recently hired Spizz to cater an event for over 100 guests, and they were great in every way! The selection of tapas was delicious and varied, also thoughtfully curated to accommodate various dietary needs and allergies. It was amazing to see a spread that everyone could enjoy safely, with clear options for those with specific restrictions.
The presentation was equally impressive—dishes were vibrant with a range of colorful selections.
Thank you for making our event special with allergy-friendly options that didn’t sacrifice taste or presentation. I recommend them if you're looking for a catering service.

Risposta di Spizz | Tapas ud af huset
Høj kvalitet hele vejen igennem. Virkelig fine Tapas, lette at spise. Meget fin og forstående service ved bestilling og levering. Varm anbefaling.

Risposta di Spizz | Tapas ud af huset
Meget fint, god tapas. God levering.
Skulle det have været 5 stjerner, skulle der have været lidt flere flütes og smør skulle ikke have været glemt.

Risposta di Spizz | Tapas ud af huset
Præcis levering og til tiden, venligt personale.
Velsmagende og farvering vegetar tapas. Gæsterne var begejstrerede for den.
Ann Christiansen

Risposta di Spizz | Tapas ud af huset
Meget lækre tapas, leveret til tiden. Desværre manglede kiks. De blev dog efterfølgende efter telefonsamtale leveret - og endda med en flaske vin. Super god service - både ved bestilling og efterfølgende. Kan klart anbefales

Risposta di Spizz | Tapas ud af huset
Rigtig god oplevelse med Spizz!
Alt fungerede perfekt: bestillingen, kommunikationen undervejs og leveringen.
Tapas var friske og gode. Gæsterne var glad og jeg var tilfreds med mit valg!
Vi gør det helt sikkert igen en anden gang.

Risposta di Spizz | Tapas ud af huset
Fantastisk mad. Nem og bestille og levering til tiden.
Kan varmt anbefales og vil helt klart bestille der fra igen.
Alle gæsterne syntes der var god mad.

Risposta di Spizz | Tapas ud af huset
Rigtig dejlig mad med dejlig smag og til en god pris.