Spirekassen Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Nu mangler jeg jo stadig at se resultatet af mit køb - for frøene skal sås først. Men indtil videre får Spirekassen kun 5⭐️ for godt udvalg, hurtig levering, fin indpakning og sågar en lille gave. Glæ... Leggi di più

Jeg er virkelig glad og tilfreds fra start til slut. God hjemmeside med foreslag og pakker til årstiderne plus enkeltvis . God inspiration og beskrivelse under de enkelte kategorier . Hurtig leve... Leggi di più

Jeg købte hvidløg til efterårsplantning og narcisser, og alt var fint og i god kvalitet. Jeg blev især glad, da jeg også fik en lille pose blomsterfrø med som gave. 🌱🌸 Det var en virkelig sød og b... Leggi di più

I lever op til det i lover. Jeres info, forsendelse og indpakning er omhyggelig og tydeligvis gjort med passion. Som min mand sagde “det er jo ligesom lingeri”😅 Hvis jeres energi smitter af på f... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

188 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. God kommunikation undervejs og billige priser. Er også glad for jeres dyrkningstips.

1 dicembre 2025

Risposta di Spirekassen

Kære Inger, TAK for din tilbagemelding. Den går jeg retur med til teamet. Hilsen Christine

Altid godt

Har købt hos Spirekassen mange gange. Altid hurtig levering og fint pakket ind. Oftest vedlagt en lille pose gavefrø. Kæmpe anbefaling.

29 novembre 2025

Nååå Mette, TAK🎄 Hilsen Christine

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside. God oplevelse. Køber gerne igen. Fin levering. Hurtig og fint pakket ind. Det var lækkert at pakke ud.

22 novembre 2025

Kære Rikke, TAK det siger jeg videre til teamet. Hilsen Christine

Altid frø drømme pakket pænt ind.

Altid en fornøjelse at modtage fra Spirekassen. Alt er gennemført og med genbrug af kasse og stadig pænt pakket ind. Glæder mig til endnu en sæson i haven med Spirer (i) kassen. Som noget nyt prøver jeg også vinterdyrkning 🌱🌱🌱🌱🌱Tusind frø tak

18 novembre 2025

Risposta di Spirekassen

Kære Britta, TAK og JA vi forsøger virkelig at genbruge alt hvad vi kan. God fornøjelse med vinterdyrkningen🌱Hilsen Christine

God oplevelse

Hurtig levering og super fint indpakket. Konkurrencedygtige priser. Kan anbefales

5 novembre 2025

Kære Isabella, mange tak 💚 Hilsen Christine

Flot gavekort

Flot gavekort. Fine frøposer og løg.
Hurtig levering og omhyggelig pakket forsendelse.

29 ottobre 2025

Kære Jonna, mange tak for den fine tilbagemelding. Hilsen Christine

Stor glæde

Altid stor glæde at pakke ud. Fine vare og en indpakning de har gjort noget ud af:) hurtig venlig tilbagemelding på spørgsmål, bedste anbefaling herfra .

24 ottobre 2025

TAK Jaila fordi du gav dig tid til at anmelde os, Hilsen Christine

Hurtig levering

Hurtig levering, smuk indpakning og extra gave. Glæder mig til at få sået ❤️

24 ottobre 2025

Risposta di Spirekassen

Kære Dorte, god fornøjelse! Ring endelig hvis du har spørgsmål til dyrkning. Hilsen Christine 🌱

Pakke med overraskelse

Har modtaget en smuk og sød pakke med mine blomsterfrø 🌸
I pakken lå også en overraskelse: et brev med gratis frø
Glæder mig til smukke sommerblomster i haven næste sommer 💚

21 ottobre 2025

Risposta di Spirekassen

Kære Lene , vi kan glæde os til sommeren🌸 TAk for din anmeldelse. Hilsen Christine

bestilling af frø

Jeg bestilte frøene om fredagen og kunne allerede hente dem om lørdagen.🤩

10 ottobre 2025

Hej Hanneke, ja vi er hurtige💥Hilsen Christine

Første gang jeg har handlet hos…

Første gang jeg har handlet hos Spirekassen og bestemt ikke sidste gang. Hurtig levering og mange frø i poserne 🌱🌸

11 ottobre 2025

Risposta di Spirekassen

Kære Annette! TAK for dine fine tilbagemelding. Vi glæder os til at se dig igen i vores lille butik💚Hilsen Christine

Yderst tilfreds og glad

Har kun fået handlet et par gange og det er gået lyn hurtigt med levering. Og så fik jeg sørme en lille fin gave med i købet tak 🤗

25 luglio 2025

Kære Mette TAK for din søde tilbagemelding Hilsen Christine