Beställde ett spel men behövde sedan returnera pga dubbelköp. Mailade enligt info men har ej fått svar på en vecka trots upprepade mail. Kan ej ringa endast mail. Tror de inte vill hantera retur... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vilken otroligt bra service! Gjorde en beställning som blev fel. Mailade in problemet och det blev löst på bara några minuter med hjälp utav Marika! Vill ni få tag på bra spel och känna er trygga... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Spelfabrik är ett företag som skapar innovativa och engagerande spel som förenar människor. Vi erbjuder både traditionella och moderna spel för en bred publik – från familjespel till tävlingsinriktade entusiaster. Med fokus på glädje, strategi och gemenskap levererar vi högkvalitativa produkter som skapar skratt och minnesvärda stunder.
c/o Shelfless, Stackarpsvägen 10, 264 39, Klippan, Svezia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Skrapa en date har gett oss en del dejter redan. Varje dejt är annorlunda och spännande. Leveransen var snabb, och produkten var precis som beskrivet. Jag rekommenderar detta till alla par som vill göra något speciellt tillsammans.

Risposta di Spelfabrik
Jeg bestallde fel version av Krypterat, jag skulle ha familjeversionen men fick inte den... men kundservice hjalpte mig snabbt att returnera det och fa ratt version. Returprocessen var enkel och problemfri, och jag fick det nya spelet snabbt.

Risposta di Spelfabrik
Jag kopte Skrapa en dejt som en present till min partner och, vi har haft sa mycket kul med det. Varje dejt har varit en unik och rolig uplevelse. Leveransen var snabb och , produkten var snyggt inslagen En Fantastick uplevelse Fran start till slut!

Risposta di Spelfabrik
Enkelt att handle och det kom fram bra enkelt till dörren. Jeg vet inte vilket företag det var som levererade men det kom fram snabbt...

Risposta di Spelfabrik
Krypterat har blivit en stor favorit i vårt kompisgäng . Det är utmanande,spännande och sjukt kul. Leveransen var snabb,och spelet var i perfekt skick när det kom.Vi är väldigt nöjda!

Risposta di Spelfabrik
Jag har inte testat spelet men det Kom hem som lovat snobbt och bra. Jag tror Det blir en bra julklapp.

Risposta di Spelfabrik
Bara plus +++++ från alla här hemma, kul med ett svenskt företag som gör nya spel.

Risposta di Spelfabrik
Allt gick bara sâ som det skulle tycker jag.Jag köte efter nàgra kändisar pà nätet marknadsförde spelet

Risposta di Spelfabrik
Tack! Jag beställde med postnord och jag fick paketet från spelfabriken leveretat dagen eftar.

Risposta di Spelfabrik
Jag köpte Skrapa En Date som en överraskning till sambon. Det blev en bra kväll. De olika dejt-idéerna var enkla och nya, och vi lärde oss nya grejer om varanndra. Perfekt product, men kan inte kalla det för ett spel egentligenz men verkligen något som skapade magiska stunder!

Risposta di Spelfabrik
Bara +++++ Jag beställde 3 spel. Jag är nöjd och reckommenderar.

Risposta di Spelfabrik
Jag är nöjd och jag har ingenting att klaga på helt enkelt.. Bara positivt.

Risposta di Spelfabrik
Jeg beställde krypterat, men insåg att det inte var riktigt vad jag var ute efter. Kundeservice hjälpte mig snabbt att returnera spelet, och jag bytte till Krypterat Familjeversion istället. Returprocessen var enkel, och jag är väldigt nöjd med det nya spelet!

Risposta di Spelfabrik
Det är roligt, utmanande, och vi lär oss nya saker om varann. Leveranstiden var kort, och kvaliteten på spelet är topp.

Risposta di Spelfabrik
Jeg blev tipsad om att köpa Skrapa en date ab en kompis som tyckte jag skulle vara mer romantisk. Det har varit ett fantastiskt sätt att spicea upp våra dejtkvällar. Varje dejt har varit en ny och rolig upplevelse. Leveransen var snabb, och produkten överträffade faktisk mina förväntningar.

Risposta di Spelfabrik
Krypterat Familjeversion blev en stor succé i vårt hem. Vi har spelat det flera gånger, och alla från barnen till marföräldrarna har varit med. Det var lätt att lära sig, och det skapade många skratt. Leveranses var supersnabb!

Risposta di Spelfabrik
Jag köpte några av spelen till en kväll med vänner, och spelen levererades snabbt!!! alltid kul med spel så att det blir la mindre skärmtid.

Risposta di Spelfabrik
Fick aldrig mitt packet, dålig kundservice

Risposta di Spelfabrik
Betalade extra för snabb leverans men det hände inte, har heller inte mottagit paketet ännu. Har mejlat om det men inget svar. Tur jag valde att betala via klarna när jag mottagit leverans så jag inte behöver betala för något jag inte fått.