Jeg havde bestilt to Alma puder – Sand, 60x80, og må indrømme, at jeg er ret skuffet over oplevelsen. Puderne ankom vakuumpakket, hvilket selvfølgelig kan være en fin måde at spare plads under... Leggi di più
Smukke vaser og kunstige blomster. Havde dog været nemmere de samlede deres tilbud på hjemmesiden, under tilbud så man ikke skulle finde dem forskellige steder. Blomsterne ligner meget billederne... Leggi di più
Jeg vil med glæde på det kraftigste anbefale et besøg i Specktrum, Søndergade i Århus. En ny butik på Strøget med smukt interiør til hjemmet. Udover butikkens fine indretning, med god plads til at... Leggi di più
En virkelig god oplevelse! Jeg var forbi Specktrum i Aarhus for, at samle en buket falske blomster og blev straks mødt af venlighed og tilbudt hjælp. En sød medarbejder hjalp mig med at sammensætt... Leggi di più
Specktrum bygger på passion. Passion for moderne, veludført design, traditionelt håndværk og unikke produkter. Vores produkter er hjertebarnet mellem en kærlighed for skandinavisk og autentisk design, godt håndværk og nørderi for hvert eneste skridt i processen – for det fortjener du, og det fortjener dit hjem. Hjemmet er det sted, livet leves. Og det skal kunne ses, mærkes og føles.
Søndergade 68, 8000, Aarhus, Danimarca
- 20944632
- kundeservice@specktrum.dk
- specktrum.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 45% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Super sødt personale og meget…
Super sødt personale og meget hjælpsomme og det er en super lækkert forretning
Meget hurtig levering
De varmeste anbefalinger til Specktrum butikken!
Jeg kom ind med et tomt sind og med en stue, der mest af alt lignede et sted, hvor møbler går hen for at dø – og jeg gik ud med de smukkeste varer!
Og personalet? Super søde og ikke mindst hjælpsomme! Jeg blev kyndigt vejledt af Azra, og det var en fornøjelse!
SÅ, Hvis du vil opgradere dit hjem fra "meh" til "wow", så skal du helt klart besøge denne butik!
De varmeste anbefalinger herfra!
Flot butik og venligt personale
Den nye butik i Aarhus er virkelig flot, og man bliver altid mødt af venligt personale, der står klar til at hjælpe og guide. Jeg har flere gange blevet ekspederet af Azra, hun er altid på pletten med vejledning, og så er hun super sød. Ser frem til at handle hos jer igen :-)
Øv man ikke kan give mere end 5…
Øv man ikke kan give mere end 5 stjerner.
Det er min nye yndlings butik.
Sååååå lækkert og eksklusivt. Og så de sødeste piger, der er så hjælpsomme. Og hey, man kan få bobler ( eller så meget andet) som man kan nyde mens man går og bliver fristet.
Hvor mange steder kan man lige det?
Jeg er fan.
Fantastisk webshop
Lækre varer, hurtig levering og fantastisk kundeservice. Kan varmt anbefale alle at handle her :-)
Jeg er kæmpe fan
Jeg er kæmpe fan !
Fantastiske unikke produkter og rigtig god service.
Køber helt sikkert igen - har alt for meget på ønskelisten allerede ;-)

Risposta di Specktrum
Heeeeeelt vild go oplevelse!!!
Heeeeeelt vildt go oplevelse ved Spectrum.dk
Levede helt og aldeles op til forventningen og bare super duper service og lækre produkter👏👏👏
Tak herfra🙃

God og hurtig service
God og hurtig service. Smukke varer. Selv om jeg havde glemt at bede om indpakning, så havde man taget det helt af sig selv. Fornemt.