Jeg stod og manglede byggematerialer akut. Fandt det jeg manglede på sparpaavvs.dk, til under halv pris af hvad Stark, AO mm. forlangte for tilsvarende. Jeg ringede til kundeservice og fortalte de... Leggi di più
Det forlyder, at virksomheden er taget under konkursbehandling. Lad for guds skyld være med at handle der. I vil højest sandsynligt aldrig modtage jeres varer.
Gode priser & INGEN service Sørg for at købe det rigtige, der er INGEN hjælp at hente hvis du køber forkert størrelse eller skal bytte noget, hverken pr telefon eller mail !
Vi havde købt et nyt toiletbræt, som efter et år pludselig fik en revne og derefter knækkede. Jeg sendte en formular fra Sparpaavv's hjemmeside og fik promte svar fra en medarbejder, som skrev, o... Leggi di più
Vi er en af Danmarks billigste internet-butikker indenfor vores fag med et stort vareudvalg og den hurtigste levering. Kontakt os på telefon eller e-mail, vi har åbent i dagtimerne og er altid klar til at rådgive dig.
Skjulhøj Allé 20, 2720, Vanløse, Danimarca
- info@sparpaavvs.dk
- sparpaavvs.dk
Ha risposto al 5% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Fantastisk hjælp, og kundeservice!
Fantastisk hjælp, og levering! Fik hjælp af Peter, som har gjort mere end forventet.
Handler VVS dele fra dem i fremtiden.

Hold jer væk
Elendig service og laaang leveringstid. Umuligt at komme igennem til dem pr telefon.
Jeg skal aldrig handle der mere.

Kanon god service
Kanon god service. Havde bestilt til afhentning ved købmand, men det blev ændret pga vægt til levering på hjemadresse.
Fik et opkald og en super venlig og konstruktiv dialog med dem.
Perfekt handel. Perfekt leverandør🏆🏆🏆🏆
Rheinzink tilbehør
Bestilte rheinzink tagrende tilbehør, super god hjemmeside, billige priser ( sammenlignet med vvs eksp og billig vvs)
tilmed er fragtpriserne de laveste , levering 1-3 dage som lovet , god kontakt via tlf , dog lidt ventetid , sikkert grundet travlhed
ellers anbefales dette firma 100%
God service ved reklamation
Jeg havde tidligere købt nogle gulvvarmeventiler. Det viste sig en var defekt. Skrev til sparpaavvs og de sendte en ny med det samme uden spørgsmål.
Super service og gode priser

God pris, hurtig levering
Bestilte en stak pp rør og bøjninger i går eftermiddags, leveret i dag, så det er super hurtig levering.
Prisen var væsentligt lavere en andre Web shop.
Så her vil jeg helt sikkert handle igen
Mvh
Anders Niss

Indpakningen 💪
Indpakningen 💪
Leveringstiden 💪
Super produkt, lige efter beskrivelsen.
Klar anbefaling af leverandøren.

Risposta di Sparpaavvs.dk
God og professionel web butik
Bestilte en stor mængde VVS dele. Alle varer blev leveret til tiden og fittings etc. var pakket i poser med labels så det var nemt at håndtere efterfølgende.
Samtidig har Sparpaavvs nogle fornuftige priser.
Jeg vil helt sikkert handle her igen.

Risposta di Sparpaavvs.dk
Fremragende service og hurtig levering…
Fremragende service og hurtig levering med billige priser, intet at sætte en finger på. Handler helt sikkert her igen!

Risposta di Sparpaavvs.dk
Super dejligt hurtig fragt intet at…
Super dejligt hurtig fragt intet at klage over!

Super let og enkelt
Super let og enkelt. God og hurtig levering. Alt i orden!

God og hurtig levering
God og hurtig levering, ville klart anbefalede.

Risposta di Sparpaavvs.dk
Bestilte igen på Sparpaavvs.dk og det…
Bestilte igen på Sparpaavvs.dk og det var en ren fornøjelse med god levering og god kundeservice til mine spørgsmål.

Risposta di Sparpaavvs.dk
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service! Køber helt sikkert igen hos Sparpaavvs!

useriøs firma
Hej
min ordre blev slettet - da de havde lavet en fejl på prisen - useriøst - ingen respons efter en mail med slettet ordre - sidste gang jeg bruger dem
mvh
Henrik

Risposta di Sparpaavvs.dk
Ekstra god service - og billig pris
Jeg bestilte en ekspansionsbeholder lørdag og fik søndag at vide fra min lejer/kunde, at de ikke havde varme i deres lejlighed.
Der stod, at sparpaavvs har 1-3 hverdages leveringstid.
Jeg ringede til sparpaavvs mandag formiddag og bad om at modtage produktet allerede tirsdag.
Sparpaavvs sørgede for, at jeg modtog produktet tirsdag. Det var uden ekstra betaling - hvilket jeg synes er utrolig flot, da sparpaavvs priser er meget lave sammenlignet med konkurrenter.
Det er jeg glad for, og jeg vil fremadrettet se på sparpaavvs hjemmeside, når jeg har brug for produkter.

Risposta di Sparpaavvs.dk
Har bestilt vare i 19.12.23- ingen…
Har bestilt vare i 19.12.23- ingen levering intil nu, telefon er lukket og de svarer ikke på e-mails
Reagerer ikke ved kontakt
Købte en reservedel, som på trods af info ved købet, viste sig at være i restordre.
Efter 4 e-mails omkring annullering af ordren, afsendte de den pludselig alligevel, og har ikke besvaret en eneste af mine mails.
Utilfredstillende, at man får oplyst forkert forventet leveringsdato, og at de så bare ignorerer alle henvendelser!