Valutata 5 stelle su 5

Beställde ett par leggings till frugan, dessa skulle levereras med early bird direkt i brevlådan, får en notis att leveransen ska vara genomförd, men till min stora förvåning hittar jag inget paket i... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ni vill att jag ska bedöma erpch jag inte ens fått min order, och ni har tagit betalt oxå. Och ni svarar inte på mail heller. Detta ärimail nr 3 eller 4. Vänlig hälsning Evy

Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde en mini robotdammsugare som inte sög upp ett damkorn ens. Returnerade samma dag och har inte varken blivit krediterad på Klarna eller fått svar från mail till kundtjänst. Dvs luren... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Får en levbekräftelse och en spårningslänk att mitt paket är på väg. Tre dagar senare går det fortfarande inte att spåra pga inte överlämnat till transportören. Vilseledd, javisst! Börja göra som ni... Leggi di più

1. Negozio di gadget

Scritti dall'azienda

Sparnet är en av Sveriges ledande hem- och fritidsbutiker med över 500 000 kunder. Sedan starten har vi förverkligat smarta produkter och lösningar inom hem, teknik, sport & fritid till hundratusentals kunder i Norden. Upptäck produkter som luftkylare, magnetiska myggnät, reflexvästar och wifi-förlängare. Vi jobbar alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar för dig som kund. Varmt välkommen att handla smart och enkelt på Sparnet.se!

2,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Handla inte av dom.

Handla inte av dom.
Min fru beställde baddräkt av dom.
Av misstag som min fru gjorde så kom 5 st. Vi returnera 4st direkt ouppackade. Vi betalade den som vi behöll. Dom har skickat ytterligare en faktura som vi inte har beställt och kräver betalning.
Har bråkat med dom ända från i somras. Kommer att anmäla dom för bedrägeri försök nu.

20 dicembre 2022

Spam i massor

Spam i massor. Jag har säkert köpt något av dem någon gång och nu blir jag inte av med deras spam. det hjälper inte att avanmäla sig utan det bara fortsätter komma skräp. Håll er borta från detta oseriösa företag.

21 novembre 2022

Handla inte av dem!

Fruktansvärt dåligt! Beställde fläktar som tog väldigt lång tid att leverera trots att det var utlovad leverans på 2-3 dagar. När de väl kom hade jag inte nytta av dem längre och ville returnera. Tog kontakt med kundtjänst men fick inget svar, trots flera e-mail. Istället för att svara på mailen skickar de mig till inkasso.
Handla inte av dem! Lurendrejeri!

25 luglio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Sparnets kundtjänst ignorerar mig totalt?

Har mailat med Sparnet sen i Augusti angående en trasig fläkt. Vid tillfället fick jag svar relativt snabbt och blev lovad en ny fläkt samt att den hade skickats. Flera månader senare har ingenting dykt upp - och plötsligt svarar inte Sparnet längre. Har försökt kontakta dom otaliga gånger genom flera kanaler, men de ignorerar mig alltså helt sen ungefär en månad tillbaka.

Blir tyvärr att vända sig till konsumentverket istället... tråkigt! Har tyckt om dom mycket förr. Kundtjänst svarade snabbt för några år sedan när posten hade slarvat bort en lampa. Undrar vad som har hänt med företaget och dess kundtjänst?

23 agosto 2022

Uselt

Ni struntar i att jag för längesen avsagt mig era spam, jag handlade en grej som inte var bra för över 5 år sen och jag avsade mig era ”nyhetsbrev”(läs spam) men det struntar ni helt i . Om det gick skulle jag ge -100 stjärnor.! Dessutom kommer det fortfarande massor av spam. Det bemöts inte ens.

5 novembre 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più