Ok priser, og og materialer. Nemt at sætte op, positivt overrasket. Men kun 4 stjerner, da leverings dato blev overskredet med 8 dage, uden at få mail fra jer. Først der jeg henvendte mig på mail,... Leggi di più
Brusekabine Svanen 120x120 cm. Man får hvad man betaler for. Kvaliteten af brusekabinen er på ingen måde imponerende. På den positive side skal nævnes bestilling, betaling og levering. Inge... Leggi di più
Reiste fra Nøtterøy og til en forventet stor butikk som skulle stå i stil til SparMax hjemmeside….Ble skuffet…. MEN de ansatte erstattet inntrykket med en hyggelig tone, fin veiledning, presentasjon... Leggi di più
Super og oversiktlig hjemmeside. Jeg valgte å hente varen selv på varehus i Hønefoss. Hyggelig kundeservice og rask betjening. Kjøpte et Platina 160 badekar. Stort og fint. Så veldig fornøyd. En... Leggi di più
- Ristrutturatore di bagni
- Negozio di mobili per camere da letto
- Negozio di arredamento da giardino
- Negozio di vasche idromassaggio
- Negozio di porte per box doccia
Informazioni su SparMax Danmark
Masser for pengene!
SparMax arbejder konstant på at give dig som kunde den bedste pris. Kvalitetsteamet sikrer også, at du får den bedste kvalitet til den laveste pris. Vores mission er netop dette - at lade dig Spare Max.
Sikker e-handel med E-mærket
Hos os kan du betale direkte med Dankort, Kredit- og debitkort, netbank eller Mobilepay med vores betalingstjenesteudbyder Svea - helt gratis! Vi har også e-mærket certifikat for sikker e-handel.
Verkstedveien 48, 3516, Hønefoss, Norvegia
- 78 72 31 88
- salg@sparmax.dk
- sparmax.dk
Ha risposto al 53% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Leveringen gik godt
Leveringen gik godt, men vi burde have fået at vide 30 minutter før at de kom
Ok priser
Ok priser, og og materialer. Nemt at sætte op, positivt overrasket.
Men kun 4 stjerner, da leverings dato blev overskredet med 8 dage, uden at få mail fra jer. Først der jeg henvendte mig på mail, så skete der noget.
Det gode er dog, at pengene først blev trukket, efter tingene var kommet
Meget god opplevelse
Meget god opplevelse gjennom hele kjøpsprosessen og levering.
God kundeservice.
Meget god kvalitet på møblene i forhold til pris.
Anbefales!
Varen kom næsten til tiden
Varen kom næsten til tiden. Desværre fik man,som lovet, besked dagen før at det kom.
Betaler for ødelagt lampe.
Betaler for ødelagt lampe.
Nu har Spar max lovet mig at jeg får dækket omkostninger til en ny lampe. Men jeg vil mene at det er lidt frækt at jeg først får pengene når jeg laver en ny anmeldelse på trust pilot. Nu har jeg så lavet en ny anmeldelse og håber at der kommer penge ind på min konto.
Over 3 ugers leveringstid- hvor vi var…
Over 3 ugers leveringstid- hvor vi var lovet 2-3 dage -,dernæst var levering mangelfuld - brugt flere mail på at overbevise at SparMax og ikke DSV var årsag til fejlen - og nu har vi ventet en uge og har fortsat ingen information om leverings tid - de dele af brusekabinen vi har fået liger og fylder på køkken gulv
Hurtig levering
Only try them if you're bored with life and want extra complications
I ordered a Waterlux Designa bathtub from their website, simple model, nothing fancy. I chose this supplier as they mentioned they deliver fast (max 5 working days). The order confirmation comes, with estimated delivery on Feb 6th, so I hire the VVS to install it. I get an email where they postpone the delivery to Feb 10th, I reschedule the VVS. On Feb 10th, I make arrangements to be at home and receive the package, there was no delivery. I wait for a week (as my VVS was now in vacation). Since there was no update, I contact customer support, they say they are sending it the next day. Next day (Feb 18th) I get an update, the delivery is sent, and I am told I will receive an email or sms one day before it arrives at my address, and that I need to be home. Today it is February 24th 2026, I get a call from the driver that he is at my door. I did not get notified about the delivery, so I am not home. The driver is in a rush and just says if I'm not home then he will leave, while I frantically try to find a solution.
An unpleasant experience, causing extra effort and stress. I'll avoid them in the future.

Risposta di SparMax Danmark
Brusekabine Svanen 120x120 cm.
Brusekabine Svanen 120x120 cm.
Man får hvad man betaler for.
Kvaliteten af brusekabinen er på ingen måde imponerende.
På den positive side skal nævnes bestilling, betaling og levering. Ingen udfordringer eller problemer.
Til gengæld er der plads til forbedring, når vi kommer til samlevejledning og pasform. Vejledningen er mangelfuld og flere steder direkte misvisende. Pasformen af delene er ringe.
Man får hvad man betaler for - men også kun lige netop.
Jeg vil gerne rose servicen meget!
Jeg vil gerne rose servicen meget. Vi er meget tilfredse med den bruser, vi købte.
Brusekabine
God kontakt med firmaet under levering og et lækkert produkt.
Dårlig eller mangleder manualler.
Dårlig eller mangleder manualler.
Ved meget lidt om deres produkt, har stadig support sag kørende….

Risposta di SparMax Danmark
Dårligt firma men flot reklame.
Jeg bestilt kabinen en mandag der står i får hentet varer om tirsdagen og så går der 1 til 3 dage .ok i kunne nok ikke nå det til denne tirsdag så ugen efter hæver i pengene og jeg forventer varen samme uge men der går 2 uger før jeg får varen ved mange rykkere så samler jeg kabinen efter den fine tegning som viser sig af ikke helt passe .da jeg samler fronrbuerne viser det sig at der på tegningen ikke er vist de udskæringer i siderne så det må jeg lave om. Surt show.nå men så mangler der 3 skruer til at sætte hyldebeslagene fast med derfor demme sure besked denne kabine er ikke noget jeg vil anbefale til nogen.

Har købt brusekabine
Har købt brusekabine. Bestillingen var nem, levering, emballering og produktet var fint. Af forbedringer kunne nævnes mere information omkring leveringstid samt en mere udførlig samlingsvejledning (evt. pile som markerer op/ned og højre/venstre).
🙂
Levering var under alt kritik
Levering var under alt kritik
Ingen sporing ingen forvarvarsel om pakken
Den kom bare og det var et held at der var nogen hjemme
Papkassen var ødelagt og våd