Sparkle & More Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Ketting wat ik heb besteld voor mijn kleindochter is niet zoals op de foto. Netjes gemaild naar de klantenservice met een retour verzoek en een andere ketting. Het blijft oorverdovend stil....geen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nu al een paar keer dingen besteld via de site en tot nu toe zeer tevreden! What you see is what you get. Staan regelmatig nieuwe producten op de site, en voorproefjes komen regelmatig voorbij via... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze service, werkt met DHL die niet bezorgd, ook al ben je thuis. Vermelden zonder blikken of blozen dat pakket retour wordt gestuurd. Oftewel klant kan nieuwe bestelling plaatsen.

Valutata 4 stelle su 5

Super blij met de service van sprakle en dream. Voor een goede prijs een mooi pakje gekregen. Toen het pakje was gearriveerd nog een tijdje in de kast gelegen later erachter gekomen dat het pakje niet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria
  2. Negozio di accessori di moda

Scritti dall'azienda

Word jij ook zo blij van sieraden en loop je graag rond met de leukste oorbellen, armbanden, kettingen en ringen die helemaal volgens de laatste trend zijn, maar wil je daar niet te veel geld aan uitgeven? Dan ben je bij Sparkle & More aan het juiste adres. Sparkle & More is dé online shop voor betaalbare sieraden, want iedereen verdient het om mooie sieraden te dragen.

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

31 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top bedrijf

Top bedrijf! Kreeg, omdat de bestelling iets langer duurde, er een gratis stel oorbelletjes bij. Echt top! Ik vind dat echt een goede geste! Ook op berichtjes die je stuurt wordt snel gereageerd. 5 sterren meer dan waard!

11 agosto 2021
Logo di Sparkle & More

Risposta di Sparkle & More

Dankjewel voor je mooie review.

TOP!

Goede service! Lief kaartje bij je bestelling en super leuk verpakt! Ik ga hier vaker wat bestellen!

11 agosto 2021

Tevreden klant! Goede service

Nu al een paar keer dingen besteld via de site en tot nu toe zeer tevreden!
What you see is what you get.
Staan regelmatig nieuwe producten op de site, en voorproefjes komen regelmatig voorbij via Instagram.
Veel variatie, goede service! Snelle reactie op eventuele vragen, xowel over producten als in meedenken voor bv cadeautjes en een snelle levering.
Ik ben fan!

28 marzo 2021

Gevarieerd aanbod

Een gevarieerd en betaalbaar aanbod dat met de seizoenen meegaat, zo fijn!
Leuke oorbellen gezien op Instagram, via een DM nog even wat vragen ivm een allergie. Ik kreeg heel snel antwoord.
Mijn bestellingen krijg ik snel en netjes binnen.

25 marzo 2021

Goede klantenservice

Wat ik belangrijk vind is een goed bereikbare klantensevice. En die heeft Sparkle and more. Ik had een vraagje over een product en ik kreeg binnen no time een antwoord. Het product zelf ontving ik een dag later, leuk verpakt en al. Heel blij mee. Ga hier zeker vaker bestellen!!

25 marzo 2021
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più