stjerne er endda for meget!! Under min flytning den 6. december 2025 lykkedes det dette flyttefirma at ridse flere af mine skabe under deres håndtering. Skaderne er dokumenteret med billede... Leggi di più

Super tryg flytning. Søde venlige flyttefolk ankom til tiden og knoklede løs med flytning med stor respekt for mine ting. Tunge besværlige ting, herunder klaver, blev flyttet med et smil og uden probl... Leggi di più

Flyttefirmaet gjorde et fantastisk stykke arbejde. De tog sig tid til at pakke alt omhyggeligt ind og sørgede for, at intet blev beskadiget under transporten. Jeg satte også pris på, at de var meget r... Leggi di più

Vi var meget imponerede over, hvordan flytteholdet håndterede vores flytning. De var ikke bare effektive og hurtige, men også venlige og imødekommende. Vores nye bolig har en kompliceret adgang, men d... Leggi di più

1. Impresa di traslochi

Vi laver alt slags flytte arbejde og tilbyder en meget økonomisk flytning og professionelt arbejde. Vores politik er, at vores priser er gennemsigtige og vi skriver intet med småt.

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Hold jer langt væk

stjerne er endda for meget!!

Under min flytning den 6. december 2025 lykkedes det dette flyttefirma at ridse flere af mine skabe under deres håndtering. Skaderne er dokumenteret med billeder.

Jeg kontaktede dem allerede den 8. december 2025, og igen den 23. december 2025, da jeg ikke fik svar. Nu er der gået over 2 måneder, og de har stadig ikke svaret på nogen af mine henvendelser.

Det er fuldstændig uprofessionelt at beskadige en kundes møbler og derefter ignorere kunden i håb om, at problemet forsvinder af sig selv.

Det her handler ikke kun om skaderne, men om deres totale mangel på ansvar og kundeservice. Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma til nogen.

Jeg er nu nødt til at gå videre med sagen gennem de relevante klageinstanser.

6 dicembre 2025

En forfærdelig, snydt flytteoplevelse

Jeg er nødt til at dele, at jeg føler mig meget dårligt behandlet af jeres firma i forbindelse med min flytning. Vi havde booket jeres folk i 2 timer den 30. november 2025, og både min ven og jeg hjalp aktivt med at læsse tingene af i opbevaringsrummet for at sikre, at alt gik hurtigere.

Da vi ankom til min nye adresse, var der kun gået én time, og alligevel begyndte jeres medarbejdere at læsse mine ting af på gaden. De bar kun et par almindelige flyttekasser op i lejligheden.

Da det kom til betalingen, blev jeg bedt om at betale (949 + 200) * 2 timer + 500 kr. * 3 for “tungløft” – og ovenikøbet kontant. Det oplevede jeg som både uretfærdigt og urimeligt.

Vi stod selv for arbejdet i begge ender, og inden for de to timer blev der kun flyttet standardkasser, som bestemt ikke falder ind under tungløft. Alligevel blev jeg opkrævet et gebyr for tungløft af tre personer. Der var kun to flyttefolk til stede – hvordan kan I så retfærdiggøre at opkræve for tre?

Jeg havde både talt med jer i telefon og skrevet på e-mail på forhånd, at jeg ville betale med kreditkort. Hvorfor blev denne aftale ikke respekteret?

Jeg oplevede hele situationen som meget upålidelig. I overholdt ikke vores aftaler og sendte mig ikke en korrekt faktura. Gebyret for tungløft fremstår som direkte misvisende og grænsende til snyd.

30 novembre 2025

Super hjælp

Flyttemændende var præcise og super søde og hjælpsom.
Da jeg selv pt. døjer med genoptræning fra 2 brud på ryggen, var de meget søde til at sætte tingene helt på plads og ikke bare læsse det hele af.
Så stor ros til de 2 gutter.
Mvh
Brian

30 settembre 2025

De blev min redning

De blev min redning, da andet flyttefirma udeblev fra aftale. Super søde og kompetente gutterne dukkede op og flyttede tunge ting, som helt akut skulle flyttes. Anbefaler dem på det varmeste.

27 settembre 2025

Anbefales varmt! God pris, god service.

Fantastisk flytteoplevelse med Sparflyt. De var punktlige, venlige og utroligt effektive. Fik et rigtig godt tilbud og der var ingen overraskelser. Alt blev klaret på én omgang, og vores ting ankom i perfekt stand. Et virkelig godt stykke arbejde til en rimelig pris.

17 settembre 2025

Havde bestilt en flytning fra mit…

Havde bestilt en flytning fra mit lejlighed til et depot, blev mødt af en rar og flink fyr og nogen super gode flyttemænd der virkelig vidste hvad de lavede og hvordan de løfter diverse ting.

Det kan godt være de hedder sparflyt, men de spare ikke på noget.

18 settembre 2025

Flytningen var ok

Flytningen var ok, men efterfølgende opdagede jeg et par mærker i karmen på døre. Desuden kom jeg til at betale for tungløft for køleskab, 2 elevationssenge og mine sofaer. Så flytningen kom til til at koste over 4000 kr. hvor jeg havde regnet med lidt under 2000 kr.

15 agosto 2025

Rigtig god og fin flytning fra Nørrebro…

Rigtig god og fin flytning fra Nørrebro til Vanløse. Vi fik to flyttemænd ud der var virkelig effektive og passede godt på vores ting.
Min kæreste og jeg hjalp selv til, og vi endte med at færdiggøre flytningen så jeg kun skulle betale for 2 timer + weekendtillæg.

21 settembre 2025

Alle møbler havde skrammer og endda…

Alle møbler havde skrammer og endda fået slået hul, alle flytterkasser var blevet slået i stykker.
Nu fire måneder senere stadig ikke fået svar fra dem, udover at pt er deres sagsbehandlingstid lang.

7 marzo 2025

Uden forklaring skulle det koste det dobbelte

Fik en prisliste og kunne ud fra medgået timeforbrug regne ud at opgaven burde koste lige omkring 2.000 kr. Der var 7 km. i transport og ingen tunge løft. Foregik midt på dagen - en hverdag!

Fik på stedet besked om, at jeg nu skulle betale 4.347,- kr. inkl. moms kontant på MobilePay før de ville forlade vores hus. Kunne ikke få kvittering.

Efterfølgende adskillige kontakter til firmaet bliver ikke besvaret. Jeg kan ikke få forklaring på den dobbelte pris eller en kvittering.

Så jeg undrer mig over at et firma der opkræver moms ikke kan udstede fakturaer? Måske noget for SKAT at kigge nærmere på.

Br
Utilfreds kunde

PS; Bemærk hvordan deres 5 * anmeldelser, altid kommer fra folk med kun en anmeldelse og meget ofte på de samme dage og meget korte. Der var f.eks. 7 5-stjernede anmeldelser d. 19. sept. 3 5-stjernede 22. april etc. Mister tillid til Trustpilot!
Alle de 1-stjernede, som min egen, er længere, mere detaljerede og falder absolut ikke på samme dag!

17 luglio 2025