Sparbanken Syd Recensioni 16

3 stelle
2 stelle
1 stella

Avoid when possible

They turned down our application to open a bank account without any valid reason. We are expats (EU) and provided all the required information and had a lengthy meeting where we completed the application with a manager from the bank. Only after 2 weeks, they declined, stating that they cannot offer the services. Highly unprofessional!

27 gennaio 2026

Väldigt oseriös bank

Väldigt oseriös bank, en nära anhörig till mig blev av med sitt konto utan tillräckliga grunder och kan fortfarande inte öppna ett konto ett år senare. Bedrövlig bank som exkluderar människor, hade gett noll stjärnor om möjligt. Undvik!

2 dicembre 2025

Sämsta It lösningarna någonsin

Sämsta It lösningarna någonsin,
Omständig sida, skulle lägga till e faktura men det fungerade inte. Funkade tydligen inte med Safari,
Sagt och gjort testade jag Edge och Google crome, det fungerade inte heller,

26 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Den mest omständiga bank jag upplevt

Den mest omständiga bank jag upplevt. Jag hade fullmakt av min dotter att förhandla lån. Men det gällde inte i Sparbanken syd bara i alla de andra bankerna. Min dotter gav dem alla uppgifter istället och vi fick förslag ett som vi valde. Jag ringer upp och meddela vår kontakt att vi kör på detta okey bra sa hon. Tio minuter senare fick min dotter ett mail att det inte gick att genomföra. Man undrar då belåningen var ca 45 % av värdet var är problemet. Här kan man inte vara kund med sådan service och underliga beslut.

16 aprile 2025

Riktigt dålig bank

Riktigt usel bank, dom meddelare fel och hjälper inte alls till vid fall där man tappat kort och någon annan snott den och använt den. Dom sket i det fullständigt och spärrade inte kortet. Om du vill öppna en bank välj absolut inte denna bank!

2 dicembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Omständlig process att öppna ett fasträntekonto

Min upplevelse av denna bank är som för ett startup företag som inte hunnit sätta alla rutiner än och har mycket manuell hantering. Faktum är att detta är ingen ny bank.

1. Att bli kund: besvara en massa frågor som andra banker inte har i kundkännedomsdelen. Vänta på godkännande att bli kund, tog 1,5 dag.
2. Ansök om ett sparkonto, gick snabbast.
3. Ansök om ett fasträntekonto: lägg din ansökan, vänta på godkännande, tar ca 1 dag.
4. Överför pengarna till sparkontot och ansök sedan genom formulär vilket belopp du vill sätta in på fasträntekontot. Insättningen görs alltså manuellt av en handläggare.

Allt som allt tar processen flera dagar då mycket hanteras manuellt. Jämfört med t.ex. SBAB där allt blir klart direkt, är det föga imponerande hur Sparbanken Syd saknar automationer. Skulle aldrig blivit kund om jag visste hur krånglig processen var.
Det som gör att de får 2 stjärnor och inte bara 1 är att deras kundservice har trevliga medarbatare.

25 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

En riktig dålig bank på alla sätt

En riktig dålig bank på alla sätt. Rekommenderar alla företag att undvika denna banken om ni vill utvecklas. Genuint med hela hjärtat, undvik denna bank. Har flertal bolag, och denna bank har sett till att ett av mina bolag gick i konkurs.

17 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Jag skulle sätta in kontanter som jag…

Jag skulle sätta in kontanter som jag fick av att sälja min gamla bil, och tog reda på att Sparbanken syd har ingen avtal med andra bankomater, kontanthanteringen sker inte i alla SPARBANKEN syd utan i två av de, man ska lägga en hel arbetsdag att åka till Ystad för att hinna sätta in pengar eftersom kontanthanteringen sker bara två timmar mellan 10:00 till 12:00 plus att det inte ens står på hemsida. Ärligt funderar på att avsluta som kund hos de

9 marzo 2023
Valutata 5 stelle su 5

Jag bytte från Nordea och hit för några…

Jag bytte från Nordea och hit för några år sedan och bättre bank tror jag inte finns! Mycket bra bemötande varje gång jag kontaktar dem. I början var appen rätt kass, om jag skall vara ärlig. Men den nya appen är toppen. Snygg och enkel att använda. Att dom är Sveriges enda självständiga sparbank var ursprungligen anledning till valet av bank, men inte anledningen att jag stannar kvar.

1 novembre 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più