Online zelf maken lukte me niet dus dan maar laten maken via deze site. Nouuu GEWELDIG!! Zooo mooi gemaakt en geweldige kwaliteit! Updates over het ontwerp, aanpassingen niks was teveel! Dikke vette 1... Leggi di più
Wij werden goed geholpen, snel en vriendelijk contact met een prachtig resultaat! Aanrader!!
De service is uitstekend. Ik had een woord vergeten en nog wat andere aanpassingen die gedaan moesten worden en dat werdt zonder problemen direct opgepakt. De snelheid en vriendelijkheid via de mai... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij ontwerpen op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid. Liever zelf een spandoek maken? Maak gebruik van onze online ontwerp tool en wees creatief!
www.spandoekabraham.nl, Wierden (HQ), Dokkum, Arnhem (Productie), Paesi Bassi
- Zie webchat!
- info@spandoekabraham.nl
- spandoekabraham.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Goede kwaliteit
Op tijd geleverd. Spandoek van goede kwaliteit en de afbeeldingen stonden er haarscherp op.
Ontwerp was direct goed en de kleuren…
Ontwerp was direct goed en de kleuren zijn prachtig op het doek.
Spandoek
Het is echt super eenvoudig om via de site een spandoek te maken.
Snelle service en goede kwaliteit!
Spandoek 40 jaar 🥳
Zeer tevreden precies zoals het besteld is.
Snelle levering echt een aanrader.🥳
Super snel geleverd en mooie kleuren…
Super snel geleverd en mooie kleuren gebruikt. Precies zoals bedacht
Top Communicatie:
Top Communicatie:
Duidelijke afspraken en heldere communicatie, komen hun levertijden na en denken mee in het ontwerpproces.
Snel, makkelijk en goede prijs
Voor de 4e keer iets besteld en wederom erg goed!
Makkelijk ontwerpprogramma, snelle levertijd en de prijs is heel goed.
Na bestelling geen mogelijkheid om een aanpassing door te geven binnen zoveel uur.
Op de site staat dat er na bestelling nog zoveel uur mogelijk is om wijzigingen aan te brengen. Na betaling staat erbij vermeld dat het niet meer mogelijk is omdat ze een ander software programma hanteren?!

Risposta di Spandoekabraham.nl
Supermooi resultaat en netjes op tijd…
Supermooi resultaat en netjes op tijd geleverd
Aanrader
Zelf een fout gemaakt, super opgelost!
Spandoek besteld voor de 25e verjaardag van een goede vriendin. Perongeluk een sticker met 21 op geplakt en een typefout in de naam van haar vriend! Zo snel mogelijk contact opgenomen met de klantenservice, en ik kreeg direct bericht dat het aangepast zou worden. Hierna een nieuw ontwerp doorgestuurd gekregen, die klopte helemaal! Echt super dankbaar dat dit nog opgepakt kon worden en er zo top gehandeld is door de klantenservice. Heel erg bedankt!!!
Mooi ontwerp en goede kwaliteit doek
Mooi spandoek en geweldig fijn zoals ze…
Mooi spandoek en geweldig fijn zoals ze meedenken in het ontwerp.
Topproduct
De snelheid van het voorbeeld in mijn mail de snelle levering kost extra maar fijn dat het mogelijk is, mooi doek met superscherpe foto's.
What more do you want.
Klasse 5 sterren voor jullie.
Prachtig eindproduct en correct…
Prachtig eindproduct en correct geholpen. Vlotte communicatie
Het was weer snel en goed.
Het was weer snel en goed.
Dezelfde mooie kleuren als in mijn aanvraag. En een stevig doek.
Super!
Het ontwerp-voorstel kregen we al de volgende dag en na onze goedkeuring werd het spandoek al binnen een paar dagen geleverd.