Jeg købte to hovedpudebetræk, hvor lynlåsen på begge gik fra hinanden med det samme. Efter reklamation blev der øjeblikkeligt sendt to nye. Desværre var det ene af dem også defekt med det samme og da... Leggi di più
Kan ikke få armene ned. Købte seng med et lidt "skævt" mål og skulle have et lagen til. Der var få at vælge mellem og kvalitet og facon skal jo bare være i orden. Efter en gang vask kom det store... Leggi di più
Sengebutik baseret på kvalitetsvarer i senge, dyner, puder, samt tilbehør.
Herningvej 76, 7500, Holstebro, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Jeg bestilte en julegave og den var klar til forsendelse straks efter. Men AK, det var ikke den rigtige gave - så jeg ringede og spurgte, om jeg kunne fortryde. Pakken var allerede klar - men de fandt den og returnerer pengene.
Dejligt personlig betjening og service.

Risposta di sovn-comfort.dk
Lade være med at købe Abate egyptisk bomuldslagner. Der opstår Pilling på lagnerne.
De er ikke 700kr værd.
Har købt mange egyptisk bomuldslagner før, dette har aldrig før været et problem, på så dyre lagner.

Risposta di sovn-comfort.dk
Intet mindre end verdens bedste hovedpude er endelig fundet hos Søvn & Comfort!
(Sopire Lux silkehovedpude med bambusvår I Medium)

Risposta di sovn-comfort.dk
Fantastisk produkt (bambus sengetøj) der gik under 24 timer fra bestilling til modtagelse og produktet er virkelig lækkert.

Risposta di sovn-comfort.dk
Det var dælme hurtig ekspedition, og sindssyg billigt. Lagnerne er ikke perfekte rent farvemæssigt, små skønshedsfejl, det var også blevet oplyst, men jeg har faktisk købt 3 lagner til samme pris, jeg næsten skulle gi` for et. 👍

Risposta di sovn-comfort.dk
Hurtig og nemt både at handle hos jer og leveringen

Risposta di sovn-comfort.dk
Super tilfreds, skønt sengetøj som er super blødt, samt hurtig levering, jeg har helt sikkert fundet et nyt fedt sted at handle🤌🤩

Risposta di sovn-comfort.dk
Stof er nærmest som satin. Kunne godt være beskrevet bedre (meget glat)

Risposta di sovn-comfort.dk
Fuldt ud tilfreds med kundeservice, hurtig levering og varer svare som forventet

Risposta di sovn-comfort.dk
Super hurtig levering. Og virkelig lækkert sengetøj- kan kun anbefale det!!

Risposta di sovn-comfort.dk
Super godt sengetøj til en fornuftig pris og i en super kvalitet. Hurtig levering - der gik under 48 timer 💪

Risposta di sovn-comfort.dk
Købte Bambus sengetøj. Lækker kvalitet og farverne på hjemmesiden stemmer overens med det produkt man får. Var så uheldig at et pudebetræk i leveringen var i stykker. Ringede og sagde det, og 5 minutter efter endt samtale var der et nyt på vej. Super god service. Kan absolut anbefales. Vh. Karina