Southharbourcafe Recensioni 7

3,0

Nella media

TrustScore 3 su 5

amazing food

really incredible and flavorful brunch - one of the best i've ever had. every staff member i spoke to was so kind, warm and friendly, they really made us feel welcome :) the cafe is super cozy, clean and plays relaxing music.
i will definitely be coming back, but maybe just for special occasions since the prices are quite outragerous. brunch is 200kr per person, which is significantly more than i've ever encountered in copenhagen.

16 novembre 2025

Den dårligste service jeg nogensinde…

Den dårligste service jeg nogensinde har oplevet, vi blev spildt mad på da tjeneren nærmest kastede brunch tallerkenen på bordet og spildte appelsin juice på en af os, uden at få en undskyldning, i stedet blev jeg mødt med, jeg så det ikke på den mest attitude fyldte måde. Jeg kommer der aldrig igen og kan på ingen måder anbefale det. Vi blev ikke engang mødt med et hej, eller velkommen til men i stedet ( i kan selv tag jeres drikkevare, da det er for bedsværligt, pigen snakkede engelsk og var så tarvelig) ALDRIG SPIS DER, det er IKKE pengene værd, maden var heller ikke så special eller smagfuld appelsin juicen smagte 20% af appelsin og resten af vand!😡😡😡😡

23 giugno 2025

Stærkt utilfredsstillende…

Stærkt utilfredsstillende brunchoplevelse. Jeg valgte stedet, som jeg normalt er virkelig glad for, men brunchmenuen var intet andet end en kæmpe skuffelse. Desværre var intet på menuen friskt, pandekagen, æggeret kedelig og anretning uskøn. Øv.

23 agosto 2024

For skuffet og for dyrt 🥺

Har altid syntes virkelig godt om stedet -MEN idag, købte dagens ret med kylling til 195,- Der lå de 2 mindste kyllinge lår ever, grøntsagerne var var so so ....
Trods det var take away fik jeg ikke pakket min ret ind så den kunne holde varmen til jeg kom hjem (4 min på cykel)...
Virkelig nedtur -fra et ellers meget hyggeligt sted 🥺

1 luglio 2024

Købte nogle 33 cl Coca Cola´er

Købte nogle 33 cl Coca Cola´er. Pris 38 kr. stykket.
Det må være nogle af Sydhavnens dyrese Coca Cola´er.
Der var kun engelstalende betjening ved disken. Foretrækker en dansk talende.
Der mangler menukort man kan tage med til spiseborene.

27 gennaio 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito