SoundStoreXL.com A/S Recensioni 52

TrustScore 4 su 5

4,2

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg er dybt skuffet over min oplevelse med SoundStore XL/Music Group Denmark A/S. Allerede ved bestilling oplevede jeg problemer, da varen var over en måned om at blive leveret. Endnu værre v... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte et "Now playing" display, som desværre viste sig at være delvis defekt, hvilket jeg gjorde opmærksom på. Samme dag sendte firmaet et nyt uden yderligere omkostninger for mig, og jeg modto... Leggi di più

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service og hurtig levering…

Virkelig god service og hurtig levering på 2 dage fik jeg min vare. Jeg købte en vare hvor der manglede noget og så fik jeg en ny levering 2 dage efter, der blev hurtigt handlet og de sendte mail til mig om varen nok skulle nå frem i tide så jeg skulle ikke bekymre mig.
Jeg vil klart handle hos dem igen.

5 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Jeg er dybt skuffet over min oplevelse…

Allerede ved bestilling oplevede jeg problemer, da varen var over en måned om at blive leveret. Endnu værre var det, at jeg **et halvt år senere** modtog en rykker for manglende betaling og blev truet med renter og gebyrer.

Det viste sig, at den oprindelige fejl *udelukkende* lå hos virksomheden, som selv bekræftede, at de ikke havde hævet beløbet rettidigt. Det er fuldstændig uacceptabelt og meget uprofessionelt at true en kunde med ekstra omkostninger på grund af jeres egen interne fejl, et halvt år efter købet.

Denne håndtering af sagen, kombineret med den langsomme levering, har ført til, at jeg har mistet tilliden til jeres forretning. Jeg har betalt det skyldige beløb.

Jeg må desværre fraråde andre at handle her, og jeg vil ikke selv være kunde igen.

17 febbraio 2026

Kære Mathias

Vi må samtidig ærligt sige, at vi er kede af at modtage en 1-stjernet anmeldelse i denne sag, den burde jo have været 5-stjernet😊 – særligt set i lyset af, at der reelt har været givet kredit i næsten et halvt år.

Men, Tak for din anmeldelse – samt for at du straks har overført det skyldige beløb.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage, hvis vores seneste henvendelse er blevet opfattet som en trussel. Det har på ingen måde været vores intention. Vi truer naturligvis ikke vores kunder, og vi ønsker altid at kommunikere på en ordentlig og respektfuld måde.

Du har helt ret i, at der skete en intern fejl hos os, som betød, at beløbet ikke blev hævet rettidigt. Det ansvar ligger hos os. Varen er i den forbindelse blevet leveret uden, at betalingen blev gennemført, og vores henvendelse handlede alene om at få rettet op på denne fejl og få afsluttet betalingen på en ordentlig og venlig måde.

Jeg har gennemgået korrespondancen mellem dig og vores finansafdeling og denne kan jeg se er foregået i en ordentlig og venlig tone men jeg kan se, at der ikke blev svaret på den første mail der er sendt til dig. Når vi ikke modtager respons, sender vi naturligvis en opfølgende påmindelse – fortsat i en god og ordentlig tone – for at sikre, at sagen bliver afsluttet korrekt.

Vores formulering omkring renter og rykkergebyrer er en standardformulering, som anvendes i forbindelse med rykkerskrivelser. Den var ikke ment som en trussel – og slet ikke i en situation som denne, hvor den oprindelige fejl lå hos os. Det beklager vi, hvis det er blevet oplevet anderledes.

Vores intention har hele tiden været at håndtere sagen sagligt og korrekt, og ikke at skabe en dårlig oplevelse.

Vi tager dog din feedback til os, da vi naturligvis ønsker, at alle vores kunder sidder tilbage med en 5-stjernet oplevelse – også når vi skal håndtere administrative fejl.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse.

Venlig hilsen 😊

Kim Birk
SoundStoreXL.com

Valutata 5 stelle su 5

Ufattelig god kundeservice, da jeg glemte afhentning af pakken

Jeg glemte at afhente min pakke i pakkeshoppen pga. forvirring omkring andre pakker og en uges sygdom i hjemmet. Jeg ringede SoundStoreXL op, og da der var kø på telefonen, lagde jeg en besked i køen, så de kunne ringe mig tilbage. Kort efter fik jeg en mail, hvor de skrev, at de ville gensende pakken. De havde simpelthen fundet frem til min mailadresse (min kundeprofil) og min ordre bare ud fra mit mobilnummer, og de sparede mig for et opkald, men fiksede bare problemet uden videre.

Jeg er SUPER tilfreds med SoundStoreXL! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De får den største anbefaling herfra.

30 gennaio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Jeg ramte virksomheden på en træls…

Jeg ramte virksomheden på en træls dato.
Jeg skal vente 14 dage eller mere for at modtage min ordre.

29 novembre 2025

Hej Erik

Tak for din anmeldese. Den sætter vi stor pris:)

Jeg kan se at den vare du bestilte desværre ikke var på lager da du bestilte. Leveringstiden på hjemmesiden var oplyst til 10-16 hverdage ligesom på din ordre bekræftelse. Vi har bestilt varen hjem fra vores leverandør og levere den til dig så snart den ankommer på vores lager.

Selvom vi har meget travlt i disse dage så står vi stadig ved vores hurtige pakke og forsendelses tider af lagervarer. Alle ordre placeret inden klokken 15.30 på hverdage kommer afsted samme dag:)

MVH
SoundStoreXL

ALDRIG KØB

ALDRIG KØB!!. Jeg købte en studio mate mikrofon og da den kom var der ridser over ALT. Der kommer INTET andet med end mikrofonen. Jeg skriver så til dem, og siger de skal sende mig et kabel. OG SÅ SENDER DE DET FORKERTE.

8 luglio 2025

Hej Victor

Først og fremmest – vi er oprigtigt kede af at høre, at din oplevelse med os ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis aldrig meningen, at man som kunde skal sidde tilbage med en følelse af skuffelse.

Du har købt en mikrofon fra vores OUTLET-kategori, hvor det fremgår i både produktnavn og -beskrivelse, at der kan være kosmetiske brugsspor, og at original emballage og tilbehør – som kabler – ikke nødvendigvis medfølger. Det beklager vi, hvis det ikke har stået tydeligt nok for dig.

Da du kontaktede os omkring det manglende kabel, ønskede vi at imødekomme dig bedst muligt og sendte derfor et XLR-kabel, som passer til mikrofonen.

Vi kan dog sagtens forstå, hvis det alligevel ikke levede op til dine forventninger, da det kræver et eksternt lydkort for at kunne tilsluttes direkte til en computer – og vi beklager, hvis kommunikationen omkring dette ikke har været tydelig nok.

Hvis du ikke længere ønsker at beholde produktet, er du naturligvis meget velkommen til at returnere det på vanlig vis – vi står klar til at hjælpe dig videre med det.

Venlig hilsen Mads//SoundStoreXL

Valutata 1 stelle su 5

Fake it till you make it

Øv at jeg skal være en af de "sure" personer men.

Jeg bestilte en Pioneer DDJ-FLX4 d. 16. juni. I ordrebekræftelsen stod der tydeligt “1 dags levering” – perfekt, troede jeg....

I dag (2. juli) har jeg stadig intet modtaget. Jeg skrev til kundeservice for en konkret leveringsdato; svaret lød: “Måske midt i juli.” Det kan jeg naturligvis ikke bruge til noget.

Som “kompensation” tilbød de en mikrofon eller højtaler, men det er præcis de produkter, de lige nu giver gratis med alle FLX4-ordrer. Så det er ikke en kompensation – det er bare kampagnen, som alle får.

Jeg har arbejdet hos og med mange e-commerce-virksomheder og bakker 100 % op om dansk onlinehandel, men det her er desværre et klassisk eksempel på, hvordan man ikke skal gøre det:

Leveringstider holder ikke.

De lager- og leveringstal, der vises på shoppen, virker ikke koblet til et ERP-system – de ligner fiktive tal.

Kommunikation og kundeservice er langsom og upræcis.

Min anbefaling: Hvis du overvejer at købe noget her, så tjek andre butikker – evt. fra Tyskland. Du får samme pris, samme garanti og samme forbrugerbeskyttelse – men måske en mere gennemsigtig og professionel oplevelse.

Jeg ville ønske, jeg havde vidst det på forhånd. Øv
(Har annulleret min bestilling i dag)

2 luglio 2025

Hej Sebastian

Tak for din anmeldese.

Vi er selvsagt meget kede af den oplevelse du har haft, men det gør os endnu mere kede af det når du får det til at fremstå som om vi overhovedet ikke har været lydhøre og har villet hjælpe dig. For det er bestemt ikke sandheden.

Jeg har gennemlæst alle korrespondancerne igennem som vi har haft og det korte af det lange er at vi tilbudt dig flere forskellige kompensationer som du alle har afvist.
Det er korrekt at vi efter at have tilbudt dig dette har været nødsaget til at lave det til en kampagne da Pioneer DJ desværre har brændt os af over flere omgange og leveringstiden derfor er blevet extra lang. Men det ændre jo ikke på at vi har tilbudt dig kompensation også før kampagnen.
Der er ingen fiktive lagertal på vores hjemmeside, men lige nu er leveringstiden på bestillingsvare en gennemsnitudregning, som vi manuelt skal rette. Dette er i udarbejdelse til at blive mere automatiseret så det kan blive så korrekt og retvisende som muligt.

Med hensyn til kommunikationen kan jeg se at du har fået svar samme dag på alle dine henvendelser. Det kan næppe gøres meget bedre.

Endnu engang så beklager vi forløbet.

Valutata 1 stelle su 5

En person uden navn brød sig ikke om…

En person uden navn brød sig ikke om min anmeldelse her den anden dag. Jeg har returneret nogle uåbnede varer få dage efter købet.

Jeg har selv betalt fragten, jeg har sendt email ved ordrenummer, så det er ret åbenlyst, hvad det handler om

Men nu synes denne person uden navn, at jeg skal generes, fordi jeg ikke har fulgt firmaets retningslinier for retur - noget med at bruge en returlabel osv.

Jeg har sparet firmaet for fragt. Hvor dybt kan man synke?

19 maggio 2025

Kære Michael

Endnu engang tak for din anmeldelse.

Vi er bestemt ikke ud på at genere dig. Grunden til du får en standard mail om at følge vores retur procedure er at vi har erfaring med at ikke alle fragt firmaer kan finde ud af at levere direkte til vores lager. Derfor ville vi tilbyde dig at du kunne købe en billig returlabel via vores hjemmeside så vi sikrede den nåede rigtigt frem.

Pakken er dog heldigvis kommer sikkert frem og de returnerede varer er blevet refunderet.

MVH
SoundStoreXL

Hurtig og professionel håndtering

Handlede for første - men ikke sidste gang hos SoundStoreXL.com
Ordren blev behandlet hurtigt og effektivt - og igennem hele forløbet var hele håndteringen godt dokumenteret igennem mails.
Dem kan man trygt handle hos.

24 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Verdensklasse service til alle - høj som lav

Jeg skulle bruge en gave til min søn, til hans e-trommesæt, men var i tvivl om hvilket produkt der var det bedste. Jeg havde søgt på flere webshops, men uden at kunne få en ordentlig kundeservice. Det kunne jeg til gengæld hos SoundStoreXL.

Selvom jeg ikke skulle lave en stor handle, fik jeg en super service, guidning til den bedste løsning, ærlig rådgivning, i forhold til setup og det brug der skulle være. medarbejderen var sød, imødekommende og super dygtig. Og så er det skønt at blive serviceret af et menneske, frem for en chatbot som konkurrenterne bruger.

25 aprile 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più