SUPRA Headphones || Sound by Sweden AB Recensioni 15

1. Azienda di elettronica
  2. Negozio di impianti Hi-fi
  3. Internet point

Scritti dall'azienda

Sound by Sweden today consists of a collection of innovators and engineers with its roots from the Swedish technology company Jenving Technology, world-renowned for its audio and video cables under the SUPRA Cables brand. Technical know-how and experience are mixed with new and innovative technology, which results in cutting-edge products of absolute world class. Unique material choices, technically anchored design and new innovative technology permeate the entire production chain, from idea to finished product.

3,9

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans klart och bra ljud men…

Snabb leverans klart och bra ljud men micken är inte så bra när man är på bullriga miljöer

30 marzo 2026

Risposta di SUPRA Headphones || Sound by Sweden AB

Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter och vi är glada att höra att du är nöjd med dina hörlurar!

Bra ljud

Bra ljud, men passformen sådär.

27 marzo 2026

Risposta di SUPRA Headphones || Sound by Sweden AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ljudet.

Helt ok

Snabb leverans. Produkten känns robust och är snyggt utformad.

På plussidan:
Batteritid
Ljudprofilen är ganska bastung så musiken blir kul att lyssna på
Många alternativ för inpassning i örat

Minus:
Noice cancelling är väldigt begränsad. Köpte dom att ha i gymmet men musik ovh andra ljud läcker igenom.
Betydligt sämre NC än mina AirPods Pro 1 (dom två efterföljande modellerna har mycket bättre än Pro 1)
Vid telefonsamtal tycker motparten att jag hörs dåligt och ”långt borta”

Totalt sett ganska besviken. Hade inte köpt igen.

19 febbraio 2026

Risposta di SUPRA Headphones || Sound by Sweden AB

Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter.

Mycket nöjd

Har inte hunnit använda dom mer än ett par timmar men är väldigt nöjd med ljudet, passformen är bra och dom jag jag hunnit prata med tycker samtalet har hörts bra. Mycket nöjd med andra ord och ser fram emot testa dom mer under träning och jobbet.

27 febbraio 2026

Risposta di SUPRA Headphones || Sound by Sweden AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd.

Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans och grymt bra lurar.

Snabb leverans och grymt bra lurar.
Dock minuspoäng på att appen inte fungerar som den ska, men det är inte företagets fel

23 febbraio 2026

Risposta di SUPRA Headphones || Sound by Sweden AB

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att både leveransen och hörlurarna motsvarade dina förväntningar.

Valutata 4 stelle su 5

Den aktive støjreduktion (ANC) er i…

Den aktive støjreduktion (ANC) er i topklasse. Den fjerner effektivt den dybe rumlen fra bussen eller støjen fra kaffemaskinen.
De sidder klippefast. Selvom jeg løb en tur i blæsevejr, rykkede de sig ikke en millimeter. Batterilevetiden holder, hvad den lover

25 febbraio 2026

Risposta di SUPRA Headphones || Sound by Sweden AB

Tack för ditt fina omdöme samt att du tog dig tid att dela din upplevelse. Mycket uppskattat!

Snabb leverans.

Snabb leverans.

17 febbraio 2026

Risposta di SUPRA Headphones || Sound by Sweden AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.

Ljud och komfort

Ljud, komfort, användarvänlighet, köp och leverans får alla 5 stjärnor.
Hade man kunnat så blir det en extra för att det även går att köpa bara charging case i reserv vid behov vilket kan förläng livet på de trådlösa.

27 febbraio 2026

Risposta di SUPRA Headphones || Sound by Sweden AB

Tack för att du delar med dig Patrik!

Valutata 3 stelle su 5

Det har lossnat en del från ena luren…

Det har lossnat en del från ena luren redan

23 febbraio 2026

Risposta di SUPRA Headphones || Sound by Sweden AB

Tack för att du delar din upplevelse. Det du beskriver är självklart inte den standard vi strävar efter. Vi vill gärna undersöka detta vidare – kontakta oss på support@soundbysweden.se så hjälper vi dig vidare.

Valutata 1 stelle su 5

Årets mest dumsnåla packning!

Måste bara gratulera SoundbySweden! Att sälja hörlurar för 1300 kr och sen tro att ett tunt, billigt plastkuvert är det bästa sättet att frakta dem på är inget annat än ett genidrag. Verkligen "premium".

Stort tack för att ni sparade in några kronor på emballaget på bekostnad av min trygghet som kund.

Resultatet? Påsen var helt tom när den kom fram.

Nu får Klarna städa upp efter er eftersom köpet är hävt.

Vill ni faktiskt ha en vara som levereras i en riktig kartong? Köp ett annat märke som inte tror att teknikartiklar är postorder-strumpor.

Rekommenderas inte! 👎

17 febbraio 2026
Non scritta su invito

Risposta di SUPRA Headphones || Sound by Sweden AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi ser mycket allvarligt på det du beskriver – en försändelse som anländer tom är naturligtvis helt oacceptabelt.

Våra leveranser ska nå fram säkert och korrekt, och vi kommer att följa upp detta omgående tillsammans med transportören för att förstå vad som hänt.

Vänliga hälsningar, Sound by Sweden Support

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più