Jeg arbejder på kontor til daglig med mange timer i kontorstolen, hvilket har gjort at jeg nu døjer med smerter i lænden, jeg bruger lændebæltet hver eneste dag og kan mærke en stor forandring!

har købt en nakke massage som helt sikkert er pengene værd. der ud over var der helt fantastisk god behandling samt god oplæring i produktet en handel hos Soull vil man aldrig fortryde

I kunne godt have oplyst, at I havde ferie, så man ikke gik og ventede i rigtig lang tid og nåede at blive bekymret over, hvor ens vare blev af.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,2

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kære Henrik,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde vores produkt og leveringstid. Vi er glade for at høre, at alt gik som det skulle, og at du modtog din ordre hurtigt.

Hos Soull stræber vi altid efter at levere en høj kvalitet af vores produkter og en pålidelig leveringstjeneste til vores kunder, så det er fantastisk at høre, at vores indsats har givet dig en god oplevelse.

Hvis du har brug for hjælp med noget i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Tak igen for din anmeldelse, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Soull - Kundeservice

Det var dejligt at vi fik pakken så…

Det var dejligt at vi fik pakken så hurtigt . Og den unge mand som fik den er glad for den . Den støtter. Lige hvor den skal . Kan varmt anbefales .

16 marzo 2023

Kære Nellie,

Tak for den positive anmeldelse af vores produkt og leveringstid. Vi er glade for at høre, at du modtog din ordre hurtigt, og at den unge mand, som modtog produktet, er glad for det og finder det støttende.

Hos Soull sætter vi en ære i at tilbyde kvalitetsprodukter og en pålidelig leveringstjeneste til vores kunder. Vi er glade for at høre, at vores indsats har givet en positiv oplevelse.

Endnu engang tak for din anmeldelse, og vi håber at have muligheden for at betjene dig igen i fremtiden.

Soull - Kundeservice

Vil lige sige købte min lille lyserøde…

Vil lige sige købte min lille lyserøde soull for at hjælpe mig med min hovedpine - den har hjulpet mig super mange gange, men det bedste var hertil morgen hvor jeg efter en lang nat med smerte i min arm, ikke kunne være nogen steder - fik ide om den kunne hjælpe mig her også. Sad med dens dejlige varme inpulser i 15 min, hvorefter jeg kunne bevæge min arm uden smerter. Jeg anbefaler varmt denne til alle.
Tak

22 marzo 2023

Kære Susie,

Tak for den fantastiske anmeldelse af vores Soull-produkt. Det er dejligt at høre, at det har hjulpet dig med at lindre dine smerter. Det er netop vores mål med vores produkter, at de kan hjælpe vores kunder med at forbedre deres livskvalitet.

Vi sætter en ære i at tilbyde produkter af høj kvalitet, som kan hjælpe vores kunder med forskellige sundhedsmæssige udfordringer. Det er fantastisk at høre, at Soull-produktet har hjulpet dig og gjort en forskel for dig.

Endnu engang tak for din anmeldelse og anbefaling af vores produkt, og vi håber at have muligheden for at betjene dig igen i fremtiden.

Alt fungerede fint

Alt fungerede fint, jeg er meget tilfreds

17 marzo 2023

Kære Bente,

Tak for din anmeldelse! - Dejligt at hører, du er tilfreds med vores produkt.

Ok tilfreds

Vi mangler en brugsanvisning på dansk

24 febbraio 2023

Hej Dorte,

Tak for din anmeldelse.

Er glad for at hører, du er nogenlunde tilfreds med vores produkt.

Da vores produkt er nyt, har vi endnu ikke en brugsanvisning på dansk, men dog på engelsk, da det er et internationalt sprog.

Du/I er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er spørgsmål til vores produkter.

Soull - Kundeservice

It is a very good product

It is a very good product, really useful!

8 marzo 2023

Hey Fanni,

Thank you, for your review on our product! :)

Wish you a good day!

Best,
Soull

Fantastisk lændebælte, kan anbefales til andre som døjer med smerter i lænden!

7 febbraio 2023

Hej Jannik,

Tak for din anmeldelse!

Er glad for at hører, vores bælte hjælper dig og gør din arbejdsdag bedre!

Soull - Kundeservice

har købt en nakke massage som helt…

har købt en nakke massage som helt sikkert er pengene værd.
en handel hos Soull vil man aldrig fortryde

16 febbraio 2023

Hej Casper,

Tak for din anmeldelse!

Er glad for at hører, at du er tilfreds med vores nakkemassage!

Soull - Kundeservice

Når man betaler for at få det leverede …

Når man betaler for at få det leverede hjem til sin adressen og man så skal hente det alligevel i næsby

1 febbraio 2023

Hej Torben,

Det er selvfølgelig ikke okay!

Det har ikke været min viden, at pakken ikke, er blevet leveret / prøvet, at blive leveret hjem til dig, da du har betalt for det. Dette beklager jeg, da jeg har anmodet om det. Det skal du selvfølgelig ikke betale for!

Jeg har derfor refunderet det, som du har betalt for hjemmelevering tilbage, da du ikke skal betale for noget, som du ikke har fået.

Jeg håber du bliver glad for bæltet.

Lasse

hurtigt respons på mail når man har…

hurtigt respons på mail når man har spørgsmål, og fik min vare få dage senere virkelig godt god oplevelse

5 febbraio 2023

Hej Nadja,

Tak for din anmeldelse! - Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og produkt.

Lasse