Snel verzonden. De riem en halsband waren precies zoals op de site gezien. En er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij en wat snoepjes voor de hond. Een lieve leuke website met leuke sets
Bedankt voor de snelle levering. Wishy en Mollie zijn heel blij met hun anti-teken ketting. Nou ja, Wishy met de koekjes En Mollie vindt het onzin want op haar kale lijf komt geen teek. Ik vin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik had twee prachtige tuigjes besteld die helaas een maatje te groot waren. Super fijn contact over de mail waar met mij werd meegedacht en een alternatief geboden werd. Top service en echt prachtig,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Leuk pakketje, goed aangekomen. De andere hond rook meteen al de snackjes. Weet alleen niet of het de juiste maat is want puppy’s groeien snel en de mijne komt pas binnen bij 9 weken, maar dat is so... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Soof's Pet Supplies draait alles om stijl, comfort en kwaliteit voor je hond. Wat ons écht onderscheidt, is onze eigen, zorgvuldig ontworpen collectie tuigjes, riemen, halsbanden en bankkleden. Elk product in onze lijn is met oog voor detail en functionaliteit ontwikkeld, zodat jij en je hond niet alleen goed voor de dag komen, maar ook kunnen rekenen op comfort en duurzaamheid. Onze tuigjes zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch en comfortabel, ideaal voor dagelijkse wandelingen of actieve uitstapjes. De riemen en halsbanden sluiten daar perfect op aan, met stevige materialen, veilige sluitingen en stijlvolle kleuren die je niet overal tegenkomt. Daarnaast bieden we luxe bankkleden aan die niet alleen je meubels beschermen, maar ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je interieur. Ze zijn wasbaar, comfortabel én passen perfect bij de rest van onze collectie. Als kleine onderneming hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en persoonlijk contact. We pakken alles met zorg in en denken graag mee als je advies nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar iets praktisch, iets moois , of allebei? Bij Soof’s Pet Supplies ben je aan het juiste adres.
Paesi Bassi
- info@soofspetsupplies.nl
- soofspetsupplies.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Eerst online goed advies gehad…
Eerst online goed advies gehad bestelling vandaag aangekomen prachtig product netjes verpakt en leuk persoonlijk kaartje erbij

Risposta di Soof's Pet Supplies
Topkwaliteit en service met een pootje extra
Wat een fijne webshop! De spullen van Soof’s Pet Supplies zijn mega leuk en van topkwaliteit. Ik twijfelde even over de maat voor Kai, maar juist daardoor ben ik zó goed geholpen: snel en fijn contact, duidelijke antwoorden en echt meedenken. Je wilt natuurlijk het allerbeste voor je hondenkind. De levering was ook nog eens supersnel.
Kai paradeert nu trots rond in zijn outfits (duidelijk fan 🐶😄) en deze dogmom is minstens zo blij. Absoluut een aanrader!

Risposta di Soof's Pet Supplies
Al meerdere bestellingen gedaan, en elke keer....
Al meerdere bestellingen gedaan en elke keer mooi ingepakt en echt snel geleverd. Het is elke keer een feest om open te maken!
Bij een tuig wist ik de maat niet zeker. Ik ben toen vriendelijk geholpen, ze dacht persoonlijk mee en nu heb ik een mooi passend tuig.
De producten zijn zo mooi en tijdloos. Lekker zacht en super licht, voor mijn hond is het dragen van zo'n tuig ook iedeaal dat je bij de nek open kan, dan hoeft het niet over zijn hoofd.
Ik heb het tuig al meerdere keren gewassen en het blijft een mooi tuig, de riem ook.

Risposta di Soof's Pet Supplies
Fijne webshop met goed contact
Wat een fijne webshop! Ik heb zelf een hond met een lange rug dus een goed passend tuigje vinden kan best moeilijk zijn. Er is makkelijk contact te leggen met de webshop voor vragen en zo had ik binnen een kwartier het juiste tuigje en maat! Echt super fijn contact gehad! Ook de levering was echt super snel. En het tuigje zit hem echt prachtig!! Super blij mee!

Risposta di Soof's Pet Supplies
Zeer zeker aan te bevelen!
Super tevreden over Soof's peter supplies. Vlotte verzending en binnen 1 werkdag in huis.
Zeer vriendelijke mensen achter dit bedrijf! Onze hond is helemaal blij net zoals wij met haar nieuwe outfit!

Bank kleed gekocht voor Dex
Bank kleed gekocht voor Dex, mooi en goede kwaliteit en dex is er dol op.

Super aankopen!
Inmiddels drie tuigjes gekocht en twee riemen. Super mooie degelijke kwaliteit, mooie stoffen. Pasvorm top. De pakketjes zijn echt als een cadeautje verpakt en ook nog eens lieve mensen met een hele goede service! Ik koop hier heel graag nog een keer.

Super blij met Soof’s ❤️
De kwaliteit van de riemen en tuigen is top! Zelfs voor mijn sterke Amerikaanse Bulldog. Altijd snelle verzending en als ik vragen heb wordt ik altijd super vriendelijk geholpen.

Super enthousiast
Wij kopen al een lange tijd bij Soof's Pet Supplies en hebben ondertussen elk tuigje al gekocht hihi, zo tevreden zijn wij! En ze zien er allemaal nog helemaal top uit. Lekker spelen en vuil worden, dan de was in en ze zijn gelijk als nieuw! Zeker en vast een gigantische aanrader!!🩷
De eigenaresse is ook super vriendelijk en behulpzaam, je kan haar altijd contacteren en ze zal je altijd goed informeren en helpen bij je keuze! Wij zijn fan😊

Super service
Super service, snelle levering en producten van kwalileit. Alle harnasjes, leibanden, speelgoedjes zijn super!

Prachtige collectie
Prachtige collectie! Bij Soofpetsupplies willen ze het beste voor je grote vriend. Snelle levering door liefdevolle mensen.

Koop hier je tuigjes!
Ik ben ontzettend blij dat ik Soof’s Pet Supplies heb ontdekt.
Alles wat ze verkoopt is echt hele goede kwaliteit.
Wij hebben al heel veel sets van haar en gebruiken niks anders meer!
Kortom; super blij mee.

Risposta di Soof's Pet Supplies
SoofsPetSupplies zeker een aanrader.
SoofsPetSupplies heeft kwalitatieve tuigjes, halsbanden, poepzakhouders en meer, die er ook nog eens mooi uitzien. Ik zelf heb al meermaals besteld en ik ben nooit teleurgesteld. De eigenaar helpt je met het kiezen van de juiste maat en staat altijd open om je advies te geven. Zelf ben ik enorm fan van de teddy en velvet collectie, omdat deze super zacht zijn en nog eens lekker zacht zijn in de hand. Ik vind dit zeker een aanrader!