Snelle levering, kussen is makkelijk aan te passen. Het is even zoeken naar de juiste hoeveelheid vulling, maar geen nu hoofdpijn meer of zere nek na het slapen. Eerst 1 gekocht om uit te proberen, n... Leggi di più
De dikte van de kussen verdwijnt niet zalig! Als je er in ligt dan voelt het aan alsof je word vastgehouden door een wolk zo zalig en relax gevoel ever! Je krijgt veel steun en word direct aangepast a... Leggi di più
Super fijn geslapen op de dreamfoam die ik aan heb kunnen passen naar mijn eigen wens. Waar ik bij mijn vorige kussen steeds bleef zoeken naar de koele kant hoeft dit door de ice silk technology van d... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Somora is elk hoofdkussen een unieke reis naar droomland. We begrijpen dat slaap een persoonlijke ervaring is, daarom hebben we onze kussens ontworpen om zich aan te passen aan jouw unieke behoeften en slaapstijl. Met een aanpasbare dikte en een vulling van versnipperd traagschuim, bieden onze kussens niet alleen comfort maar ook ondersteuning om nekklachten te verlichten. De innovatieve tijk met een warme en koele kant zorgt voor een frisse en comfortabele nachtrust, elke keer weer. Somora: The Road to Dreamland.
Paesi Bassi
- somora-sleep.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Geen hoofdpijn meer
Eerst 1 gekocht om uit te proberen, nu twee erbij besteld.
Je kan het kop kussen zelf aanpassen…
Je kan het kop kussen zelf aanpassen naar je eigen behoefte
Ik heb op mijn Somora kussen 5 nachten…
Ik heb op mijn Somora kussen 5 nachten op geslapen, het bevalt mij uitstekend, door dat je het kunt aanpassen naar jou slaapritme ben ik erg blij mee, ik hebt mijn vrienden en familie aangeraden voor tot nu toe de beste kussens.
Groetjes,
Kris Gayadin
Prima kussen
Fijne kussens die goed in model blijven.
Top kussens
Top kussens! Mijn slaap is zeker verbeterd sinds ik op dit kussen slaap. De ondersteuning is perfect. Aanrader voor iedereen die zijn nachtrust wil verbeteren!
Hele fijne kussen
Hele fijne kussen, mijn nekklachten zijn direct verdwenen! Aanrader voor iedereen
De kussens zijn heel comfortabel het…
De kussens zijn heel comfortabel het zakt niet in, waardoor je geen ingezakte kussen krijgt na een maandje gebruik.
Echt een aanrader en waar voor je geld!
Eindelijk van m'n nekklachten af!
Heb al bijna een jaar last van nekklachten en wist als maar niet waardoor dit kwam. Echt alles geprobeerd, maar dit kussen heeft voor mij echt het verschil gemaakt. Nu een paar weken en slaap echt veel fijner en dieper. Was ook nog eens binnen een dag binnen!
Lekker kussen
Snelle levering en de kussens liggen…
Snelle levering en de kussens liggen heerlijk.
Goed product!
Nekklachten na jaren weg
Mijn moeder is eindelijk van haar nekklachten af tijdens het slapen.
"Goede kwaliteit kussen
"Goede kwaliteit kussen, snelle reactie en betrouwbaarheid bij levering."
Veel comfort en past aan alle posities
Mijn ideale kussen
De erg duidelijke instructies in combinatie met het goede product/materialen zorgen er voor dat ik weer kan genieten van een fijne nacht rust. Na afgelopen tijd vele kussens te hebben geprobeerd heb ik eindelijk mijn ideale kussen gevonden, 5 sterren zijn dan ook op zijn plaats!
Nekklachten verholpen door Somora Sleep
Ik was al een tijd opzoek naar een perfect kussen voor mij. De een is te dik de ander te dun.. Toen kwam ik uit bij Somora Sleep. Dit kussen is perfect voor iedereen. Dit kussen heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer wakker word met nekklachten! Een echte aanrader.
De dream foam van Somora is echt…
De dream foam van Somora is echt precies het kussen wat ik nodig had voor mijn nekpijn. Ik kan zelf beslissen hoe dik het kussen is waardoor het perfect slaap. Aanrader dus!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.