Blijkbaar zijn ze bankroet. dus zal mijn voorschot niet meer terug zien vrees ik. een offerte aangevraagd een voorschot betaald. dan hebben ze mij laten weten dat ze de batterij niet kunnen... Leggi di più
Er is meer Customer Service on Board tegenover een half Jaar Geleden......Eindelijk ! Ik zit nog we met enkele pijnpunten....zien van details van laden via datalogger en lanbox op mijn GSM..... Va... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel aangenaam verrast door de vlotte afhandeling van heel het proces. We zijn enorm tevreden met onze nieuwe zonnepanelen en thuisbatterij van Soly. Vanaf het eerste gesprek tot aan de installatie he... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Soly België
Scritti dall'azienda
We zijn hard bezig om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. We zetten de zon weer op 1!
Al bijna 10 jaar maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk.
Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en mee wil bouwen aan de duurzame wereld van morgen. Daarom geven wij u advies dat helemaal afgestemd is op uw situatie én leveren we duurzame zonnepanelen met het hoogste rendement. En ook nog eens heel betaalbaar! Met installatieteams door heel Vlaanderen garanderen we dat u zo snel mogelijk geniet van uw eigen zonne-energie.
Frankrijklei 119, 2000, Antwerpen, Belgio
- 033 75 02 90
- support@soly.be
- soly.be
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Asheq - Soly België
Mijn contactpersoon, Asheq, is een op en top vriendelijke kerel met een hart voor de klant. Tijdens het eerste contact deed hij mooi de werkwijze van Soly uit de doeken middels een powerpoint presentatie.
Er zit genoeg tijd tussen de follow-up gesprekken, zonder dat de lead koud wordt.
Keep it up!

Gesprek met Asheq
Ik had een gesprek met Asheq. Hij is een aangename gesprekspartner en doet zijn best om al je vragen genuanceerd en eerlijk te beantwoorden.

hard selling
Het is weliswaar, vanuit jullie standpunt, bijzonder efficient om een offerte te maken enkel op basis van foto's en een videogesprek. Maar dit is niet de manier om een vertrouwensband op te bouwen met de potentiele klant. Indien jullie het niet de moeite vinden om ter plaatse te komen, zoals velen van jullie collega's doen, is het voor mij niet de moeite om jullie een opdracht toe te vertrouwen. Ik blijf met het gevoel dat jullie aan "hard selling" doen.
Mei-Bou Cheung heeft goed werk geleverd tijdens het video gesprek, binnen de beperking van jullie manier van werken.
Terloops: de staat van ons dak heeft hier niets mee te maken. Het is echt niet professioneel om jullie frustratie over een negatieve beoordeling op die manier af te reageren.

Risposta di Soly België
krijgt een zeer goede uitleg gekoppeld aan een vriendelijke ondersteuning
behulpzaam gekoppeld aan een zeer goede uitleg

Slechte installatie en communicatie
Onze zonnepanelen zijn geïnstalleerd op 31/01/2021.
Ondertussen, vier maand (03/05/2023) en een eerste ingebrekestelling later, is de installatie nog niet in orde...
- blijvende foutmelding en dus niet werken van de zonnepanelen, zelfs na een tweede bezoek van de installateur
- geen keuring van de zonnepanelen, mits meermaals beloofd
- gebrek aan communicatie, steeds de vermelding 'we geven dit door', zonder vooruitgang sinds eind januari
Onze raad: bestel uw zonnepanelen ergens anders.

1 gesprek ok, maar afhandeling NOK
1ste gesprek perfect, Verkoper wist waar hij over sprak, ik heb moeilijk dak. ook goede korting gekregen als ik snel besliste. Da kwam de vraag voor een voorschot, maar deze heb ik in twijfel getrokken omdat ik nog vragen had over offerte. ivm extra kosten die zouden kunnen komen. Dus akkoord met verkoper om voorschot niet te betalen tot antwoordt van technische dienst. Wel herinnering gekregen om voorschot te betalen. Mail gestuurd met melding akkoord van verkoper om voorschot niet te betalen tot antwoord technische dienst. Maar daar tot op heden nog geen reactie gekregen. Dus wij zijn in blijde verwachten en hopen dat dit toch gaat goedkomen om de panelen en batterij geplaatst te krijgen.

Zeer vlotte installatie
Zeer vlotte installatie. Geen problemen ondervonden. Afspraken duidelijk op voorhand gecommuniceerd en nageleefd.

Risposta di Soly België
De mensen van Soly waren eerlijk en…
De mensen van Soly waren eerlijk en oprecht en bekeken steeds alle mogelijkheden.

Zeer aangenaam contact
Zeer aangenaam contact via videocall. Zeer duidelijke uitleg. Gunstige voorwaarden.

Risposta di Soly België
Bestelling en plaatsing zijn vlot…
Bestelling en plaatsing zijn vlot verlopen.

Komen afspraken niet na
Komen afspraken niet na, planning dat in de honderd loopt, contact zeer moeilijk bereikbaar
Zou 0 sterren geven als het kon

Risposta di Soly België
De installatie en de afspraken errond…
De installatie en de afspraken errond verliepen heel vlot. Het enige spijtige is dat de installatie te laat was om nog aanspraak te maken op de premie van de overheid voor de batterij.

Zeer volledig gesprek
Sander heeft de tijd genomen om alles heel goed uit te leggen omdat ik ook geïnteresseerd ben wat de verschillende mogelijkheden zijn op technisch vlak. Hij had 45' voorzien (standaard), maar die volstonden niet. Daarom heeft hij een uurtje later nog een 2e gesprek ingepland, zodat alles tot in de details kon worden besproken. Helemaal top!

Installatie zonnepanelen
Alhoewel wij nog wachten op de levering en installatie van de batterij, zijn wij wel heel tevreden over de installatie van de zonnepanelen dat reeds plaatsgevonden heeft. De installatie werd uitgevoerd door vriendelijke en bekwame ploegen.

Risposta di Soly België
Eerlijk maar te weinig opties
Uitleggen maar duidelijk , te weinig andere keuzemogelijkheden

Na 5 weken nog geen aansluiting van onze zonnepanelen
De plaatsing van de zonnepanelen ging vlot. Helaas wat er een foute kabel bij de omvormer geleverd en wachten we al weken tot de aansluiting zodat we kunnen genieten van gratis stroom.
Veel beloven maar er komt niks van in huis en dan durven jullie afgelopen week nog iemand te laten bellen of we tevreden zijn. Wat een grap 🤪
Jullie kunnen contact opnemen met mijn echtgenoot op 0479 756 560

Risposta di Soly België
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.