Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jak dla mnie Bomba. Korzystam z Lions mane oraz jestem bardzo zadowolony z jakości produktu jak i efektow(odmieniła moje życie bezpowrotnie.. czuję się jak za czasów gimnazjum) Leczy depreche,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeżeli chodzi o dostawę, bardzo szybko, zamówienie złożyłem w niedzielę, produkt miałem we wtorek. Cały czas byłem informowany wiadomościami email, o aktualnym statusie przesyłki. Natomiast produkt... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ze względu na inwentaryzację sklepu, o której nie doczytałam na stronie internetowej, przesyłka opóźniała się. Napisałam maila z pytaniem kiedy dostanę zamówienie i bardzo szybko dostałam odpowiedź. S... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Firma oferuje jakościowe produkty w głównej mierze na naturalnych składnikach, zamówiony przeze mnie lions mane już po pierwazych użyciach daje efekty a to dopiero początek. Wysyłka nawet tak małej pa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti fitoterapici
  2. Negozio di integratori per lo sport

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Solve Labs tworzy suplementy inspirowane inteligencją natury. Z najwyższej jakości składników roślinnych i grzybowych przygotowujemy autorskie mieszanki, które wspomogą Cię w realizacji zakładanych celów.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Sprawna i profesjonalna obsluga kienta

Sprawna i profesjonalna obsluga kienta. Jakość towaru na najwyższym poziomie. Polecam

13 maggio 2022

Risposta di Solve Labs

Dziękujemy za pozytywną opinię i zachęcamy do sprawdzenia przy następnym zamówieniu naszych nowości - ekstraktów z grzybów w kapsułkach :)

Git!

Spoko luzik!

6 maggio 2022

Risposta di Solve Labs

Luzik jak to po grzybkach :)

Sklep godny polecenia każdemu

Sklep godny polecenia każdemu, wzorowe podejście do klienta.

4 maggio 2022

Risposta di Solve Labs

Dziękujemy! Mamy nadzieję, że wrócisz z kolejnym zamówieniem i polecisz nas swoim znajomym :)

Super

Super produkty

11 aprile 2022

Risposta di Solve Labs

Dziękujemy za pozytywną opinię i zachęcamy do sprawdzenia przy następnym zamówieniu naszych nowości - ekstraktów z grzybów w kapsułkach!

Jak dla mnie Bomba

Jak dla mnie Bomba.
Leczy depreche, wycisza, koncentruje, dobra dla zwolenników roślinosći (równowaga do innych substancji które np przymulaja)
Szybka wysyłka, łatwy kontakt, miła Pani, cena co do jakości jak dla mnie w sam raz..
Polecam 10/10

11 aprile 2022

Valutata 5 stelle su 5

Grzybki jak najbardziej na plus

Grzybki jak najbardziej na plus. Poczułem różnice po wypiciu porannej kawy. Miałem czystą głowę i dużo energii aż do 22 godziny. Przyjmuje systematycznie z poranną kawą. Polecam

10 aprile 2022

Risposta di Solve Labs

Cieszymy się, że odczuwasz pozytywny wpływ naszych produktów - polecamy przetestować nie tylko grzyby, ale także kolagen i elektrolity :)

Go Solve Labs!

Bardzo sprawne transakcje. Wiele możliwości zapłacenia.
Produkty bardzo dobrej jakości.

Obsługa klienta

Odpowiedzi na zadane pytania były udzielane błyskawicznie i szczegółowo. Produkty bardzo dobrej jakosci, chociaż na rynku jest dużo tańszych wersji to jakość produktów się broni

Risposta di Solve Labs

Dokładnie takie są nasze wartości - najwyższa z dostępnych jakość potwierdzona badaniami, a nie produkt słabej jakości w niskiej cenie. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że nasi Klienci potrafią to docenić :) Zachęcamy do sprawdzenia przy następnym zamówieniu naszych nowości - ekstraktów z grzybów w kapsułkach!

Szybka i profesjonalna obsługa/porada

Szybka i profesjonalna obsługa/porada. Błyskawiczna dostawa! Piję od ponad miesiąca Lions Mane i czuję mniejsze zmęczenie psychiczne. Jak dla mnie super dlatego, że można pić grzybka z kawą (o kawie zawsze pamiętam).

Risposta di Solve Labs

Oczywiście z kawą Solve Labs Organic Peru smakuje najlepiej :) Dziękujemy za opinię i zachęcamy do sprawdzenia przy następnym zamówieniu naszych nowości - ekstraktów z grzybów w kapsułkach :)

polecam w 100%

Risposta di Solve Labs

Dziękujemy za polecenie i zapraszamy do sprawdzenia przy następnym zamówieniu naszych nowości - ekstraktów z grzybów w kapsułkach :)

Wszystko super!

Wszystko super! Szybka wysyłka, produkty najwyższej jakości ;) Jestem mega zadowolona.

Risposta di Solve Labs

Dziękujemy za bardzo pozytywną opinię i zachęcamy do sprawdzenia przy następnym zamówieniu naszych nowości - ekstraktów z grzybów w kapsułkach :)

Doskonałe

Super jakość sprzedawanych produktów

Risposta di Solve Labs

Najwyższa jakość suplementów jest dla nas priorytetem. Sprawdź również nasze nowe ekstrakty w kapsułach przy następnym zamówieniu :)

Super

Super zakup i produkty

5 aprile 2022

Wszystko super

Wszystko super, pełna profesja, super produkt!

4 aprile 2022

Super!

Super!
Suplementy dają bardzo szybkie i odnotowywalne rezultaty!

3 aprile 2022

Risposta di Solve Labs

Cieszymy się, że odczuwasz pozytywny wpływ naszych suplementów :) Zachęcamy do sprawdzenia przy następnym zamówieniu naszych nowości - ekstraktów z grzybów w kapsułkach!

Risposta di Solve Labs

Dziękujemy za polecenie i zachęcamy do sprawdzenia przy następnym zamówieniu naszych nowości - ekstraktów z grzybów w kapsułkach :)

Wszystko świetnie

Wszystko świetnie, jakość, dostawa :)

15 marzo 2022

Risposta di Solve Labs

Dziękujemy za Twoją opinię i zachęcamy do sprawdzenia przy następnym zamówieniu naszych nowości - ekstraktów z grzybów w kapsułkach :)

Świetne obsługa

10 marzo 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più