I august 2014 fik vi nyt tag og i den forbindelse lavede SolarPanels en fin beregning af, hvilket solcelleanlæg der ville passe til vores tag. Efter en samtale med Polle fra firmaet, besluttede vi at... Leggi di più
Jeg har jordvarme og bruger el som eneste energikilde. Med ønsket om at blive et 0-energihus kontaktede jeg Polle ved Solar Panels Aps. Jeg havde brug for et dobbeltanlæg, Polle hjalp mig... Leggi di più
Vi var 3 kolleger der købte et anlæg hver 1 stk. 6,1 kw, og 2 stk. 5,3 kw. Vi købte anlægene i gamle dage ( juli 2011 ). SolarPanels Aps var lige startet. Dengang var der kun 2 mand i firmaet... Leggi di più
Bestilte 6 kwp solcelleanlæg 1/5 og det gik i drift 23/5-2012. Det producerer (ca 5%) mere end projekteret. Der er ingen tvivl om at folkene her er rigtigt godt inde i deres stof, både det teknis... Leggi di più
Christiansmindevej 12D, 8660, Skanderborg
- +45 2080 8555
- salg@solarpanels.dk
- solarpanels.dk
Le persone hanno visualizzato anche
SolarPanels - så kan det ikke blive bedre
Min oplevelse med SolarPanels har været yderst positiv.
Vel udført arbejde og ikke mindst en support,
som har været ganske enestående,
mange tak !
Alt er velfungerende.
Kurt Johansen
Jyderup
Leverer som aftalt og retter fejl
Bestilte 6 kwp solcelleanlæg 1/5 og det gik i drift 23/5-2012.
Det producerer (ca 5%) mere end projekteret.
Der er ingen tvivl om at folkene her er rigtigt godt inde i deres stof, både det tekniske, det skatte-tekniske og det juridiske.
Vores paneler lå lidt skævt, og da jeg gjorde deres ledelse opmærksom på det kom de og checkede det og fik rettet op på det uden nogen som helst problemer.
Gamle dage
Vi var 3 kolleger der købte et anlæg hver 1 stk. 6,1 kw, og 2 stk. 5,3 kw.
Vi købte anlægene i gamle dage ( juli 2011 ).
SolarPanels Aps var lige startet. Dengang var der kun 2 mand i firmaet Leif og Polle. Vi bestilte anlægene og vi fik at vide, at vi skulle betale halvdelen før vi fik varen. Vi var måske en smule skæptiske (Aps osv. ), men vi betalte og ventede.
Heldigvis gik alt efter en snor, vi fik varen, installerede dem og alt virkede perfekt.
Købte senere 4 ekstra paneler.
Seriøst firma der ved ALT om solceller.
Så syntes du elregningen spiller en stor rolle, så snak med Polle.
Perfekt og seriøs behandling
Alt leveret til tiden. De har overholdt alle aftaler. Kan varmt anbefales, hvis man ønsker et solcelleanlæg uden bøvl.
Tænker du solceller så tænk Solarpanels
Fin betjening, med personlige opringninger, alle aftaler overholdt, fin response på forespørgsler.
Har fået opsat 30 paneler, og det virker helt igennem som det skal.
Kan absolut anbefales
Billige solcelleanlæg, god rådgivning, gratis solcelle kurser...
6.000 kw peak tyndfilm solcelleanlæg med weblogger installeret og monteret. Lige ud ad landevej. Virkelig glad for den samt at jeg har vælgt Solarpanels.