God kundeservice. Rigtig godt produkt. Til trods for jeg havde lavet forkert bestilling i første omgang, fik jeg min korrekte bestilling indenfor 2 dage.

Super hurtig levering, bestilt i går eftermiddags og kunne hentes I dag lige over middag. Pakket virkelig forsvarligt ind Grunden til jeg er så glad for den hurtige levering er at det var lidt akut... Leggi di più

Gode produkter af høj kvalitet og hurtig levering. Jeg bruger selv Solanum Mud Block Anti muk creme til min hest, hvilket har bevirket, at jeg endelig er kommet muk problemet hos min hest til livs.... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione
  2. Negozio di animali
  3. Negozio per animali

Solanums overordnede ledestjerne er, at dyrene skal have det så godt som muligt. For at understøtte dette formål udvikler og sælger vi tilskudsfoder af høj kvalitet og renhed, som kan forebygge eller lindre mange af de almindelige skavanker, dyr kan lide af, og være supplement til et godt og sundt liv for dyrene. Udover tilskudsfoderet tilbyder vi også en række plejeprodukter, som er med til at understøtte dyrets almene velbefindende.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Gode produkter af høj kvalitet og…

Gode produkter af høj kvalitet og hurtig levering.

4 marzo 2025
Logo di Solanum

Risposta di Solanum

Tusind tak for din anmeldelse 🥰
Fantastisk at høre, at Solanum Mud Block Anti muk creme har hjulpet jer af med muk-problemet!
De bedste hilsner fra Solanum Teamet

God vejledning!

Ringede ind for vejledning omkring indhold i Mega Biotinen da jeg var i tvivl om det kunne bruges til drægtige hopper, den søde man i telefonen ringede straks til en der kunne give 110% svar på de enkelte stoffer i produktet jeg var usikker på. Men der var self intet :-) super dejlig service, og fine produkter- nu glæder vi os til at komme i gang med det!

20 settembre 2022

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. Ville lige prøve på trods af manglende anmeldelser på trustpilot med en lille ordre. Det gik super fint. Alt forløb som det skulle. Vil helt sikkert handle der igen.

8 settembre 2022