Sofliér
Goede webshop, alleen het retour proces kan nog iets soepeler😉
Geweldig spul, heb al eerder besteld en ik ben er erg blij mee. Mijn vrouw heeft me ook verrast met wat spullen van deze brand!! Fantastisch
Heb een riem gekocht bij dit bedrijf en dat bevalt mij zo goed dat ik het wel waard om hier een review over te schrijven. Eindelijk af van de riem met gaatjes, wil nooit meer zonder!
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Sofliér is a fashion-forward brand where modern aesthetics meet timeless style. Born from a passion for clean design and current trends, we create clothing that blends minimalism with edge — pieces that feel as good as they look. From effortless essentials to bold statements, every garment is crafted with intention, detail, and a deep respect for silhouette and fabric. This is more than fashion. This is mood. Movement. A curated expression of now. Step into the world of Sofliér — where style speaks without saying a word.
Amsterdam, Paesi Bassi
- info@soflier.com
- soflier.com
Le persone hanno visualizzato anche
Great quality clothing with a premium…
Great quality clothing with a premium feel. Customer service was fast and helpful with exchanges. Highly recommend!
Twee zonnebrillen gehaald met de 1+1…
Twee zonnebrillen gehaald met de 1+1 actie voor mijn vriend en mij. Super leuk voor zowel mannen als vrouwen en een goede kwaliteit!
Fantastisch Merk
Mooie trui hier gekocht en top…
Mooie trui hier gekocht en top klantenservice!
Heb hier 2 truien gekocht vorige week…
Heb hier 2 truien gekocht vorige week en ze waren super snel binnen. De truien waren precies zoals op de website stonden en de pasvorm was ook perfect. Heel erg blij met mijn aankoop, echt een aanrader!
Goede webshop
Goede webshop, alleen het retour proces kan nog iets soepeler😉
Goeie service en top kwaliteit
Goeie service en top kwaliteit! Zeker een aanrader
Beter dan verwacht!
In eerste instantie was ik sceptisch, maar de kwaliteit was veel beter dan ik had verwacht. Klantenservice was ook top!!
Nooit meer een riem met gaatjes!

Alles ohne Probleme
Alles ohne Probleme, trotz Lieferverzögerung immer noch schnell genug.....

Risposta di Sofliér
Mooie producten van goede kwaliteit
Mooie producten van goede kwaliteit, snelle en duidelijke klantenservice. niks op aan te merken.

Uniek product met klasse
Ik was nooit zo van de riemen voordat ik het ontwerp van The Belt tegen kwam op de site van Soflier. Snel geleverd zoals aangegeven op de site en ik tevreden met mijn riem. Toppers.

Risposta di Sofliér
Makkelijk bestellen en snelle levering!
Gisterochtend besteld en inderdaad vandaag in huis. Makkelijk bestellen en snelle levering.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, mooie uitstraling dus niks op aan te merken.
Uitstekende kwaliteit voor een goede…
Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Heel erg tevreden over het product!
Goede kwaliteit
Een riem gekocht voor mijn vader als cadeau. Snelle verzending met track & trace. De riem kwam in een mooi verpakt doosje binnen waardoor het echt een cadeau was om uit te pakken!
Zeker een aanrader.
Je krijgt zeker waar voor je geld
Je krijgt zeker waar voor je geld. De materialen zijn van topkwaliteit en je komt met Sofliér overal goed voor de dag!
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop…
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Sofliér. De watchroll is van uitstekende kwaliteit, met een luxe uitstraling en oog voor detail. Mijn horloges zijn goed beschermd en de afwerking is perfect. De levering was snel en netjes verpakt. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle bescherming voor hun horloges.