L'azienda ha risposto
Dejligt tøj, både kvalitet og design. Super sød kundeservice. Og nem retur service. Fede sko, som man bare går afsted i - ingen vabler eller anden ubehag - bare god kvalitet. Kan kun på det varmest... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Elsker alt ved Sofie Schnoor. Deres tøj og sko sidder bare perfekt, og kvaliteten er bare virkelig lækker! man føler sig altid ekstra put together, når man har det på. Og så må jeg altså lige næv... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fine varer, som allerede ankom efter 2 dage. Sidste 2 stjerner får de ikke, da følgesedlen, som er et stykke A4 papir, var lagt ind i et - proportionelt - vulgært flot designet kartonomslag. Det er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
SOFIE SCHNOOR er et familieejet modebrand, grundlagt af designer Sofie Schnoor i 2001. Med kollektioner til kvinder, unge og børn forener brandet stil, kvalitet og skandinavisk æstetik. Drevet af en passion for kunst og design skaber Sofie kollektioner, der kombinerer autenticitet, kreativitet og tidløs elegance. Hendes kærlighed til mode begyndte tidligt, da hun voksede op i en familie dybt forankret i branchen. Gennem sin vision og dedikation har Sofie Schnoor skabt et internationalt anerkendt brand, elsket for sin unikke blanding af kvalitet og moderne design. I dag forhandles SOFIE SCHNOOR verden over – fra eksklusive stormagasiner til online platforme og udvalgte forhandlere.
Grusbakken 11, 2820, Gentofte, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Nemt at handle og hurtig levering
Købte et par dejlige hjemmesko, som dog er noget store i størrelsen
Flotte sandaler til barn, hurtig levering.

Risposta di Sofie Schnoor
Jeg opdagede Sofie Schnoor ved et tilfælde da jeg en dag spottede de sejeste Sneakers ever. Dem måtte jeg bare eje og har ikke set mig tilbage siden. Det er bare min stil. Designet, materialer, farver alt er lækkert. Sweatshirt bukser sko bamsestøvler lange støvler det ryger ned i kurven eller indkøbsposen og det hele passer bare Min mand siger hvis jeg ikke får hold i det ryger jeg i Luksusfælden. Ikke nok med at alle varerne hos SOFIE SCHNOOR er i TOP det er servicen også. Lina jeg har talt med i kundeservice er meget sympatisk imødekommende professionel og virkelig hjælpsom da jeg på et tidspunkt havde et spørgsmål Jeg kan kun give SOFIE SCHNOOR mine varmeste anbefalinger. De bedste nytårshilsner fra Lene Væver.

Risposta di Sofie Schnoor
Fantastisk service! Lavede en ordrer igår d 30/12 og får den leveret næste dag 31/12, på trods det er nytår :)

Risposta di Sofie Schnoor
Super dygtige medarbejdere, der ekspederer ordrer virkelig hurtigt og effektivt - den bedste service!!!

Enastående kundservice! Hjälpsam, snabb och tålmodig - tack Lina 🙂

Risposta di Sofie Schnoor
Jeg skrev en mail om, at nogle knapper på to skjorter desværre knækkede. Jeg fik omgående svar og en godtgørelse. Suveræn oplevelse!

Risposta di Sofie Schnoor
Bestilte støvler i går aftes og får efterfølgende en bekræftelse. Har så netop lige modtaget annullering af ordre da støvler ikke var på lager?? Har så lige ringe til kundeservice hvor ingen kan hjælpe i dag. Det havde været rigtig smart at Sofie schnoor kontakter mig på tlf for at beklage og evt spørge om jeg vil have anden farve. Isf må jeg vente på svar. Har nu prøvet selv at bestille anden farve online og håber så på hurtig ekspedition.

Risposta di Sofie Schnoor
Man skal IKKE købe deres bamsestøvler, mine bamsestøvler blev slidt op i bunden efter at have haft dem i et par måneder. Så nu er der hul ind i sålen, så man får våde tær af at gå i dem, og de er jo lavet til at man skal bruge dem om vinteren.

Risposta di Sofie Schnoor
Efter at have placeret en ordre, opdagede jeg en fejl. Jeg skrev til kundeservice og det fikset hurtigt og uden dikkedarer. Jeg har indtil videre været meget glade for Sofie Schnoor sko, men har nu bestilt børnetøj.

Risposta di Sofie Schnoor
Hurtig og god service. Lækkert tøj som er af rigtig god og lækker kvalitet.

Risposta di Sofie Schnoor
Og så må jeg altså lige nævne kundeservice… Laura, som jeg fik i røret er såå hjælpsom og servicemindet. Hun svarer hurtigt, ordner tingene uden bøvl og gør det hele super nemt. Det er virkelig rart, når man føler sig taget hånd om på den måde.
Alt i alt – tip top oplevelse hver gang jeg har handlet hos dem

Risposta di Sofie Schnoor
Jeg får heldigvis nyhedsbrev fra Sofie Schnoor og det er svært ikke at blive fristet. Og når dett sker, får man altid hurtig levering og også hurtig returnering, når det ønskes. Jeg elsker designet, så det er bare 5 stjerner herfra

Risposta di Sofie Schnoor
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.