L'azienda ha risposto
Verkoopsters zeer vriendelijk in Sofacompany Antwerpen. Mooie winkel en zeer goede ontvangst. Alleen jammer dat ze niet op de hoogte waren dat er in Wallonie niet op zaterdag kan geleverd worden... Leggi di più
L'azienda ha risposto
- Mooie winkel in Gent. - Vriendelijk personeel dat je ook de tijd laat om te beslissen. - Ruim en smaakvol assortiment. - Prijs-kwaliteitverhouding zeker goed. Inderdaad iets duurder maar het aa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Superbe accueil chez Sofa Company Bruxelles, les vendeurs sont présent pour vous conseiller sans vous forcer à l'achat. Je suis extrêmement ravi de mon canapé. La réception à été rapide et impeccabl... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Hele vriendelijke en behulpzame verkoopsters in de winkel , enorm veel keuze , zowel van stoffen , kleuren en modellen.
Vlotte levering en korte levertijd .
Goede opvolging van de bestelling. Zetel is mooi en goede kwaliteit.

Risposta di SOFACOMPANY België
Alleen jammer dat ze niet op de hoogte waren dat er in Wallonie niet op zaterdag kan geleverd worden waardoor de afgesproken datum niet kon doorgaan. Contact opgenomen en zeer vriendelijk en goed verdergeholpen.
Bezorgdienst zeer vriendelijk!
Zetel zelf valt 100% mee

Risposta di SOFACOMPANY België
Wij bestelden een 3-delige Vincent outdoor sofa voor ons terras (appartement 4e verdieping) en die werd netjes en keurig geleverd (slechts 3 weken wachttijd). We hadden geen enkel probleem om de losse elementen uit te pakken en in de lift te plaatsen. Alles was mooi en veilig verpakt om schade te vermijden. Het geheel ziet er prachtig uit en we zijn zeer tevreden van onze keuze en van de Sofacompany service die ons te beurt viel. Hartelijke dank hiervoor.

Risposta di SOFACOMPANY België
Reeds verschillende meubels gekocht bij Sofacompany en telkens tevreden over de kwaliteit en vlotte levering.

Risposta di SOFACOMPANY België
ik had een extra kost betaald om de zetel bij mij op het eerste verdiep te krijgen. De afmetingen klopte en ik was dus zeker dat alle stukken in kwestie binnen konden raken. Toen de bezorgers rond 16u aankwamen werden de eerste zuchten reeds geslagen omdat ik geen lift had. Dit had overigens niets uitgehaald omdat de stukken zowel in een lift in de appartementsblok of langs de gevel de lading qua afmetingen niet gingen dekken. De trap was dus de enige optie.
Na de bezorgers te helpen kregen we de 2 kleinste dozen boven in mijn appartement. Toen we aan het grote stuk moesten beginnen weigerden ze deze naar boven te dragen (met mijn hulp overigens) en lieten ze simpelweg het laatste grote stuk achter in mijn trappenhal. Er werd zelfs geen moeite gedaan om de zetel uit de doos te halen of ze naar het appartement te tillen.
Ik heb dan nog laat in de avond meerdere mensen moeten opbellen waarna we me 3 personen (hetzelfde aantal als met de 'ervaren' bezorgers) het pakket met alle gemak binnenkregen wat het nog absurder maakt.

Risposta di SOFACOMPANY België
The attendant was very kind and helpful and the table arrived very quickly.

Risposta di SOFACOMPANY België
Super tevreden van het product zelf en de levering was 1 week voor de levertijd, dus heel tevreden.

Risposta di SOFACOMPANY België
Perfecte service in de winkel , levering Perfect op tijd en prachtig resultaat , absoluut aan te bevelen!

- Mooie winkel in Gent.
- Vriendelijk personeel dat je ook de tijd laat om te beslissen.
- Ruim en smaakvol assortiment.
- Prijs-kwaliteitverhouding zeker goed. Inderdaad iets duurder maar het aanbod is zijn prijs waard.
- 4/5 = fijne ervaring, zeker een aanrader voor het knusse middensegment.

Risposta di SOFACOMPANY België
De levering is spijtig genoeg niet zoals de winkelmedewerker zegt. Voor de rest is het goed.

Risposta di SOFACOMPANY België
Meestal vlot bereikbaar per telefoon.
De stoel met een fout werd volledig gratis vervangen.’

Risposta di SOFACOMPANY België
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.