Corruption inside
I skulle forestille jer at være på de små borgers side.
I er ikke for humans rights each day you work for your own corrupt species.
Think outside the box
Beware if you meet!!!!!
I skulle forestille jer at være på de små borgers side.
I er ikke for humans rights each day you work for your own corrupt species.
Think outside the box
Beware if you meet!!!!!
Jeg kan varmt anbefale Raquel Esteves. Hun hjalp mig i min sag med kommunen. Efter mange år i det offentlige system, gentagne sygemeldinger og langvarig stress, var Raquel virkelig min redning; hun satte sig grundigt ind i min sag, klarede kontakten med min sagsbehandler, indhentede relevante oplysninger. Raquel er virkelig professionel og har stor erfaring, og tilmed utrolig grundig. Selvom det var henover en sommerferie, min sag kørte, var Raquel altid til at komme i kontakt med - enten på mail eller telefon. Til selve mødet med rehabiliteringsteamet deltog Raquel virtuelt, hvilket jeg var meget taknemmelig over, kunne lade sig gøre. Kæmpe tak til Raquel og Socialretsadvokaterne.
De gjorde deres arbejde godt med en epileptisk ramt person advokater igennem 3 år fra 2020 konstant til 2023 hvor jeg fik tilkendt førtidspension, Epilepsi er set ned på da kun 1% af verdens befolkningen er ramte af epilepsi og da epilepsi er i familie med Angst og Depression var det en svær opgave fordi med stress også har man PTSD symptomer i tilstande vil gerne Rose Socialretsadvokaterne / TT Advokater for at få vundet min frihed og fred og ro mange tak fra mig og familie
Competent, very knowledgeable, compassionate and reliable. I can very highly recommend Raquel especially, for all matters related to education.
Fantastisk oplevelse hos Socialretsadvokaterne - god og menneskelig service, samt dygtige og kompetente advokater :)
Vi har brugt TT Advokater i forbindelse med en børnefaglig undersøgelse. Vi valgte at starte samarbejdet fra begyndelsen hvor vi også havde en del indvendinger til hvad kommunen har skrevet som var faktuelt forkert.
Vi ville gerne have den undersøgelse så vores barn kan få den hjælp han har behov for. Det hjalp Raquel os med at skrive på en meget professionel måde.
Vi har igennem forløbet været meget glad for Raquel, der har været lidt udfordringer i en periode med at få kontakt og svar. Men alt i alt, de bedste ca 20000 vi har givet ud i forbindelse med den børnefaglig undersøgelse.
Vil råde alle andre til at gøre det samme og fra start også selvom man har det fint med kommunen, lige pludselig gør kommunen lige hva der passer dem.
Eller kræver ting fra dig de ikke har krav på, hvis du fx er en del af psykiatrien som jeg.
Sagen er endnu ikke færdig så det nok ikke sidste gang vi har rådgivet oh med tt advokater Raquel
Hilsen Martin og Janni
Virkelig skuffende
Det har været et meget dyrt bekendtskab.
Ifølge DUKH har argumentationen i sagen været helt forkert - "når man argumenterer på denne måde, må det være fordi man ikke er godt nok inde i lovgivningen".
Advokaten har undladt at give os væsentlige oplysninger.
Vi endte med både at tabe sagen (som ifølge DUKH og anden advokat burde være med andet udfald), og fik en kæmpe regning for arbejdet.
Kritikken er rejst overfor advokaten, men vi møder kun tavshed, og står nu i en meget ulykkelig situation.