Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jestem bardzo zadowolona. Przebieg samego zamówienia i dostawy był bez komplikacji i naprawdę szybko. Produkty super,mam wrażliwą skórę głowy i szampon hipoalergiczny bardzo pomógł ją ukoić,to już moj... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

kupiłam szampon do włosów farbowanych- świetnie się pieni i delikatnie pachnie, za wcześnie by mówić jak się po nim mają moje włosy, bo użyłam go zaledwie kilka razy. PS nie wysusza! jeśli chodzi o my... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo przemyślane, dobrze wykonane produkty, jak i opakowania. Kosmetyki wydajne i przyjemne w użytku. Z racji swojej funkcjonalnosci - idealne na wakacyjne wyjazdy! Szampon świetnie radzi sobie z do... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di cosmetici
  2. Fornitore di prodotti di bellezza
  3. Industria cosmetica

Scritti dall'azienda

Wszystko co najlepsze - masz w 1 kostce. Soap for Globe to prawdziwa esencja pielęgnacji ~ dla Twojej skóry, włosów i naszego środowiska. Wyjątkowe szampony i odżywki w kostce do każdego typu włosów delikatnie myją i odżywiają włosy i skórę głowy dzięki bogatym naturalnym składnikom i specjalistycznym kompleksom składników aktywnych. Naturalne kostki myjące o pH zbliżonym do pH skóry i odżywcze masła do ciała zapewniają skórze delikatne oczyszczenie, regenerację i komfortowe odżywienie. W naszej gamie produktów znajdziesz też wyjątkowe akcesoria do przechowywania kostek. A to wszystko bez plastiku, w pięknej kompaktowej formie, z poszanowaniem dla środowiska. Wszystkie nasze produkty są biodegradowalne i nie używają plastikowych opakowań. ~ Plastic Free / Vegan / SLS Free / Dermo Tested / Biodegradable

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Usługa wykonana niedbale

Usługa wykonana niedbale. Osoba odpowiedzialna za przesyłkę produktu ma obowiązek kontroli jakości przesyłanego towaru. Tutaj coś zawiodło, bo otrzymałam puszkę na mydło, której nie dało się w żaden sposób otworzyć ( prawdopodobnie źle dokręcone wieczka zablokowały się). Zrezygnowałam z reklamacji z uwagi na koszty przesyłki i skomplikowaną procedurę.Po nieudanych próbach otwarcia musiałam użyć narzędzia i niestety uszkodziłam w ten sposób puszkę.

22 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ta firma robi wszytko dobrze

Ta firma robi wszytko dobrze. Zabrakło towaru na półce i Pani (bardzo wesoła i pogodna) zadzwoniła z możliwymi opcjami rozwiązania sytuacji. Przesyłka dotarła zgodnie z umówieniem plus otrzymałam w gratisie balsam do ust czego się nie spodziewałam! Jestem bardzo zadowolona z zakupu plus podejście do klienta na bardzo wysokim poziomie co nie jest częstą praktyką w zakupach online. Serdecznie pozdrawiam

27 agosto 2025
Valutata 3 stelle su 5

Produkty super! Zapach słabo wyczuwalny i trochę dziwny

Produkty faktycznie świetnie się pienią <3, zapach jest raczej bardzo lekko wyczuwalny, jedyne co trochę mi się nie podobało to brak informacji o etapach zamówienia. Dostałam i formacje od firmy kurierskiej i paczka dotarła w ekspresowym tempie. Jednakże mail od soap for globe o wysyłce dostałam jak paczkę już miałam w rękach, co bardzo mnie zdziwiło, bo to dość spore opóźnienie (pogodziłam się z faktem, że nie wszystkie firmy wysyłają informacje). Czas realizacji zamówienia nie jest ani szybki ani wolny, ale jak już zostało wysłane, no to 1-2 dni robocze i mydełka w domku :D

6 luglio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Na duży plus

Na duży plus - kostka do mycia ciała, kostka do higieny intymnej, a kostka do twarzy po prostu rewelacja! Szampon całkiem ok, ale niczym się nie wyróżnia. Odżywka średnia - tylko jako odżywka awaryjna/wyjazdowa, niestety nie odżywia/nawilża włosów tak jak tradycyjne i dość ciężko się nakłada.
Sama wysyłka etc bez zarzutu.
Mały problem - ze względu na dostępność niektórych produktów zamówienie kompletowałam częściowo na stronie soap for globe, a częściowo w innych sklepach.
Kilka kosmetyków zostanie u mnie na stałe, więc ogólnie duży plus :)

2 giugno 2025

Super polecajka

Bardzo dobre produkty. Używam kostek od wielu miesięcy. Nie podrażniają mnie, nie uczulają i są w eko opakowaniach, a do tego mega wydajne! Polecam :)

24 aprile 2025

Pięknie i wydajnie

Przesyłka zapakowana była pięknie, dostarczona sprawnie. Produkty są fantastyczne i wydajne, obdarowałam nimi rodzinę i są bardzo zadowoleni. Malinowa seria pachnie obłędnie.

14 giugno 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più