Update: Na mijn review heb ik op vraag van snusshopnl.nl contact opgenomen. De ontbrekende producten zijn ondertussen goed ontvangen. Ik kreeg ook een gratis doosje. Wel jammer dat dit pas in orde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
4 bakjes snus besteld, 3 ontvangen. Heb Kickupstrong, kickup compact, killa cold mint & nordic spirit besteld maar heb killa cold mint, xtrime fruit vibes & kurwa energy ontvangen?????? heb daarnaast... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nice customer service, but delivery just isn’t as fast as they claim. Order today=delivery tomorrow, but I still ordered last Friday and haven’t gotten a text that it’s even been shipped (late Tuesday... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Happy Jokers Casino combines a large game portfolio, fast banking options, and engaging promotions in a platform designed for modern online players. New members can claim a welcome bonus of up to AU$675 and free spins, alongside weekly cashback, VIP rewards, and tournament offers. The casino hosts over 5,000 games from leading providers including Evolution, Pragmatic Play, NetEnt, Microgaming, Play’n GO, and Yggdrasil, featuring slots, live dealer tables, jackpots, and exclusive originals. Deposits and withdrawals are supported through cryptocurrencies, Visa, Skrill, Neteller, MiFinity, and other trusted payment methods. With licensed operations, encrypted security systems, responsible gaming features, and responsive 24/7 support, Happy Jokers delivers a smooth and credible gaming environment. Create an account today and experience its extensive casino selection firsthand.
jonagoldstraat , 1036 LK, Amsterdam, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Update:
Na mijn review heb ik op vraag van snusshopnl.nl contact opgenomen. De ontbrekende producten zijn ondertussen goed ontvangen. Ik kreeg ook een gratis doosje. Wel jammer dat dit pas in orde is gekomen na mijn review.
1ste post:
Bestelling geplaatst, alle artikels waren op voorraad. Bij levering ontbrak toch een deel, goed voor meer dan €30. Verschillende keren gemaild maar nooit een antwoord gekregen. Ontbrekende producten nooit gezien.

Risposta di Happy jokers casino
Besteld bij deze website, eerste instantie me bestelling niet binnen gekregen, na een belletje met de winkel toch uiteindelijk me bestelling binnen gekregen. Na het openmaken van de bestelling kwam ik erachter dat ik 3 dingen niet gekregen heb en 2 smaken kreeg die ik totaal niet besteld had.
Na weer gebeld te hebben met de winkel zei die dat ze de smaken niet hadden dus zelf maar iets toegevoegd had, ik zeg dat dat niet helemaal de bedoeling is en in overleg dat dat wel gekund had. De persoon aan de lijn zei dat die me de de juiste dingen zou opsturen. Hier wacht ik nogsteeds op dit in ondertussen al 14 dagen geleden
super tevreden met snusshopnl altijd gratis bakjes gekregen live chat is ook altijd goed bereikbaar
Heb laatst al een review geschreven over SnusShopNL, maar vond dat ik even een nieuwe moest schrijven. (sorry alvast voor de lengte van deze review, maar het is het lezen waard)
Ik bestel hier regelmatig en ontvang alles vaak binnen 2 dagen. Maar nu heb ik 2 weken geleden een bestelling geplaatst waarbij ik mijn adresgegevens per ongeluk gedeeltelijk niet had ingevuld. (huisnummer vergeten)
Na een paar dagen kreeg ik via PostNL bericht dat het pakketje zou worden geleverd, wat dus niet het geval was en ik moest het maar zelf uitzoeken omdat het zogenaamd door een ander bedrijf geleverd zou worden. Dus heb ik een dag later contact opgenomen met de eigenaar van SnusShopNL. Hij vertelde me dat het pakketje er dinsdag 20-4-2021 uiterlijk zou moeten zijn, en mocht dat niet het geval zijn, dan zou hij het persoonlijk langs komen brengen.
Dus ik dinsdag vol verwachting op dat pakketje aan het wachten, is PostNL niet gekomen. Toen heb ik de eigenaar van SnusShopNL geappt en is hij dezelfde dag nog vanuit Amsterdam naar Twente (+-300 km heen en terug!!) komen rijden om me mijn bestelling te brengen + iets extra's voor het wachten!
Ik ken weinig bedrijven die zo'n goede service bieden, maar ik zou het iedereen aanraden om hier te bestellen. En als ik al die reviews lees van mensen die hun pakketje niet ontvangen of die juridische stappen willen ondernemen, hou toch op man. Deze man runt het bedrijf alleen en doet zijn best, en soms gebeuren dat soort dingen maar dan moet je gewoon contact zoeken en even iets langer geduld hebben.
Ik ga hier zeker weer bestellen en ik raad het iedereen die nog twijfelt zeker aan om dit ook te doen.
Nogmaals sorry voor de lange review, maar dit moest even gezegd worden. Keep up the good work!
Bestelling nooit ontvangen!!! Meerdere keren contact proberen te zoeken (chat, mail, telefonisch) maar geen gehoor.

Risposta di Happy jokers casino
Ik had wat besteld om het op te halen, daarna nooit meer wat gehoord

Risposta di Happy jokers casino
Duidelijk snel prijs kwaliteit verhouding is perfect aanraderrrrrrr
Laatst een bestelling geplaatst bij Snusshopnl. Er was wat fout gegaan met de bestelling, mede door PostNL. Hierna gebeld met Snusshop en kreeg direct de volgende dag mijn bestelling in huis (met wat extraatjes). Top service, ik ga er zeker weten meer bestellen!!!
Al 1.5 maand op mijn bestelling aan het wachten. Beloftes worden daarnaast niet nagekomen. Pure diefstal. Ben mij nu aan het beraden op juridische vervolgstappen. Nooit hier bestellen!

Risposta di Happy jokers casino
Eenvoudig besteld super gasten zelfs krijg ik duidelijk te horen welke nicotine zakjes bij mij passen
Very happy with thedelivery greetings from france would recommend you to my friends
Mijn bestelling van 4-1-2021 is nog steeds niet binnen. Na herhaaldelijk mailen en vragen krijg ik tot op heden geen enkele reactie!

Risposta di Happy jokers casino
4 bakjes snus besteld, 3 ontvangen.
Heb Kickupstrong, kickup compact, killa cold mint & nordic spirit besteld maar heb killa cold mint, xtrime fruit vibes & kurwa energy ontvangen?????? heb daarnaast ook 2 weken gewacht. dag na de bestelling mail naar ze gestuurd(ondertussen weer twee weken geleden) geen reactie...

Risposta di Happy jokers casino
Al vaak bestellingen geplaatst en normaal gezien altijd tevreden over de bezorgtijd. Laatste tijd helaas al 3x mijn bestelling niet ontvangen. Ik krijg ook geen reactie op m’n mailtjes.

Risposta di Happy jokers casino
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.